Cosmic girls - snažilky, tehulky, maminky. Pridajte sa
no tu je tá slúbená témička....
Jaaaaaaj , no vidis aka nepozornost 😀 😀 😀
Tak tie si musim, zaobstarat..kedysi davno som ich uzivala...ale to uz bolo fakt davno, davno 😀
vidis moja, citaj pozorne 😀
ale ta piki chce nasrat tigra 😠 ale to nevie, ze ked naserie tigra naserie celu dzunglu 😠 😀 😀 😀
Tedaa dzunglaaaaaaa tras sa..... 😀 😀 😀 to uz sa aj ja zacinam bat 😀 😀
No a inac...spala by som ☹ 😉 , mne tato jarna unava nerobi dobreeee 😕
Tak co stym? 😀 😀 😀 co podnikeme 😉
inac ani Katka sa tu cez vikend neukazala, dufam ze je vsetko oki 😵
vikusi ked tak teda skus tie femi, alebo to skus spomenut doktorke. ale pozerala som na tvoj graf a minuly cyklus si mala pekny 30-dnovy a tento podla minulej lf a tvojej odhadovanej ovulky by mohol byt do 35 dni. ale to je len na zaklade predpokladu z minula, moze to byt aj dlhsie. inak na skratenie cyklu nepoznam okrem hormonov nic moc, telo si aj tak castokrat urobi svoje. skus to ked tak spomenut svojej dokine. 🙂
ja som nabudenaaaaa baby.... mali sme vo firme mensiu oslavu, ktoru sme spojili aj s MDZ a dostala som kvecinku. 😝 😀
katka je v poriadku zahliadla som ju tu, pisala do inej temy, snad sa aj u nas ukaze 🙂
viki zahajujem protestny spanok 😀
tigi krasa, aj ja chcem taku robotu 😀
babulky pre teraz vas opustim, idem k svagrovej postiskat synovca 😵
papa kocky, vecer mrknem ci piki napisala 🙂
No nic baby dnes sme tomu moc nedali, hadam zajtra 😉 😀
No idem aj ja off.... zase nam vypadol systeemmm a dnes a mozno ani zajtra ho nespojazdnia...takze odchadzam domenko.., a nemam co tu robit ked tak sa vecer prihlasim 😉 🙂
Krasny dnicek 😀
Ahojky 🙂
ja nejak nestiham 😝
rano som letela do banky, potom s malym na logopediu ... medzi tym mi volal muz, ze sa mam vratit domov, lebo nam prisli skontrolovat kotol ... tak som si polietala ... potom som ich vychystala a isli s mojim otcom na Babu ... traja chlapi 😝 prvy krat sami spolu ... dufam, ze to este niekedy zopakuju 😉
caute baby,
ja len rychlo na skok, lebo kto vie kolko to bude mladika bavit zundrat si sam pre seba a lezat pri tom na gauci 😀
v prvom rade Vsetko najlepsieeeeeeeee k MDZ baby 😀 aj velke, aj mala - toto sa chlapov netyka (bohuzial Patko, mas smolu) 😀 😀 😀
no vikend, bol konecne tatinko doma... tak v sobotu sme boli u Tigusky a potom pozriet v novom nabytkarstve v TT a potom na nakupe jedla... vcera navsteva u starkej... odo dnes sme sami... boli sme aj dve hodky vonku cez obed, svietilo slniecko, ale pekna kosa... a maly si nejako vyzaduje dnes moju pozornost, takze upratat ako som mala dnes v plane akosi nezvladam... ale ved naco, aj tak za mnou nikto cez tyzden nepride a keby nahodou prisla Tigi, tak jej prelepim oci 😀
zajtra idem zubarovi a v stredu na gyndu na prehliadku po sestonedeli...
nomladik si uvedomil, ze ho nikto nepocuva 😅 😀 no musim ist 😀 tak sa majte baby, drzte sa 😵
ahojte micuse.
sorry ze som sa dnes neozvala. nebolo kedy. 🙂 tento tyzden mam doma manza takze mam o program postarane.
co sa tyka vecere tak bola fajn. len som sa pred tym musela zasa nas.at kym sme isli z domu, lebo moj muz mi o 15:45 zahlasi ze o stvtej ideme a ja este neumyta, v teplakoch nenamalovana na hlave vybuch. hruza. zasa stresoval ze dojdeme neskoro. mama prisla strazit terezku doniesla aj moju segru a sarinku takze terez sa aspon nenudila. 🙂 nakoniec sme isli z domu pred pol piatou a prisli sme akurat na piatu. a to sme isli lazo plazo.
ja neviem my ked niekam ideme tak to nemoze byt bez stresu. 😅
okrem nas boli v restike este dalsie dva stoly obsadene takze tam bolo celkom ticho 🙂 jedlo bolo vynikajuce
obsluha mila. aj bobo sa snazil byt prijemny. 😀 😝 za hodinku sme boli hotovy napchaty ako prasatka a isli sme dom. cestou sme sa este stavili v cukrarni kupit nasim veterniky za strazenie a o siedmej sme boli doma a bolo vybavene. 🙂
terez uz bola unavena, omrncana. tak som ju okupala a zalahla. len jej zrejme nebolo dobre lebo sa kazdych 20 minut budila s revom takze nakoniec som si ju o polnoci zobrala do postele a bol klud do siestej rano.
cafte micky
perlus moje narodeniny. 🙂
dnes tu zasa nebudem ideme vybavovat najprv na upsvar zvyseny rodicak a potom ideme pozriet terezke novu autosedacku. 🙂
tak sa majte ozvem sa ked prideme.
ahojte babulky
tak my mame kludovy rezim, nasadeny duphaston, ale nevyzera to dobre ☹
Caute babule, dnes mam volno..tak sa hlasim z domaceho nicku 😉
Lucuul co sa deje..... 😕 ☹
viki, zacala som spinit, a dost vela, tak som isla k dr. a nasa velkost nezodpoveda 6tt ale len 4tt, nechcel nic uzavierat, vraj uvidime o 2tyzdne, keby hocico sa dialo mam prist 😒
Doprcic Lucuulik.....sakra..drzim palce....nech je to oka 😖 😢 😔 hlavne odychuj 😉
nic ine mi neostava, lezat a cakat ☹
najkrajsia bola reakcia mojho draheho 😠 , vraj ja ani tehu nemozem mat normalne 😝
ahojte babulky.
luculik co to citam 😲 babenko nech poslucha pekne rastie, lebo ked odtial za 8 mesiacov vylezie, tak si to s nim vybavim co ta trapil. 😠 tak pekne krasne nasad silny kludovy rezim nech sa cervicek pekne ukludni.
tigi ty nasa ochrankyna 😵, neboj mam nasadeny kludovy rezim, kamoska dokonci papiere za mna, take moje zlaticko (nie ta 😀 )
novembrovky su asi zakliate 😠, ze juli? kati ty sa drz a oddychuj tiez pre istotu
vies ked nanho pekne slovo nezaberie, tak sa mu pre mna za mna aj vyhrazat budem 😠 😀 (aj ked v skutocnosti by som ho aj tak vyboškavala ked by som ho prvykrat zbadala, ale to mu nehovor, mohol by sa zlaknut a naopak odtial vobec nevyliezt 😝 😉 🙂 )
vidis to, to ma nenapadlo, ja ho odvcera prosim nech ostane u maminky, ze ho budem lubit do konca zivota, nic nebude asi mu zacnem nadavat 😠 😀
len nech leze von vtedy kedy ma, ani skor a ani neskor 🙂
nie, jemu som povedala, ze proste robim doma, on nemusi vediet kto to za mna dokonci, nebudem ich zbytocne stresovat, kaslem na to
ahojte baby,
dnes ma šili 2 x v živote, ráno som chcela spraviť raňajky pre manžela, mala som v ruke nôž a salámy,
dva prsty som porezala, pred chvíľkou sme sa vrátili z chirurgie, ma zašili 🙂
jasne. tak ja budem dneska cvicit aj za teba a ty oddychuj aj za mna. 🙂 ideme dneska so segrami a neterkou na zumbu. segry konecne dokoncili diplomofku a maju cas tak ideme styri. som zvedava kolko tam bude ludi. chodievali sme v pondelok a tam bolo napraskene, uvidim ako dnes. ale aspon je to v lepsi cas a nemusim sa vecer vracat do tt, idem tam dnes rovno z prace.
uff chuchu a ty co sibrinkuje s nozom 😠, davaj pozor, nech sa to rychlo zahoji 😉
tigi len pekne cvic, ja oddychujem 🙂 tomu sa hovori delba prace 😀
ano, preto hovorim aby si ty oddychovala aj za mna a mame to pekne podelene. 😀
chuchu jeeeskove oci, ani nevies co sa behom chvilky stane. si ok? kolko mas stichov? nezasili ti prsty dokopy? 😝 😉 😀
rozdelenie uspesne, len mi vzdy daj vediet kedy mam oddychovat za troch 😀
ale nezabudni poctivo cvicit 2krat do tyzdna ako ja a budes tehu 😉

ale ja som nemyslela femigard, ale Femi kvapky, od Valovica 😉