icon

Čudo na fotke. Je to normálne?

adky
24. sep 2010

Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?

Čudo na fotke. Je to normálne?
suzik77
24. sep 2010

@monkula pockaj chvilu, zaobdlznikujem 😀

tanitta
24. sep 2010

@suzik77 vsimni si zeta hlava pokracuje az dalej za tym zhybom striesky k smerom k ciapke.. velky lebkoun 😅 😎

suzik77
24. sep 2010

tu mas. ja som si ako prve vsimla toto

suzik77
24. sep 2010

@tanitta ano ano, dalsi ufon, hm.... 😒

suzik77
24. sep 2010

bohovska diskusia 😀

berenika39
24. sep 2010

konečně originální téma na MK 😀 😀 😀

marianca
24. sep 2010

baby mňa z Vás porazí,
@adky nestresuj sa tým, veď keď sa poriadne zahľadíš a hľadáš, nájdeš na každej fotke niečo, hra farieb, tieňov, pokrčenia materiálu.....
....ja som z vás tiež zmagorená čumím tu do toho a hľadám a je fakt, že keď je človek vedený nakoniec nájde 😀 😝

michaela80
24. sep 2010

@ani3012 tak to je krasny film..hlavne zaver je uzasny...

junovka
24. sep 2010

tu zelenu priseru napravo, na zelenom som nasla aj ja...myslela som ze o tom je rec 😅

suzik77
24. sep 2010

@junovka hej, o nej je rec, ale popri tom sme ponachadzali dalsie 😉

junovka
24. sep 2010

@suzik77 😀 do rana najdeme este nieco??? 😕 😀 😀 😀

adky
autor
24. sep 2010

@suzik77 och,tak toto uz nie :D

tanitta
24. sep 2010

ja stale vidim aj tak iba toto NA ZELENOM nic ine nic viac ziadne ine tiene.. machule mapy....zhyby... len toto:

diddi
24. sep 2010

ja mam foto Miusky z 3D,ked som bola tusim v 15tt a spolu s nou (okrem Ellusky,ktora je v druhom vaku - mam dvojicky) bola zachytena postava - tien pripominajuca anjela s kridlami - odvtedy som stale k nemu vecer prehovarala,aby mi ich tam v brusku ochranoval.....ked ju pohladam,vlozim ju sem.

adky
autor
24. sep 2010

@diddi ty kokso,pohladaj-rada by som videla

tanitta
24. sep 2010

inak na jojke ze ide nejaka ducharcina 😎

adky
autor
24. sep 2010

@berenika39 ze originalna :D mam z tej foto zmiesane pocity 🙂

suzik77
24. sep 2010

@tanitta hlavne je, ze vidis aspon nieco 😀 ale to, co vidis ty, je predmet diskusky 😵

adky
autor
24. sep 2010

@tanitta jj...na kridlach vazky,prekrasny film...a ten koniec 😀

suzik77
24. sep 2010

celkom fajn tema, mozeme sa poprehrabovat vo fotoarchivoch a popridavat sem nejakych tych "duchov" a zle tvare 😉 😀

warholette
24. sep 2010

zaujimava tema... ja sa priznam, ze na fotke nic nevidim, ale citala som clanok o tom, ako softver vo fotaku, ktory je nastaveny na automaticku detekciu tvari, vidi len "europske" tvare. cernosske tvare su pre neho prilis tmave a azijske maju uzke oci, takze fotak ich nevie spravne rozlisit. takze vyvojari pracuju na specialnych verziach fotakov pre cernochov a aziatov, aby tuto funkciu mohli pouzivat aj oni. takze ak facebook nieco oznacuje ako tvar, ktora je vytvorena zo zahybov latky, tak je asi len zle nastaveny softver 😉

adky
autor
24. sep 2010

@suzik77 ja mam len tuto a est ejednu z toho dna a je tam to iste,ale ked mate nejake take "divne" foto....sem s nim :D nech polemizujeme :D

ani3012
24. sep 2010

no nehovorím ? Už som aj ja zbadala ksichtík 😀 😀 😀 😀

monkula
24. sep 2010

ja na tom sivom nič nevidím..
Diddi, to by som rada videla, naozaj...

suzik77
24. sep 2010

@warholette tak fajn, uz sa tesim. potom tam budeme vidiet aj ine rasy, nielen europske a ufonske 😀 😀

monkula
24. sep 2010

ja mám tú spomínanú fotku na ext. hardisku, tak nič... 😝

adky
autor
24. sep 2010

@monkula nevadi,zapoj,presun a hod to sem :D :D

monkula
24. sep 2010

@adky keby sa mi tak chcelo, ako sa nechce... 😀

adky
autor