Čudo na fotke. Je to normálne?
Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?
caute 🙂 ja som tu fotku ukazala muzovi a on, ze tam vidi aj tretieho ufona. nalavo na tej sedej casti. ale ja ho tam nevidim.
baby vam tu sibe 😅 😀 ale ja vidim aj ufonca na pravo aj na lavo od hlavicky. ten nalavo tam ma aj trup 😕
normalne sa zacinam bat 😨
prave som zbadala aj pol ufonca na ciapocke 😅 😀
babyyyy radčej skončime lebo neviem kolko tych ufonov tu ešte najdeme 😀
no ja som teraz našla napravo od hlavičky taku gulatu hlavu s dlhym krkom a nalavo cela postavička v dlhom plašti... Može byť???? NAšla som to iste čo vy či zas niečo ine? Inač strany hovorim z mojej strany nie zo strany malej
Baby ale fantazia už inak pracuje
no nevim asi jsem slepa.
ja som skoro oko vyvalila, kym som nasla strasnu tvar 😀
Skvela tema na piatkovy vecer 😉
jo ešte ža spim pri malom, lebo mm je s kamaratmi kdesi a ja by som sa sama bala teraz 😅
By mohla adke poslať tu fotku do nejakych križoviek že najdi všetkych ufonov 😀 😀
mm dneska není doma, pracuje, a volal - něco jako "a nevymýšlej blbosti", kdyby věděl, že neusnu kvůli fotce batolete s pěti ufony, ťukal by si na hlavu...... 😀

milióny káblov, a potom hľadaj medzi stovkami fotiek... 😝