icon

Čudo na fotke. Je to normálne?

adky
24. sep 2010

Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?

Čudo na fotke. Je to normálne?
suzik77
24. sep 2010

@moncika15 pockaj, ja mam doma chlapa, hodim to aj ja do googlu 😀

suzik77
24. sep 2010

😀 😀 😀 😀

fracle
24. sep 2010

Baby, dobre som sa ale zasmiala 😀. Len teraz pozhasinat svetla a vliezt do postele... hmmmm, asi idem spat k detom 😅

zuzu80
24. sep 2010

Baby aj ja som sama, nestraste googlovanim

Inak dobra reklama na kocik, ked ho budu chciet predat, nech prilozia tuto diskusiu a pojde na dracku 😀

sabcav
24. sep 2010

Hm, tak taky vidím 4 😨 😖 . Brr, nicméně na ně věřím... 😉 ...bohužel dcerka je i vidí 🤐 😖

Na křídlech vážky, super film 😵

Zkusím pohledat nějaké fotky a vložit je sem, nejsou sice naše, nicméně: něco na té fotce je 😀 😝 😨

berenika39
24. sep 2010

@sabcav to snad bylo "něco na té mary je", ne???? 😀

monkula
24. sep 2010

@berenika39 a to bolo k čomu? to niečo na tej Mary je 😀

berenika39
24. sep 2010

@monkula 😀 , neboj, nestraší mi na věži 😀 😀 😀 😀 😀 . vsabcav psala "něco na té fotce je..." a mě napadnul ten film "There is something about Mary - Něco na té Mary je".

sabcav
24. sep 2010

@berenika39 mírně jsem si název filmu upravila podle potřeby 😀 😉

sabcav
24. sep 2010
monkula
24. sep 2010

@berenika39 ahaa, pardon, nejako mi nezaplo.... ešte si predstavujem toho ufóna v plášti... načo by bol ufónovi plášť? 😀 😀

monkula
24. sep 2010

@sabcav a co to je? a co to žere?

miluska.h
24. sep 2010

@sabcav to co je 😕 😝

sabcav
24. sep 2010

@monkula 😀 asi je mu zima, né 😀 ?

monkula
24. sep 2010

@sabcav aha, ja som si vždy myslela ,že ufóni majú termo kožu 😀

berenika39
24. sep 2010

@sabcav no, takže nejsem tak mimoň 😀 😀 😀 😀 😀

ufon potřebuje plášť, aby nebyl vidět, koukej jak to funguje, je nás tu sto a na pěti stránkách se tím bavíme.....

berenika39
24. sep 2010

@monkula no tak tenhle má thermoplášť....nakonec zjistíme, že je to ......

sabcav
24. sep 2010
moncika15
24. sep 2010

@suzik77 toto je na moje nervy dost 😅 este sa mi ten obrazok tak pomaly rozbaloval aby bolo vacsie napatie 😀

moncika15
24. sep 2010

dobre baby ja pre dnes koncim lebo ako momentalne v pozehnanom stave xodim 3x za noc na WC a muz mi vynada ked zakazdym rozsvietim cely dom aby som bola sxopna prejst si tam 😅 😀 a mozno budem vyzadovat od neho aby mi robil preistotu doprovod 😝

dobru noc bez nocnyx mor 😨

sabcav
24. sep 2010

@monkula
@miluska.h

co to je, netuším...nějaká takováhle hnusná potvora ☹ 😒 😠 😉

zajímavý, že mám i "hezkou" potvoru s křídly a ta mi sem vložit nejde 😕 😠 .

sabcav
24. sep 2010

@moncika15 baterku nebo mobil s sebou 😉 a dobrou noc 🙂 . Mě se paradoxně nejlíp spí po shlédnutí hororu 😀 😝 . Akorát jednou jsem se fakt bála, po shlédnutí japonského "kruhu" 😨 , ten americký je proti tomu slabé kafe 😉

beata.n
24. sep 2010

teda děkuju za ten link o Branišovském lese-mám ho tady kousek od baráku.že já hloupá sem lezla,ted nebudu vůbec spát 😅 😀

monkula
24. sep 2010

@sabcav aj ja mám rada japonské horory 😉
@beata.n zajtra sa ideš prejsť s foťákom povinne a budeš fotiť a my budeme hľadať nestvúry, kto nájde voaoc, vyhráva výlet do spomínaného lesa 😀

vejula
24. sep 2010

@monkula tebe stale ten plašť nejde do hlavy... no proste taka postavička ako gulata plešata hlava, ruky v miernom rozpaženi a a taky ako odev po zem no taky plašť noo ti ufoni sa tak občas zobrazuju. Sakra mali by to na MK hodiť aplikaciu nech sa tu da kresliť...ťažko a to opisuje 😅

sabcav
24. sep 2010
sabcav
24. sep 2010

@beata.n alespoň jseš blízko u zdroje 😀

sabcav
24. sep 2010

Tak konečně 🙂 , tady to poslední, že by anděl? 🙂 😉

beata.n
24. sep 2010

monkula to radši nee,bych se strachy počůrala i ve dne-je teda pravda,že ten les v určitý části působí divně,proto chodím jen do jedné,která je od těch starých kasáren na druhou stranu.ale i tak,asi tam dlouho nepůjdeme 😅 😀 ale jestli si na tebe vzpomenu,zkusím ho v týdnu vyfotit-teda jestli přemluvím drahou polovičku aby šla se mnou k těm kasárnám 😕 😀