icon

Čudo na fotke. Je to normálne?

adky
24. sep 2010

Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?

Čudo na fotke. Je to normálne?
Strana
z18
marorlinko
26. feb 2011

@adky nastastie ani ja nemam tu schopnost,iba pocut a citit,ale uz pomenej. aj mna taketo veci zaujimaju.jedna moja kamaratka ich vie aj vidiet a nebolo to nic prijemne,aspon co hovorila,az som sa bala,vravi sa,ze psi vidia duchov,bude to asi pravda,lebo stale,ked ona daco videla v izbe,pe tak stekal silno a skakal na to miesto,ze som myslela ze zosediviem od strachu,pretoze si pamatam,jak raz v izbe u kamaratky sa zahladela na zavesy a vravize vidi bielu krvavu pani, pes sa otocil tym smerom a zacal stekat a skakat jak divy,daco strasne,zazila toho viacej,nezavidim jej,radsej nevidiet ich.

kawasaki17
27. feb 2011

ja tiez pridam jeden zazitok, ale nie moj ale manzelov...
asi red tyzdnom ako vzdy vecer sme uspali maleho a ja som si hned lahla spat, mm este pozeral nejaky film a tak si tiez lahol do postele. Rano ked sme vstali mi cely prestraseny hovoril co sa mu stalo... ked si lahol hned zaspal a snival sa mu velmi cudny sen na ktory sa zobudil cely spoteny, odrazu ho niekto chytili za nohu on zdvohol hlavu ale nemohol sa viac pohnut a ani nic mi povedat, proste mu to neslo aj ked velmi chcel, tak ho to pustilo a cez spalnu priamo cez nas presiel zavan vetra(ten som citila aj ja, aj ked som spala, ale nepripisovala som tomu ziadny vyznam), az vtedy sa mohol pohnut, alebo nieco povedat....tak sa mu to stalo este dva krat, pri tom poslednom sa uz tak bal ze ani nezdvihal hlavu iba sa nalepil na mna....nevieme co si mame o tom mysliet

murinka
27. feb 2011

@kawasaki17 aj ja som to parkrat zazila...spala som a zobudila som sa na to ze za dverami akoby niekto stal a vrzga podlaha.nemohla som sa vsak ani pohnut ani zobudit mm...
http://www.carovani.cz/spankova-paralyza-ke-sa-...

kawasaki17
28. feb 2011

@murinka no len to , ze ten prievan ci vietor som citila aj ja, lenze som bola natolko leniva otvorit oci a retocit sa aby som sa pozrela co je to zac, proste som bola unavena a nezaujimalo ma to vtedy....neviem no 🙂 🙂 🙂

mijunik
7. mar 2019

@adky ahoj, teraz som naďabila na túto skvelú tému...😄 Ako sa majú čudá? 😄 Po prečítaní všetkých príspevkov si hovorím - prehľadám fotky, či náhodou aj ja nenatrafím na "čudo". Posúvam fotky, sústredím sa na náhodné ksichtíky - čudá a zrazu "kuk"... z fotky na mňa pozerá toto... Mierne som sa zľakla, ako som to nečakala...😄😄😄

Strana
z18