icon

Čudo na fotke. Je to normálne?

adky
24. sep 2010

Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?

Čudo na fotke. Je to normálne?
ivonne
30. okt 2010

@weiya najdi si www.loonapix.com a tam je plno takovych sablon.tak si zkus pohrat.je to zabava.🙂

ivonne
30. okt 2010

@tanitta no peklo holka existuje.parkrat jsem mela pocit ze jim zrovna prochazim.☹ 😉 no dle meho nazoru..nic neni vylouceno.

ivonne
30. okt 2010

TAKY TO HOLKY VIDITE???????????????????????????????????? DALSI "CUDO!" no ale tohle je fotomontaz protoze je zrovna dnes ten americkej svatek zvany HALLOWEEN tak jsem si trochu pohrala.

weiya
30. okt 2010

@ivonne ano ano hram sa aj toho certa som uz minule skusala,ale sa mi nevydaril tak ako tebe 😀 aj by som to sem hodila,ale uz som to asi vymazala...

ivonne
30. okt 2010

@weiya koukam ze mas take natalku🙂 a tak zkus treba jinou fotku.

weiya
30. okt 2010

@ivonne ano mam 🙂 ja tam teraz skusam robit na Vianoce pohladnice 😀 😀 😀

ivonne
30. okt 2010

@weiya krasny🙂 to by tam clovek mohl sedet furt co?

ivonne
30. okt 2010

@weiya a co duchove?
chces napsat co se ted stalo me kamaradce???

weiya
30. okt 2010

@ivonne no veru 🙂 len ja to chcem dat aj vyvolat,som zvedava ako mi to vyvola 😀 no daj 🙂 hadam sa nebudem moc bat..

ivonne
30. okt 2010

@weiya ji je 43 a ma tri syny.jeden uz ma pritelkyni a vsichni kluci spi v jednom pokoji.je to rok co se nastehovali do baracku na jedne dedince tady.a jednou kdyz tam spal ten jeden se svou pritelkyni a jeste druhy syn tak se ta holcina vzbudila a koukala ze u okna ,zady k ni sedi nejaka pani,starsi v cernych satech.a koukala smerem ven.najednou se otocila na tuto divcinu a zmizela pryc.ta byla silene vydesena a rano to rekla priteli.ten to rekl mamce a ptali se ji zda se ji to nezdalo.prisahala ze bykla vzhuru a dokonce si sedla na te posteli.byla zdesena!
no nechtela tam z spat.asi za tyden se to opakovalo ale to tam ten klucina spal sam.bez ni.najednou procitl a jak otevrel oci,sklanela se nad nim zena v cernych satech.krve by se v nem nedorezal jak se vydesil ale byl to mzik a ona zmizela.
no mam kamarada a ten se o to zajima.tak jsem mu to rekla a on znal ty lidi co tam bydlei driv co jim to patrilo.zila tam stara pani se svym synem.pani umrla a ten syn uz take.dcera toho syna to prodala a koupili to tito znami moji.a ta pani stale hleda toho svyho syna pry.ze zili sami a byli na sobe hodne citove vazani.a ona si je proto tak prohlizela ze ho hledala.pry je mozny ze ona ani nevi ze je mrtva a nechape ze tam spi cizi lide.. mrazi me z toho kdyz to ted pisu.ted se budu bat jit na wc!☹

ivonne
30. okt 2010

@weiya koukam to tam neni cele.ten zacatek chybi.pisu tam ze mam kamaradku co ma tri syny.atd vyse.🙂

weiya
30. okt 2010

@ivonne joj si mi dobre zimomriavky nahnala...ja sa tiez na vcko teraz budem bat ist 😅

weiya
30. okt 2010

@ivonne no aked uz budu tie dusicky zachvilu,dam jednu prihodu aj ja,stalo sa to ocovej sesternici,vlastne jej sa to snivalo,ked zomrell mojho oca krstny,jej otec. Snivalo sa jej ze prisiel sa s nou rozlucit,vo velkej ciernej limuzine,v ciernom obleku,a v tom aute sedeli dalsi 3 ludia,na to sa zobudila na telefon,co jej volala krstna,ze oco zomrel.No a v ten tyzden zomreli v dedine,kde byvali dalsi traja ludia... 😨

ivonne
30. okt 2010

@weiya no teraz si nahnala zimomriavky ty me 😨 jo jsou veci mezi nebem a zemi.a jeste teda.moje mamka je taky takova citliva na tyto veci.miva take tusenikdyz se neco ma stat.byla mlada a mela bratrance.bylo jim kolm18let.on byl nadany malir a muzikant.ale jak se rika tihle lide meji trochu psychiku slabsi a on byl nestatsny z lasky ale o to nic..tady byly hody.krojovana zabava..a mamka ale byla doma a spala.ted ju probudil vystrel tak silny ze se probudila a koukla na hodiny.dve rano..co to bylo? no nic usnula..rano se dovedela ze kolem2h rano ten jeji bratranec si zatancil se vsema svyma kamaradkama a pak odesel mezi stromy a zastrelil se.mamka tu ranu ve snu slysela.jinak ji slyset nemohla.bydlela na druhem konci nez se to stalo..
nebo jednou tak spala zase a probudilo ji jak nekdo shodil hrnicek s podsalkem z policky.myslela si ze se ji to zdalo.rano talirek s hrnickem nasla na zemi..pak se dovedela ze ji umrel tatinek..a zajimave..take se to stalo na hody.bylo to sice jine datum myslim ale byl to ten vikend co jsou zde hody a hodova zabava.a muj byvaly manzel se narodil v den kdy se to stalo 10.srpna.ale take jiny letopocet.a uz take nezije..spachal sebevrazdu ve svych41letech-trpel depresema.ale to vim ze to nema zadnou souvislost ale je to zajimave..z?

weiya
30. okt 2010

@ivonne veru je to zaujimave,jaj ake zimomriavky mam,presne 00.00 som citat zacala,hned mi na cas zrak padol,aj babka moja taketo tusenia mava,aj ked moj dedko umrel,z maminej strany,vtedy ze tiez vedela,lebo pcula neake hlasy ci co to na dvore.a takychto skusenosti ma kopu,len uz si ich poriadne nepamatam...

ivonne
30. okt 2010

@weiya no ja nevim co bych delala kdyby se mi neco takove stalo.ze bych videla ducha ci mela predtuchu.tak jo.du si posunout zimni cas zpet a jdu spat.tobe preji jen same hezke sny a zas nekdy paaaa 😉

weiya
30. okt 2010

@ivonne dobruu 🙂 jaj uz sa cas meni,by som aj zabudla 🙂

edita84
30. jan 2011

hello kočky čo poviete na toto suseda fotila okolie za domom a aha čo nafotila a pri otvorenom okne fotky boli fotené za sebou na 3 už nič nevidno zmizlo to niečo

erikasadek
30. jan 2011

@edita84 ked sa pozries lepsie tak je to len opticky odraz svetla.. pozri si prvu a druhu 😉
len opticky klam.. svetla;. 🙂

marorlinko
30. jan 2011

ja mam tolko zazitkov s duchmi,ze ma uz nic neprekvapi a to od 14rokov,nebojim sa ich uz, dobrich duchov viem vycititnecitim ziaden strach,zlich som zazila iba raz a to v 14rokoch, taky strach aky som zazila v nocinezelam nikomu, ppaplon ,vankuse,postel,sa dali priam zmykat.
mam plno fotiek na ktorich su orbity alebo energia, pri zvacseni vidiet tvar,nie je to ziadny odraz svetla,ani nic podobne,lebo mnohe su fotene v noci a bez svetla, v starom dome naproti kde vedla byva moja sestra sme po polnoci zachytili tolko orbitov a co je najzaujimavejsie,utekajuci zenu v oknecela v ciernom,dom naproti ma vyse 700rokov. podla historie jej svokry vsetko sedi,vidno tam vela deti,ktore tam zomreli v tom case a starich ludi,kedysi tam bol mlyn, nedalekej zahrade krcma,kde sa mnohi povrazdili. nikdy som necitila ziaden strach tam, duchovia sa viacej boja zivich. tazko sa vsetko opisuje,ale kto sa tym zaobera pochopi.
najzaujimaveji zazitok mam,ked som v noci spala s duchom na jednej posteli,nespala sombola som pri vedomi,zrazi ma zozadu niekto objal a prelozil si nohu cez zomna, ten strach,ale ked som sa pomodlila,zmizlo to. duchoviaenergiaduse,orbity akokolvek to nazveme,su okolo nas vsade. ja stym zijem a verim,ze vsetko ma svoj zmysel. kto pride o milovaneho blizkeho cloveka,zrazu pochopi,ako mu chyba strasne a tuzi ho vidiet v akejkolvek podobe,hoc ako orbit,ale stale je medzi nami.
nebudem tu rozpisovat vsetky moje pribehyto sa nedopisem,moj muz zazil toho dost tiez.

vravi sa,ze babatka vidia anjelikov,verim tomumam jednu fotku,kde maly asi ako mesacny pri kojeni sa pozera hore a smeje sa nad nim orbit,po zvacseni je tvar zeny,ktora sa usmieva, bolo to cez den. na dasej fotke uz nie je.
kto chce,nech veri,kto nie nemusi.

traktor
31. jan 2011

@edita84 fotila cez zavrete okno..aj ja mam obcas take fotky 🙂

edita84
31. jan 2011

@traktor nie okno bolo otvorené

adky
autor
23. feb 2011

@marorlinko mam zimomriavky 😖

adky
autor
23. feb 2011

@edita84 si si ista ze okno bolo otvorene? 😕

console
23. feb 2011

No ja hlavne na vsech fotkach vidim zenskou tvar, napravo dole od toho fialoveho.

edita84
23. feb 2011

@adky áno na 100% bolo otvorené

adky
autor
23. feb 2011

@edita84 tak potom neviem,lebo fakt len sklo dava take krasne farby ...alebo "čudo" 😎

erikasadek
23. feb 2011

baby neblaznite ved sa lepsie pozrite je tam odraz so svetelneho luca!!!! 😀

teda duchov som videla skoro cely svoj zivot.. a ine potvory ale toto fakt nie je ziadne duch a ni mrtvy. 😉

marorlinko
24. feb 2011

@adky to som mala aj ja,nastastie tam nebyvam,lebo by som bola sediva,ale pokial si nepripustam tie zazitky,myslim ten strach,tak sa nebojim pokial to nevidim je dobre . raz miniekto povedal,ze ak pocujeme niecoale nemozme vidiet,nemusi ist o duchov,ale o minulost alebo buducnost,vsetko je proste energia. aspon sa mame doma o com rozpravat🙂)) jedno mi to nie je,ale zit sa musi hoc aj takto

adky
autor
24. feb 2011

@marorlinko to znie zaujimavo,ze ked nieco pocujeme tak to moze byt minulost alebo buducnost 🙂 Mna taketo veci fascinuju,ale nemam schopnost vidiet duchov 😀