Cosmic girls - snažilky, tehulky, maminky. Pridajte sa
no tu je tá slúbená témička....
dakujem,,, moja hadam bude vsetko OK..
a ty co nejdes sa venovat mangelikovi??? 🙂
pekne snicky prajem vsetkym babulkam,,, papap 🙂 😵
dobre ranko babulky 😀
juli a vevoncek - dneska vam drzim strasne moc kontrolu na poradne, tak sa drzte a potom dajte okamzite vedeit ako to vsetko vyzera a ako ste na tom aj s babatkami 😉
juli - to s tym IUI a IVF sme poriesili po telefone, ja som vecer uz nevladala ist na net 😅
no vcera nam doviezli ten nabytok... takze vratili sme dva sufliky z komod, pretoze namiesto vanilkovej farby boli orechove - takze dufam, ze to coskoro spravia a ze nam to co najskor dovezu tie sufliky... no a skrinu radsej nekomentujem, lebo namiesto 50 cm vanilkoveho pasu na nej je len 30 cm 😔 ta pani asi dlho neriesila nic z centimetrami ked sa sekla o 20 cisiel 😅
ahojte babulky ako sa mate?
my sa mame dobre robila som svadbu tak som mala toho dost ale uz som tuuu inac vsetko ok a mame novinku mala vcera povedala mama 😀 3X no aj ked este nevie co to znamena som stastna 😀 sikulka moja baba a dede hovori stale no uz aj mama a tak hlasno 😀 jajjjj
a co tu nove babulky tehulky drzkam vammmm moc palceky tak sa drzkajteeee
ahojte zienky 🙂
vierka - cici no pekne, dorazila by som ich. clovek da za to kopec penazi a oni to dodrbu, lebo sak "asi" chceli iba 30 cm pas. 😠 kurna takyto ludia ma vytacaju, co nedostavaju dostatocne instrukcie? ja by som ich tam dala do laty. uz dlho mam chut niekoho poriadne zvozit, len by mi dosli do cesty 😠 😝 😀
bambi ahoj 🙂 jeeee, tak malinka uz hovori mama... 😵 parada, gratulujem. musi to byt krasne. 🙂 mala sikovnica je z nej. a ty organizujes svadby? 🙂
inak zienky od buduceho cyklu meriam BT, vraj je to prave s mojou diagnozou dolezite, aby som vedela ci prebehla ovu. takze pojdem do toho. luci nabuduce uz budeme porovnavat stity spolu. 😝 😀
ahojte babulky
tigi super, budeme merat a porovnavat 😀
bambi - tak mama - to musi byt krasne 😵. a svadby? uz viem asi komu budem volat ked to pride 😀
vierka - este ste ich nezhulakali? brdo, aj zlavu by mali dat 😠
cafte babulky no som z nej hotova a dakujemeeee
ja mamm salon svadob.vyzdoby 😉 a moccc ma to baviiiii
bambi - dakujeeeeeeem 😀 mien mame aj 5 - takze treba to este stiahnut aspon na take dve 😀 ale nieco uz je na obzore, takze pohoda...
a mala je veru sikulka ked uz takto brblosi 😀
tigi - no moooozes sa realizovat, ja som povedala, ze sa rozculovat nebudem, takze mangel to dneska obvolava 😀
no a verdikt je taky, ze nemali na sklade vanilkovu farbu uz, tak nam tie sufliky dali aspon orechove zatial a ze ked budu mat koncom oktobra tu vanilkovu, tak nam dodavu tie predne strany vanilkove a uz sa to na tom len premontuje... takze komodu zacnem vyuzivat, dva sufliky ktore maju byt vanilkove necham prazdne a o mesiac uz to bude hadam uz vo vanilke...
no a co sa tyka tej skrine - neviem ako to pri 2,5 metrovej skrine ukaze ked tam bude len ten 30 cm pas, podla mna to bude dost malo a ta skrina bude zbytocne tmava... ale ved uvidim ked to mangel dnes posklada... mozno to tak nechame a nebudeme zase neviem dokedy cakat na dvere - ved uvidim ako sa s manzom dohodneme a ako to bude vyzerat...
bambi ved dobra vyzdoba je na nezaplatenie 😉 , dobre vediet 😀
vierka no som zvedava, co povies nakoniec na tie skrine a ako to bude vyzerat, a akej farby je zvysok tych skrin?
bambi....mala ako skoro rozpráva nie? či to tak letí???🙂)))
juli - ved vy idete za chvílu bývať....
mala dnes bola hore od 7.h a teraz možno zaspala....asi čím dalej tým viac bude bývať hore....to bude kopec srandy....muž isiel dnes prvý krát do školy...som zvedavá čo to bude🙂
Ahojte baby, ako sa máte ?
Dnes nám doniesli notebook, rýchlo som nainštalovala internet, a už som tu.
Čo máte nového ?
ahojte tak ja som tu len na chvíľu aby som vám oznámila že budeme mať chlapca!!! 😀 všetko je v poriadku všetky testy sú super počuli sme aj srdiečko a ak sa mi večer podarí prísť na net napíšem vám viac a pridám aj foto pipíka 😀
ahojteeeeee
tak my mame za sebou dnes dalsiu navstevu lekara. 😠
bambi tvoja mala je aka sikovna moja sa najprv naucila vrcat a stekat ako psik 😀
jeeej caf chuchu 😉
Vevonček ja som ešte nemala priestor ti zagratulovať ku baby,všetko naj aby so to dokonca vydržala, a aby sa Vám narodil krásný synček
vierka - nech si to teda vybavi mangel, nebudem ho oberat o "radost" 😉 😀
perlus - a kam isiel manzo do skoly? a malinka uz sa ma lepsie? zabralo nejake nove mliecko?
chuchu ahoj, jeeeej, ty si tu dlho nebola 🙂 ako sa mas? a viktorko? 🙂
vevovcek chlapec??!!! aj ty? 😀 to tu teraz vyvazujete tu babsku presilu cooo. 😀 srdecne gratulujem. 😵 som rada ze je vsetko v poriadku. to si bola na 3D ci bolo to vidiet na normalnom ultrazvuku?
ahojky tigi, dakujem máme sa dobre, viki je jak sto čertov, ale strašne ho zbožňujeme, milujeme
ani si neviem predstaviť život bez ňeho
a ty ako ? kedy bude bábo ?
vevo takze chlapcek? no konecne mi vysiel tip. 😀 gratulujem k pipikovy.
ale prosim vas rano vstanem vyzleciem decko a ta cele brucho flakate cervene a uplne vyhadzane. tak som volala lekarke, ta ze mame dojst a my doma ziadne auto, akurat vcera sme predali audinu ako na potvoru.
tak som musela volat susedke aby ma zobrala lebo dokina tam bola len do pol dvanastej a vtedy mi isiel aj autobus.
dokina povedala ze to ma asi suvis este s tym ze je chora takze nam dala fenistil kvapky a nejaku zarobenu masticku a mame davat probiotika. tak som zvedava kedy jej to prejde. vyzera strasne chudatko moje. ale nastastie ju to nesvrbi.
vierka to co su za debily v tom nabytku, vsak ked nemali tie farby suflov tak aspon poviem ze nemame a ne ze vy tam musite volat a domahat sa vysvetlenia. 😠
pikino - náš malý ked dostal druhé očkovanie, týždeň sme mali horúčky, v piatok sme išli ku lekárke opýtať sa či je to normálne, a ona nato, že možno chytil detsku chorobu piatú a šiestú, a že aj má aj červené hrdielko, ale ona radšej nedá antibiotikum, že to bý sme mali zvládnúť, - -- to bolo v piatok
v sobotu ráno malý bol červený a uplne na celom tele mal fľaky, tak sme išli na pohotovosť, tam povedal lekár, že vlastne to je reakcia na očkovanie, a on dal aj antibiotikum na hrdlo
chuchu siestu chorobu nemame to by mala teploty ona ma zapalene hrdielko aj sopliky a doteraz mala hnacky ale teplotu nemala a ockovat nas budu az buduci tyzden.
to ockovanie je proste svinstvo uz teraz sa bojim ako bude reagovat zevraj toto v polroku je najhorsie.
bambi...dúfam, že to bude u simonky len lepšie.....ale je to celkm fajn....momentálne tlačí do gatí🙂))
chuchu....žijete? super že sa vám ddarí.......no
vevo....gratulujeme....hlavne prosím ťa neumývaj okná...pre istotu!
piki - no zbohom rodina,....dúfam, že to bude len dobré....
sikovna Simonka 😀
nasa tiez dnes natlacila do gati kukala som ako puk ze uz po dvoch dnoch zasa nalozila. a nastastie uz to vyzeralo lepsie. 😀 tak aspon nieco. 🙂
tak dievcata prave som dostala svoju prvu mrchu. takze som znova plodna. odteraz si treba davat bacha. 😀 😝
ahojky babule,,,
tak uz som tu aj ja skor sa mi nedalo..
takze nas Sami ma uz 2300g a vraj je vsetko ok krcok sa pomaly skracuje ale stale mame tu mykozu a treba to liecit lebo sa vraj pri porode potrham,, a od pondelka uz som oficialne na materskej,, 😀 😀 😀
ahojky chcu super ze si sa ozvala mysleli sme na vas ze ako sa vam dari ,,, 🙂 🙂
veve gtaulujem k chlapcekovi,, hmm moj tip nevysiel ale nevadi,, hlavne ze je vsetko ok uz sa tesim na foto 😉
piki ako je malinkej?? bude to ok stymi flakmi??
perluska no hadam aj hej ved uz coskoro pride aj Sami k nam,, 😵 😵 😵
ahojky juli.
no nasa krpana sa nestazuje podla mna ju ani netankuje ze ma nejake flaky a vyrazky. salam, parky, hrosica. 😀
takze to vcera uz boli poslickovia, tak ale nemboj to este par tyzdnov vydrzi. ved ja som mala krcok skrateny
5 mesiacov a v poho som donosila. 😉
aj ja som sa pytala ci to boli poslickovia a vraj je to este skoro ze nemam strasit,, 😒 no ved uvidime ved uz to aj tak mame za par, takze o 2tt ideme zas na poradnu a to uz bude presne mesiac do porodu,, 😵
tvoja mala je taky maly vegetak,,, xixixi 😀 😀 😀
ja som mala poslíčkov juli od 32tt...ale neboj to rozoznas....to sú bolesti ktoré sa nedajú s ničím pomýliť....a porodila som 2 dni pred termínom 🙂

hmm veru pises ako keby si uz tym vsetkym presla moja,, 😀 😀 ale poviem ti ze sa sama sebe divim ze nestresujem,, citim sa kludna,,
ale mojka a kde je dnes kasami???
asi ta tu necham samu moja lebo som nejaka unavena,, idem hodit sprchu a oholit sa aspon jako sa mi podari dufam ze sa nedorezem,, a hajde na kute rano vstavam do TT.. 🙂
no tak to si zapamatam na buduci rok, xixiixi