Čudo na fotke. Je to normálne?
Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?
@sabcav ano ja ale uz je tam zas https://www.modrykonik.sk/fotoblog/moncika15/al...
dobru noc 🙂
caute carodejnice 🙂
zacnem trosku od veci:
@sabcav neslo mi do hlavy, ze pises: dcerka je i vidí. - v profile mas syna Andreja. Uslo mi nieco? 😕
@sabcav ta uplne prva fotka nie je moc dobre viditelna, ja tam mam len taku nejaku machulu. nejaka rozmazana postava, ale vobec nie je dobre vidno. na tych dalsich dvoch uz som videla tie "matohy" na fotke, tie tvare 😉
@moncika15 hej, hnusny obrazok. a stranka mala volajaky taky nadpis, ze: "tipy na vylet", no tak dakujem pekne za taky vylet 😀
tak neviem ci to aj vy zbadate ale mne sa to podoba na tien stareho muza s rukami za chrbtom
no zo zvedavosti som pozerala tie fotky ale od strachu čakám že asi aj porodím 😒 😖 😅 😕
no ja už som dosr..á až za ušami ale nedá mi to a pozerám tie obrázky dalej 😒 a ešte som sama doma a začali mi tu dvere od prievanu búchať 😖 😖 😖
ten tien pána som videla aj ja
Tyhle věci mě sice fascinují a na druhou stranu děsí,ale nevím na kolik jste to museli mít zvětšené,že jste tam něco viděli 😅 Mám dost bujnou fantazii,ale nic tam nevidím 😅 Ale tím nechci říct,že tam nic není,každý tam vidí něco 😉 A nikomu to neberu 😉
ja na tých fotkách nič nevidím asi som slepá☹
no baby som docitala... odvcera.. ako to vsetko skoncilo 😀 ... teda riadna kovbojka 😎 ...
mne behal mraz pochrbte s tym lesom 😝
no ja teda taky nic nevidim... 😒
tak ted sem vas zkoukla.. no az mi stoji chlupy.. brrr
holky,nerikam ze neni neco mezi nebem a zemi,ja ososbne jsem se setkala s ufo(a to ne sama)a muzete se mi smat,ale na fotkach opravdu nvidim nic zvlastniho a tak jsem si s tou mou trochu zaspasovala🙂 kazdy kdyz ma nejakou fantazii muze kdekoliv neco videt..ale na tech co tu byly jsem opravdu nic zvlastniho nevidela.jen na te moji😀 😀 😀 ale tohle tema me bavi.pa

@moncika15 tohle? 😕 taky vidím 😉