icon

Čudo na fotke. Je to normálne?

adky
24. sep 2010

Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?

Čudo na fotke. Je to normálne?
sabcav
24. sep 2010

@moncika15 tohle? 😕 taky vidím 😉

sabcav
24. sep 2010

@moncika15 v tom albu ti to asi za chvíli smažou ☹ 😉

moncika15
24. sep 2010

@sabcav ee nevidim tam nic ale vpravo hore nad kamenom jedalsia tvar

viem ze zmazu. nepotrebujem to tam len som vam to xcela ukazat vo vacsom formate 😉

sabcav
24. sep 2010

@moncika15 tos smazala ty? Nebo ? 😕 . Sakra 😠, nějací duchové jsou už i v pc 😀 😝 .

Krásnou dobrou noc 🙂 , jdu spát 😉 , Andrejce ráno asi nevysvětlím, čím jsem trávila noc a proč je maminka ko 😀 😉

moncika15
24. sep 2010

@sabcav ano ja ale uz je tam zas https://www.modrykonik.sk/fotoblog/moncika15/al...
dobru noc 🙂

sabcav
24. sep 2010

@moncika15 aha, já už myslela, že ty ne 😉 . Super, vidím je 🙂 tak dobrou 🙂

edita84
25. sep 2010

waw na tej foto sa to hemží tvárami aj ja mám jednu vedľa malej v kríkoch je tvár

suzik77
25. sep 2010

caute carodejnice 🙂
zacnem trosku od veci:
@sabcav neslo mi do hlavy, ze pises: dcerka je i vidí. - v profile mas syna Andreja. Uslo mi nieco? 😕
@sabcav ta uplne prva fotka nie je moc dobre viditelna, ja tam mam len taku nejaku machulu. nejaka rozmazana postava, ale vobec nie je dobre vidno. na tych dalsich dvoch uz som videla tie "matohy" na fotke, tie tvare 😉
@moncika15 hej, hnusny obrazok. a stranka mala volajaky taky nadpis, ze: "tipy na vylet", no tak dakujem pekne za taky vylet 😀

monkula
25. sep 2010

@suzik77 ja si myslím, že sabča svoju dcérku volá Andrej, veĎ to má ružovo farbou 😀

suzik77
25. sep 2010

@monkula 😀 😀 😀 😀 tak to ma nenapadlo.

inak, konecne som to vsetko precitala, som sa narehotala ako kobyla... uz sa tesim na dalsie fotky. ja som tiez nasla jednu tvar na fotke, ale pridam neskor, teraz musim bezat 😉 a inac, super tema 😕 😅

weiya
25. sep 2010

fuuu tak tato tema mi nahana strach 😅 😀 clovek aby sa aj bal nieco odfotit 😝 My sme so sestrou boli fotit u nas v takom perku Panska zahrada tam je, je to pod zamkom, a odfotili sme toto, tato fotka mi doteraz robi zimomriavky,hra tienov je fakt zaujimava 🙂 😀

weiya
25. sep 2010

tak neviem ci to aj vy zbadate ale mne sa to podoba na tien stareho muza s rukami za chrbtom

nanulik
25. sep 2010

no zo zvedavosti som pozerala tie fotky ale od strachu čakám že asi aj porodím 😒 😖 😅 😕

monkula
25. sep 2010

@weiya ja tam vidím len tieň stromov 😝 😀

inkinka
25. sep 2010

@weiya vidim ho 😉 na rohu dvoch stien

nanulik
25. sep 2010

no ja už som dosr..á až za ušami ale nedá mi to a pozerám tie obrázky dalej 😒 a ešte som sama doma a začali mi tu dvere od prievanu búchať 😖 😖 😖

ten tien pána som videla aj ja

ivonne
25. sep 2010

no na tehhle fotce jsem ja.a koukam ze za mnou je taky neco...brrrr to je strasny.!!!!!!!!!!

monkula
25. sep 2010

@ivonne fuj tajbl, to je strašné.. a tuším Ťa "TO" chce zožrať 😀

mirka907
25. sep 2010

@ivonne
@monkula tak teraz ste obidve zabili 😀

crca
25. sep 2010

Tyhle věci mě sice fascinují a na druhou stranu děsí,ale nevím na kolik jste to museli mít zvětšené,že jste tam něco viděli 😅 Mám dost bujnou fantazii,ale nic tam nevidím 😅 Ale tím nechci říct,že tam nic není,každý tam vidí něco 😉 A nikomu to neberu 😉

jonatanka
25. sep 2010

@ivonne kriste ale som sa zlakla

inac skvela tema na zasmiatie, povodne som chcela pohladat jednu temu, ale toto ma zastavilo a dobre dvihlo naladu

kam cert nemoze posle babu, fakt 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

elise
25. sep 2010

ja na tých fotkách nič nevidím asi som slepá☹

tanitta
25. sep 2010

no baby som docitala... odvcera.. ako to vsetko skoncilo 😀 ... teda riadna kovbojka 😎 ...
mne behal mraz pochrbte s tym lesom 😝

luciebx
25. sep 2010

no ja teda taky nic nevidim... 😒

luciebx
25. sep 2010

tak ted sem vas zkoukla.. no az mi stoji chlupy.. brrr

sabcav
25. sep 2010

@suzik77 Andrej je holčička (když mrkneš na profil, tak je tam to jméno růžové), oficiálně je to Andrea, ale tak jí říkáme, jen když zlobí a nebo když chceme, aby fakt zbystřila 😉 , jinak Ája, Andí, Andrej 🙂 😉

sabcav
25. sep 2010

@weiya taky toho chlapa vidím,br... 😖

sabcav
25. sep 2010

@ivonne 😀

suzik77
25. sep 2010

@sabcav uz mi bolo vysvetlene, dakujem 😀

a stary muzik na rohu stien je tiez dobry 😉

ivonne
25. sep 2010

holky,nerikam ze neni neco mezi nebem a zemi,ja ososbne jsem se setkala s ufo(a to ne sama)a muzete se mi smat,ale na fotkach opravdu nvidim nic zvlastniho a tak jsem si s tou mou trochu zaspasovala🙂 kazdy kdyz ma nejakou fantazii muze kdekoliv neco videt..ale na tech co tu byly jsem opravdu nic zvlastniho nevidela.jen na te moji😀 😀 😀 ale tohle tema me bavi.pa