Čudo na fotke. Je to normálne?
Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?
bohovska diskusia 😀
konečně originální téma na MK 😀 😀 😀
@ani3012 tak to je krasny film..hlavne zaver je uzasny...
tu zelenu priseru napravo, na zelenom som nasla aj ja...myslela som ze o tom je rec 😅
ja mam foto Miusky z 3D,ked som bola tusim v 15tt a spolu s nou (okrem Ellusky,ktora je v druhom vaku - mam dvojicky) bola zachytena postava - tien pripominajuca anjela s kridlami - odvtedy som stale k nemu vecer prehovarala,aby mi ich tam v brusku ochranoval.....ked ju pohladam,vlozim ju sem.
inak na jojke ze ide nejaka ducharcina 😎
@berenika39 ze originalna :D mam z tej foto zmiesane pocity 🙂
celkom fajn tema, mozeme sa poprehrabovat vo fotoarchivoch a popridavat sem nejakych tych "duchov" a zle tvare 😉 😀
zaujimava tema... ja sa priznam, ze na fotke nic nevidim, ale citala som clanok o tom, ako softver vo fotaku, ktory je nastaveny na automaticku detekciu tvari, vidi len "europske" tvare. cernosske tvare su pre neho prilis tmave a azijske maju uzke oci, takze fotak ich nevie spravne rozlisit. takze vyvojari pracuju na specialnych verziach fotakov pre cernochov a aziatov, aby tuto funkciu mohli pouzivat aj oni. takze ak facebook nieco oznacuje ako tvar, ktora je vytvorena zo zahybov latky, tak je asi len zle nastaveny softver 😉
no nehovorím ? Už som aj ja zbadala ksichtík 😀 😀 😀 😀
ja na tom sivom nič nevidím..
Diddi, to by som rada videla, naozaj...
@warholette tak fajn, uz sa tesim. potom tam budeme vidiet aj ine rasy, nielen europske a ufonske 😀 😀
ja mám tú spomínanú fotku na ext. hardisku, tak nič... 😝
ok,zajtra pohladam a vlozim

@monkula pockaj chvilu, zaobdlznikujem 😀