icon

Cosmic girls - snažilky, tehulky, maminky. Pridajte sa

perla200
26. jún 2009

no tu je tá slúbená témička....

lucul
17. júl 2009

dobre baby, idem ja este daco vybavit, tak okolo tej piatej v avione, piki ja ti volaaaaaaaaaaam

papa babule

vierka
17. júl 2009

aj ja idem este do mesta z prace, potom vyzdvihnem Tigi, alebo ona mna 😅 a vyrazame... Pikuska, keby nieco, tak na teba cislo mam, tak si volame ze kde ste a tak 😀

pa zatial 😀

pikino
17. júl 2009

tak paaa micky

perla200
autor
17. júl 2009

pa:(((((

lucul
18. júl 2009

caute pipenky 😀
vcera mi bolo s vami super, a musim sa pochvalit, na ceste k autu som ulovila skvely ulovok, kupila som si satiny 😎

perluska a ty ako? aj burka bola 🙂

perla200
autor
19. júl 2009

lucul....mohol by byť aj hurikán s mojou dcérou to ani nehne...trucuje a trucuje🙂))))

ale teraz ked neni také teplo, tak mi je dobre.... už tak netúžim po pôrode🙂)))) takže som celá, živá a zdravá

vierka
20. júl 2009

dobre ranko babulky 😀

lucul - aj nam bolo super, az na to, ze som si nic nekuuuuupila 😠 a potom sme boli este v mekaci a vypadol im tam prud, tak nas tam zamkli 😕 😀
a ake satenky si si kupila??? 😀

perluska - tak to je super, ze si este v celku ale termin mas za 7 dni, tak to podla mna nebude uz dlho trvat 😉

Pikuska - mala Terezka je rozkosnaaaaaaaa 😀 ale ja sa stale cudujem, ze ma licka vacsie nez chodidla na nozickach 😀 😀 😀 ved ked to pojde takto dalej, tak ked bude behat, tak ju ani tie nohy naudrzia a bude sa stale prevazovat 😝 😀

tigi
20. júl 2009

caute babule 🙂

luci - aj sme tie saty aspon okukovali predtym ked sme chodili po obchodoch, ci si na ne natrafila potom? 🙂

vierka - cau cica, nejde mi zase posta 🙄 , tak pisem sem - vsetko je o.k. 😉

vierka
20. júl 2009

tigi - tak to je super 😵 ... ja sa lognem na chvilu na skype ci ta tam nenajdem ked ti nejde posta... lebo ja ked robim v digitalnom archive, tak musim mat vsetko zavrete, lebo mi potom vypysuje, ze mam nedostatok virtualnej pamate ako napriklad teraz mi to uz hlasi 😠

lucul
20. júl 2009

caute babule,
dnes so mnou neni zadna sranda, nejaka som out ☹

tiguska - nie nekukali sme ich, kupila som ich v pimkie, take bledunko oranzove kockovane 🙂

vierka co ty vies preco ma terezka take licenka, mozno je ako skrecok odklada mliecko do zasoby, boji sa krizi 😀

perla200
autor
20. júl 2009

čaute kočky.... a budú aj fotky z vašej piatkovej party???
ozaj tigi a to tajomstvo nam nechces prezradiť?🙂))))

vierka
20. júl 2009

lucul - a to si nevedela ist do takej predajne aj s nami??? 😠 😀
no taaaaaaa uz je teda riadne nachystana na krizu 😀 😀 😀

perluska - ahojcek, vies co mojka, ani som nakoniec nic nefotila...

lucul
20. júl 2009

vierka ja som si myslela ked ste vraveli, ze ani v mode pre mladych ste sa nenasli, tak ste tam boli, to je cisto pre mladych, ale ja si tam najdem vzdy, aj ked vo velkostiach ze 40, ale najdem 😕 😀

pikino
20. júl 2009

cafte mickyyyy.

jasom sa v piatok skvelo bavila. len skoda ze kvoli tomu mojmu drobcovy nemozem byt dlhsie. uz sa tesim ked zacne papat normalne potom mozem byt s vami kolko len scem.

a vierocka,tiguskaaa dakujem za darceky. pridam za chvilu foto ako sa jej pozdavali 😀

lucul caf. daj foto saticiek. 😀 a inak nebooooj taky bordel neni u nas vzdy len ked periem, vtedy je pradlo aj na lustry. 😀 😀 😀 😀 😀

lucul
20. júl 2009

cavelo piki a co myslis ako to vyzera u nas, a hlavne teraz, ked sme roztahany po troch domacnostiach 😀 😀 😀 a to nechcem vidiet ako by to vyzeralo kebyze mame drobca 😝 😀

zlato115
20. júl 2009

ahojky...

lucul, tak už som sa konečne dostala k tým fotkám, tak mám bruško v albume, tak sa jukni 😉

lucul
20. júl 2009

jeee zlato ahoj, idem kuk 🙂

piki - este taky bonz, vierka napisala ze nam cinkne ked pridu, takze mala si pravdu 😉 😀 tehu demencia je horsia ako materska 😅 😀 😀 😀

vierka
20. júl 2009

lucul - no tigi si mala pamatat kde vsade sme boli, ona ma lepsie orientacne schopnosti ako ja... ale moda pre mladych bola aj v TT, ale uz nie je a tam mali dobre handry, len teraz neviem s tym mojim kotlom by mi asi ani velkost 44 nestacila 😀 😀 😀

pikuska - nemas za co, sak s malou sme uz teraz kamosky 😀 sice sa na zaciatku tvarila, aby sme sa liskali este viacej, ale potom pochopila, ze pred nami niet uniku 😀
aj aj dakujem za darcek, ked som to doma mangelovi ukazala, tak neveriacky krutil hlavou, ze ako chcem do toho "nacpat nase dieta" 😀 😀 😀

zlatko - ved ty tusim ani brusko nemas 😀

pikino
20. júl 2009

haaaaa vyhrala soooom 😀 vierka vierka 😀 😀 😀

zlato ty si taky prutik, ake male brusino, mas ty stastie 😉 nebude z teba stokilova veleryba.

vierka
20. júl 2009

ja som nenapisala ze zavolam... ale "tak si volame" 😀 akoze bud zavolas ty, alebo ja 😝 😀

lucul
20. júl 2009

cica nezahovaraj 😀

zlato fakt a kde mas brusko, asi si vysoka, ze? lebo vysoke baby nemaju brusino skoro vobec, jedna znama ma mesiac pred porodom a vyzera ako keby zjedla broskynu 😀 😀 😀

pikino
20. júl 2009

neboj vierka nacpes ju do toho. 😀 sice asi len prve tri tyzdne ale nacpes. 😀
ja len dufam, ze to vydrzi pranie, mohlo by som na tom makala pol dnaaaa. 😀

vierka
20. júl 2009

lucul - jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??? 😅 😀
no tak to ja som musela zjest uz minimalne melon 😀

pikuska - no ved ja som mu hovorila ze v pohode, ale ved nacpem len raz, spravim pamatne foto a potom necham na pamiatku, pripadne budem to prat len v rukach 😀

lucul
20. júl 2009

vierka ale ty si nizka, takze si drobec musi urobit nejako miesto, hold nema na vysku musi do sirky 😀

pikino
20. júl 2009

no uz som pridala fotkyyyyy

pikino
20. júl 2009

vierka to bude dievcaaaa, rasties do sirky, jasna baba 😀

perla200
autor
20. júl 2009

deti.... hodila som vám tam môj mini kotlík🙂))))

pikino
20. júl 2009

tie posledne fotky ti tam dalo take krpate.

pekny mini kotlik 😀 taky gulas pre mensiu party by sa tam mestil. 😀 este vladzes?

lucul
20. júl 2009

jej perli pekna postielka, ale nechcem byt prorok "zlych" sprav, ale brusko stale hore sa mi zda, simonke sa nechce ist von, je jej u teba skvele, cim ju tam krmis? 😀

vierka
20. júl 2009

perluska - ty si asi zjedla kotlikovy gulas rovno s kotlikom 😀 😀 😀

pikuska - jeeeeeeej, malinkej sa tak pacila vcielka 😀 no super, sa tesiiiiiiim... ona ju uz chcela v tom avione zuzlat, len si nedovolila 😀
mislis ze som sirsia ako hrubsia??? 😀 😕 😅