icon

Čudo na fotke. Je to normálne?

adky
24. sep 2010

Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?

Čudo na fotke. Je to normálne?
k.ate
25. sep 2010

@crca mně to taky nepřijde jako anděl 🙂 ale "obličej" tam vidím 🙂 a nezvětšovala jsem to vůbec 🙂 každopádně je zajímavý, co dokáže takovej stín udělat za obrázek, ale osobně si myslim, že nebýt toho, že facebook to taky vyhodnotil jako obličej, zadavatelka tématu by to asi ani neřešila 🙂 sám osobě by si toho podle mě člověk totiž nevšiml.

monkula
25. sep 2010

@ivonne ja som sa tu včera tiež bavila, ale zase odtiaľ - potiaľ. .a Tvoje delenie, na slovenské a české..... 😒

zuziq
25. sep 2010

tak dobre som sa davno nezasmiala.. niektore tie vase hlasky fakt stoja za to 😀

kamilecka
25. sep 2010

@lenka3007 ja na tej tvojej fotke toho vidim viac ako jedneho ducha 🙂

ivonne
25. sep 2010

@monkula je videt ze nectes .ja tam nedelila na nejake slovenske ci ceske.cti jeste jednou a pak se mi muzes omluvit.a koukam tu nekdo nema smysl pro legraci ci nadhled.duchove existuji ale ja zrovna na te boude nic nevidim.tak..

ivonne
25. sep 2010

@lenka3007 no tam ksicht vidim.a neni to nic prijemneho.

monkula
25. sep 2010

na boude ani ja nič nevidím... ale an tom zelenom poťahu..
ja mám smysl pro legraci, včera som to tu zabávala myslím si dosť...

monkula
25. sep 2010

@ivonne jo omlouvám se, napísala to crca.. nejako ste sa mi zliali do jednej...
Sestra cestou na dovolenku fotila Dolomity a jedna hora vyzerala ako ľudská lebka 😝 😀

lenka3007
25. sep 2010

@kamilecka no vidis ja som už potom radšej tu fotku neskumala, ale stale na nu myslim a sem tam ma straší...

traktor
25. sep 2010

ja tam vidim az 4

lenka3007
25. sep 2010

@ivonne myslíš že by my volakto vedel aj povedať, čo to znamená..? nejaká veštica alebo neviem...

traktor
25. sep 2010

a ked pozriem na kapucnu..tak tam vidim 2 ocka, nufacik...vyzerá to ako malý tulen 😀

ivonne
25. sep 2010

@monkula ok.nekde muze byt neco zretelne videt.ale na te boide fakt at delam co chci nic nevidim.ovsemna te fotce od lenka3007 teda valim bulvy.no des.

lenka3007
25. sep 2010

@traktor na moju?

traktor
25. sep 2010

@lenka3007 kapucnu?..ano vsak pozri 🙂

lenka3007
25. sep 2010

ludia normálne mám strach z tej fotky...

crca
25. sep 2010

@ivonne mě zrovna jeden duch ulítl 😀
@lenka3007 no,ono kdyby to nebylo zakroužkované,tak bych se asi nad tím moc nepozastavila,ale tím,že jsou ty fotky tady okroužkované kde to je,tak pak už to vidím 😅
Jediná co teda byla povedená byl ten stín v parku 😉
Teď si ale nemyslete,že si z toho dělám srandu,fotky sice žádné nemám,ale i já si říkám,že něco mezi prostě je.Do dneška mám hrůzu jenom při vzpomínce,kdy jsme jako puberťačky vyvolávaly duchy 😲 moc příjemný zážitek to není 😕 A když už jsme u těch osudů a náhod,tak i v mém životě si říkám,že ten osud musel být takový,jaký mám.Brácha zemřel při nehodě 28.9(97),mamka zemřele prakticky po 10 letech 12.9(07) a jelikož jsme se nsažili s manželem 5 let o mimi,kdy nakonec zafungovalo umělé oplodnění(bohužel maminka se vnoučat nedočkala),ale až na 4 pokus.A pak jsem to přemýtala a koukněte se mnou na tu náhodu-TP-na 12.5(měsíců si nevšímejte,jen těch dní),takže 12-nakonec jsem měla císaře 28 a mám i holku i kluka 😉 Takže já si myslím,že se to všechno musela stát,aby se mě vrátili oba zase zpátky 😉 Nejsem věřící,ale taky to nikomu neberu.Je to náhoda??

ivonne
25. sep 2010

@lenka3007 urcite.tady ta ADKY co tu psala jako prvni o te boude kde ja nic bohuzel nevidim psala ze ji to nejaky znamy co se tim zabyva vysvetlil co to je.tak ji pisni.a zkuste se domluvit.opravdu tva fotka je hodne zajimava.

lenka3007
25. sep 2010

@traktor no myslim, že ten tulen je najzlatší...

crca
25. sep 2010

@monkula to s tím Česko-Slovenskem,jsem začala já,ale taky jsem to myslela s humorem,fakt jsme to nijak nemyslela a teda,že to někoho pozdvihne?????? 😅 Tak se teda omlouvám(asi zřejmě jen tobě,protže ostatní to pochopili 😅

traktor
25. sep 2010

@lenka3007 😀 😉 ....ale fakt...ja som najprv ine nevidela.len toho tulena...len som rozmyslala, napisem?nenapisem? 😀 😉

monkula
25. sep 2010

@crca pokiaľ sa jedná o moju národnú hrdosť, tak ma pozdvihne každé rýpnutie, z toho si nič nerob... 😅
Ale preto, lebo mám v sebe aj českú krv, prepáčim Ti to 😝 😀 😉

ivonne
25. sep 2010

@crca no me taky uz ze dva usly😀
jinak taky verim na duchy.a na to co jsi popisovala take.treba ja... ponala jsem kluka co jsem s nim zacala chodit.v roce2007.po 7mesicich jsem otehotnela.v 7tt jsem byla hospitalizovana s krvacenim.lezela na pokoji c7.termin porodu 7.zari.a bydleli jsme v te dobe na podnajmu v byte c7. no a to je pravda.moje statne cislo je tedy 7.jinak uz snad ani byt nemuze.

lenka3007
25. sep 2010

@crca ale to je moja fotka a ja a každý z mojej rodiny tam videl ten ksicht.... ja som tiež neni poverčivá, len toto ma zarazilo...

monkula
25. sep 2010

tu je tá lebka v Dolomitoch 😀

ivonne
25. sep 2010

@crca
@monkula holky co tu resite narodnost? dyt jsme vsechni slovane.. 😉

ivonne
25. sep 2010

@monkula ja nevidim ani ty dolomity 😀

monkula
25. sep 2010