icon

Čudo na fotke. Je to normálne?

adky
24. sep 2010

Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?

Čudo na fotke. Je to normálne?
monkula
24. sep 2010

milióny káblov, a potom hľadaj medzi stovkami fotiek... 😝

vejula
24. sep 2010

babyyy tak som sa teraz nasmiala ako som vas dočitavala. To na tom zelenom je celkomrealisticke to na tej čiapočke nooo dajme tomu ale na tom sivom nič nevidim...
Ale teda ja byť @adky tak lutujem že som to tu sem dala anmiesto ukludnenia nachadzate dalšich ufonov 😅

adky
autor
24. sep 2010

@vejula ale neee,ja nelutujem 🙂 Nie som az tak znepokojena,len sa mi to zda dost divne

miluska.h
24. sep 2010

caute 🙂 ja som tu fotku ukazala muzovi a on, ze tam vidi aj tretieho ufona. nalavo na tej sedej casti. ale ja ho tam nevidim.

vejula
24. sep 2010

@adky jo tak je to spravne

@miluska.h a ako je ten treti ufon otočeny???

suzik77
24. sep 2010

@miluska.h ahoj, tak to vidi to, co vidim ja. strana 3 diskusie, treti prispevok, mam tam fotku s ramcekom s nejakym ksichtom na sivom podklade 😉

miluska.h
24. sep 2010

@vejula je akoby z boku. vidno velke oko, nos a skrivene usta. no ja neviem, ja to tam nejak nevidim. moj muz ma si bujnu fantaziu 🙂

suzik77
24. sep 2010

@miluska.h hm, to bude nieco ine... nemozes to "vyobdlznikovat"?

miluska.h
24. sep 2010

@suzik77 takze nieco tam teda bude.
baby, ja neviem, ci je to nahoda. nechcem strasit, ale ja na taketo duchariny verim.

suzik77
24. sep 2010

@miluska.h bububu 😀

moncika15
24. sep 2010

baby vam tu sibe 😅 😀 ale ja vidim aj ufonca na pravo aj na lavo od hlavicky. ten nalavo tam ma aj trup 😕
normalne sa zacinam bat 😨

moncika15
24. sep 2010

prave som zbadala aj pol ufonca na ciapocke 😅 😀

vejula
24. sep 2010

babyyyy radčej skončime lebo neviem kolko tych ufonov tu ešte najdeme 😀

vejula
24. sep 2010

no ja som teraz našla napravo od hlavičky taku gulatu hlavu s dlhym krkom a nalavo cela postavička v dlhom plašti... Može byť???? NAšla som to iste čo vy či zas niečo ine? Inač strany hovorim z mojej strany nie zo strany malej

Baby ale fantazia už inak pracuje

monkula
24. sep 2010

nakoniec urobíme UFO a jz toho malinkého dievčatka a skonštatujeme ,že aj
@adky je mimozemšťan a skúša, či ich vidíme 😅 😅 😀

ivonne
24. sep 2010

no nevim asi jsem slepa.

monkula
24. sep 2010

@vejula že postavička v plášti 😀 😀 😀 😀

vejula
24. sep 2010

@monkula vidiš ju aj ty??? 😀 😀 😀

zuzu80
24. sep 2010

ja som skoro oko vyvalila, kym som nasla strasnu tvar 😀
Skvela tema na piatkovy vecer 😉

monkula
24. sep 2010

@vejula ani nie.... a to mám bohatú fantáziu...
idem spať, dúfam ,že sa mi nebude snívať o ufónoch v plášti

vejula
24. sep 2010

@zuzu80 kym si našla len jednu tak to je oka my sme už našli asi 5 😅

vejula
24. sep 2010

jo ešte ža spim pri malom, lebo mm je s kamaratmi kdesi a ja by som sa sama bala teraz 😅

zuzu80
24. sep 2010

@vejula to nebudem ani skusat, uz ta jedna mi dala zabrat 😀

vejula
24. sep 2010

By mohla adke poslať tu fotku do nejakych križoviek že najdi všetkych ufonov 😀 😀

fracle
24. sep 2010

Zatial styria mimozemstania, kto da viac 😀 😀 😀

vejula
24. sep 2010

@moncika15 jaj monička to si tu ani nemala dvať tento link teraz som posrata už radšej bežim pod perinu k drobcovi 😖

moncika15
24. sep 2010

@vejula 😀
ja som si zadala do googla ze "strasidelne foto" a to si mala vidiet co mi vyhodilo 😅 hned som volala muzovi ,ci este nema v plane dojst domov 😝

suzik77
24. sep 2010

@fracle hej, tych styroch sme postupne objavovali! skvele. viac tam toho uz asi nebude. maju maly kociar na to 😀

berenika39
24. sep 2010

mm dneska není doma, pracuje, a volal - něco jako "a nevymýšlej blbosti", kdyby věděl, že neusnu kvůli fotce batolete s pěti ufony, ťukal by si na hlavu...... 😀