icon

Cosmic girls - snažilky, tehulky, maminky. Pridajte sa

perla200
26. jún 2009

no tu je tá slúbená témička....

perla200
autor
6. júl 2009

kde ste šunky? tak povedala mi naša cvičitelka, že tento týžden rodiť nebudem 🙂

vierka
7. júl 2009

caute baby 😀

ja dneska planujem vyrazit do TT a uzivat si cely den tam 😀
inak ja som sa pytala dokiho ne cvicenie pre tehotne a povedal mi, aby som zacala cvicit az po 16 tt, tak este teda cakam a necvicim 😀

perla200
autor
7. júl 2009

stačí ti aj neskôr.... po 20tt.... no v takomto teple si ja najlepšie užívam v chládku🙂

vierka
7. júl 2009

perluska - no niekedy sa clovek slnku nevyhne, ved budem zasobena vodou 😀 a idem kadernicke a po nakupoch a do kina 😀
no ved uvidim kedy zacnem, ale zacnem teda nad tym uvazovat az po tom 16 tt 😀

perla200
autor
7. júl 2009

no už som tu....takže do nemocnice nastupujem 27. 7. inak ma na prietokoch kriesili, lebo mi ostalo zle a budú ma sledovať a moja gynda ide na dovolenku takže budem chodiť k nejakému starému doktorovi nakontrolu namiesto nej.... a inak je vsetko ok.... 🙂

pikino
7. júl 2009

tu to dnes teda zilooooo, haha

kuknite toto 😀

http://www.youtube.com/EvianBabies

27.7 to nie je uz nejako neskoro? ved vtedy mas termin nie?

vierka ked sa ti bude sceeet tak cvic. 😀ja som bola deeesne leniva a vlastne mi vyhovovalo, ze som nemohla,
skvela vyhovorka. 😀 😀 😀

perla200
autor
7. júl 2009

vsetko najlepšie k narodeninám vierka....hlavne vela lásky, duševnej i telesnej harmonie, zdravé bábätko a vsetko čo si praješ....

vierka
7. júl 2009

no baby, dneska ste tomu vela nedali... ja som bola u kadernicky, rozpravka v kine bola skvela, tak som si dnesny den riadne uzivala 😀 a hadam si ho este uzijem 😝 ved noc je este mladaaaaaaaaaaaaaaaaa 😝 😝 😝

pikuska - no ja dufam, ze budem moct byt akcna tehulka, mna cvicenie bavilo uz aj predtym, tak ked sa bude dat, tak budem rada cvicit aj ako tehu 😀

perluska - dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeem, cmuky cmuk 😀 😀 😀
si sa bala, aby som ja na teba zajtra nezabudla 😝 😀

juliett99
7. júl 2009

tak po prve VIEROCKA sice neskoro ale predsa vsetko naj naj k narodeninkam vela zdravicka lasky peniazkov a zdravulinke drobciatko 🙂

ahojcek cosmosky ,, tak sa hlasim 3D bolo uzasne,, maly sa nam ukazal v celej vybavicke ukazal vsetko aj s adal pekne pomerat,, dnes vazime 486g a vsetky hodnoty mame v norme,, jupi,, aj termin sedi na 9.11

kasami
7. júl 2009

Ahoj COSMIC GIRLS 🙂

Vierka vsetko vsetko najkrajsie a najlepsie pre teba tvoje baby a tvojho manzelika 🙂

vsetky vsetucky vas moc pozdravujem 😉
a drzkam vam moc pasticky

perla200
autor
7. júl 2009

nie vierka.... ja som zabudla na teba, ale spomenula som si v poslednej chvíli.... 🙂)))))))

kasami
7. júl 2009

Perlita a ty co ?

tiez trpis nespavostou ?

juliett99
7. júl 2009

perluska a ty ako?? co nove s tebou?? 😉

perla200
autor
7. júl 2009

so mnou? nič nové..... jasné kasami.... ja s leri si píseme aj o polnoci....

nič sa také nedeje..... rozmýslam, že ešte pôjdeme na víkend na hory s partiou....

bambi7
8. júl 2009

no cafte babulky nic nove?

babulky ako sa mate.?

inac dnes som prvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😵 😵 😵 😵

leri
8. júl 2009

ahojte 🙂
vierka, tebe k vcerajsim narodeninam vsetko najlepsie prajem, aby si bola zdrava stastna a vzdy vyspata 😀 a aby si mala co najbezproblemovejsie tehotenstvo 🙂

perli, tebe som myslela ze zagratulujem prva po polnoci 😀 ale vcera mi cele poobedie nesiel internet, takze aj tebe prajem vsetko najlepsie, vela zdravia hlavne a asi to, co si v tejto chvili najviac prajes............aby simonka bola co najskor pri tebe a aby si mala rychly a bezbolestny porod bez nastrihu a aby si kazdu noc zaspala o desiatej a zobudila sa o jedenastej doobeda 😀

juli, som rada, ze dopadlo 3D dobre a ze Samko spolupracoval ..........
bambi, co sa budeme stale stazovat..........dobre nam je 😀

vierka
8. júl 2009

dobre ranko kocky 😀

perluska - vsetko len to naj, naj, naj k tvojim dnesnym narodeninam... nech sa ti proste splni vsetko po com tuzis, co viac ti moze clovek priat 😀

juli - dakujeeeeeeeeem... maly je krasny na fotecke, aj ja planujem ist na ten 3D do HC... 😀 a je super, ze je vsetko v poriadocku....

kasami - ahojcek a dakujeeeeeeem a ako sa mate vy so Samkom??? 😀

bambi - no mame sa super a co vy??? 😀

leri - aj tebe dakujem za blahozelanie 😀

no vcera ten moj dovliekol domov postielku, ze mu dal nejaky kolega, tak ju hned vecer musel skladat 😀 no zlaty bol... bude sa musiet trochu osmirglovat a natriet, ale inak je super... tak budeme cez leto este renovovat postielku 😀

juliett99
8. júl 2009

ahojcek babenky..
perluska vsetko naj k dnesnym narodkam, vela zdravicka, lasocky a hlavne vela sil a zdravu Simonecku 🙂

dakujem leri 😉

bambi a vy ako?? 🙂

bambi7
8. júl 2009

vierocka mala si narodeninky?ak ano vsetkooo najjjj 😉

my sa mame ok mala tu na mna kuka a kuka uz je hladna 😀 o hodinku pojdeme von.....inac vsetko po starom....

juli ako moja?dlho sme nepokecali....

babulky co mate na plane dnes?

juliett99
8. júl 2009

bambi u nas vsetko ok vcera sme boli na 3D je to uzasny pocit ,, drobcek sa ukazal v celej parade a aj s roznymi naldickami, xixi pan doktor nam vsetko poukazoval a vsetko mame v norme,. podla grafov sa rzime presne v strede. 🙂

perla200
autor
8. júl 2009

dakujem vsetkým.... no zase som o rok staršia.... bože to letí....

leri - vsak kde si cica???

no my ešte nemame poskladanú postielku, zato môj muž ma nahovára nech ideme na víkend na výlet.... čo ja viem? porodiť zase v Dobšinej????

a inak konečne viem dýchať a spať.... je celkom fajn čas,

a dnes? mužik je v práci, konečne požehlím vsetky simonkine vecičky a poukladám na kopečku. inak je u nás zasadnutie vlády, takže ked budete počuť že v bánove, tak to je v dedine kde bývam tak to tu mame vsetko vyupratované, poštu zavretú, aj obecný úrad tak budem sedieť doma....

perla200
autor
8. júl 2009

leri - tiež dobrý kotlík mas🙂

vierka
8. júl 2009

bambi - ano, mala som narodeniny vcera, takze dakujem 😀 😀 😀

perluska - presne tak mi vceragratuloval kamos, ze si mam este uzit ten posledny rok kde mi vek bude zacinat este cislom 2 - ale ja som mu na to povedala, ze to je jedno cim zacina, stale budem mlada a krasna 😵
no ja neviem, ja byt tebou, tak by som uz take vylety ako chaty a tak asi neabsolvovala 😀

vierka
8. júl 2009

no a ja by som chcela dnes nakreslit na stenu do detskej izby slona Dumba - dufam, ze sa mi do toho bude chciet... spravila by som si len nacrt a potom postupne vymalovavala 😀

perla200
autor
8. júl 2009

no ani nepôjdeme....ale keby som mala kresliť dumba tak by bol z toho minimálne pstros🙂

kasami
8. júl 2009

Taaak Perlus, aj tebe vsetko naj naj k tvojim narodeninkam 🙂

Vierka mame sa celkom dobre, so Samkom chodim na rehabku, zase cvicime vojtovku a dietu sme sa dohodli ze zacneme drzat az od pondelka .... lebo teraz mame same oslavy a to sa neda ... nedat mu zakusok, ani masko ...

teraz isiel ku svokre 🙂 a ja mam chvilku cas 🙂

kasami
8. júl 2009

tehulky, babulky kde ste ktora ?

perla200
autor
8. júl 2009

no teraz je to tu také prázdne cez dovolenky....

kasami
8. júl 2009

a ty ? ako sa mas ?
uz ti chyba len par dni 🙂 strihas meter ?

perla200
autor
8. júl 2009

no ešte nejaké tri týždne.... no nestrihám, hrozne sa už teším na malú neviem sa jej dočkať..... 😝