icon

Čudo na fotke. Je to normálne?

adky
24. sep 2010

Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?

Čudo na fotke. Je to normálne?
adky
autor
25. sep 2010

ojojoj,ale mi trvalo kym som Vas vsetky precitala :D Mrkla som na foto-niektore su fakt zaujimave.

Pan ktory sa zaobera 20 rokov takými vecami mi odpisal,ze zla energia v tom ksichte nie je urcite, ani nevysiela negativa k malej-tak som rada 🙂 .....mozno je to jej anjelik (pretoze mna nikto nikdy nepresvadci,ze to je len obycajne pokrcena latka-nahoda) podla mna to nahoda nie je a nieco tam urcite je 😵

adky
autor
25. sep 2010

@ivonne hahaha,toto by mala byt vazna tema....moja foto nie je fotomontaz 😉

minnehaha2005
25. sep 2010

z psychologickeho hladiska, a tiez socialneho, ludia vnimaju veci tak ako ich vnimaju... vsade vidime tvare, tak aj vo vsetkom vidime tvar, napr. mesiac v splne, ved to uplne vyzera ako tvar...lebo je to prirodzene... nerobila by som si z toho tazku hlavu.

adky
autor
25. sep 2010

@minnehaha2005 ale na mojej foto je dost viditelny ksicht 😠

minnehaha2005
25. sep 2010

@adky ja ho tiez ten ksicht vidim, ja len tvrdim, ze mi prirodzene inklinujeme k tomu, ze vo vsetkom vidime tvar
napr. ked padli dvojicky, v dyme vsetci videli rozne tvare diabla
http://www.google.com/images?hl=en&um=1&ie=UTF-...

titkovamiriam
25. sep 2010

je to ako s mrakmi na oblohe.... 🙂

adky
autor
25. sep 2010

@minnehaha2005 fuj,mrkam na tie foto,tato http://www.magictom.com/Art_Bell_Devil_WTC.jpg je zaujimava 😎

berenika39
25. sep 2010

@minnehaha2005 vak my jsme si s tím včera večer rozhodně nelámaly hlavu, naopak to yl super mejdan, jsem se smála bála 😀 😀 😀 😀

weiya
25. sep 2010

😀 😀 😀 baby tvare su vsade okolo nas ked sa lepsie pozrete 😀 teraz idem oklo kuchynske linky a tam mame tvari a tvari v dreve 😀 😀 dokonca aj jedneho kraba 😀

moncika15
25. sep 2010

@suzik77
@monkula ahojte 🙂
tiez som sa zamyslala nad tou dcerkou Andrej ale ked je to ruzovim pismom tak som poxopila ze to bude dievcatko 🙂

moncika15
25. sep 2010

@minnehaha2005 no tie dvojicky som videla. sa divim ze tam nevideli bradateho uja s turbanom na hlave 😅

moncika15
25. sep 2010

@adky jaky certik bertik 😀 😀 😀

adky
autor
25. sep 2010

@moncika15 krasny,ze? :D

inkinka
25. sep 2010

mne tato tema pripomenula Rorschachov test, pozostava zo serie takychto obrazkov
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Rorschach_blo...
co vsetko v nom najdete? 😉

nice202
25. sep 2010

ja som sa tiez strasne zlakla. nemam rada duchov a veci s nimi spojene najviac na svete. zas sa budem bat. 😖

ivonne
25. sep 2010

@adky nerikam ze mas fotomontaz.protoze kdys mela tak tam aspon neco vidim.ale ja tam nic nevidim.sorry.kdyz tam vidite andely tak vam to neberu.ale takovych stinu vsude je..a kydyby mel za vsim clovek neco hledat tak se zblazni ze samych stinu.

lizatko1009
25. sep 2010

@ivonne nechapem ako mozes nevidiet, ja som sa pozrela na fotku a hned mi to udrelo do oci.

crca
25. sep 2010

@lizatko1009 Asi to je nějaký slovenský duch,proto to my z Čech nevidíme 😀 Sorry ale já tam taky fakt nic nevidím 😀

k.ate
25. sep 2010

@crca já to taky vidím 😀 takže to nebude jen slovenskej duch 😀 každopádně bych tomu ale nepřikládala nějakej zvláštní význam 🙂

lizatko1009
25. sep 2010

@crca 😀 ocny lekar. ved sa zapozeraj ja som raz pozrela a hned som videla vobec nechapem ako to nemozete vidiet. 😝

ivonne
25. sep 2010

@lizatko1009 no asi ze nevidim za kazdou sklopenou boudou andela ci dabla ale jen to ze je sklopena bouda.

ivonne
25. sep 2010

@crca 😨D

ivonne
25. sep 2010

@crca NO ASI ANO.ASI SE ZJEVUJE JEN _VYVOLENYM_ 😀 😀

lizatko1009
25. sep 2010

@ivonne je to tam jasne vidiet, viac nemam co k tomu dodat este to aj jedna oznacila. a ked uz tak, tak vyvolení.

ivonne
25. sep 2010

@lizatko1009 vsak jo.me je to jedno.kdyz vidite tak vidite.ja ne.

crca
25. sep 2010

Holky doufám,že jste to braly opravdu z humorem,nerada bych tady někoho naštvala 😀 Na kolik jste to měli zvětšené?Mě spíš příjde,že je to stín té čepičky(ty vrásky boudičky)co je taky vlnitá 😉

didi07
25. sep 2010

tak z čistě technického hlediska bych doporučila pročíst články např. o citlivosti čočky a softwaru digi foťáků na barvy a stíny 🙂, ale jinak je to určitě anděl 😉

crca
25. sep 2010

tak jsem projela ještě všechny stránky a na str.4 je ta fotka znova(mám dojem že druhá) a vidím tooooooooooo 😲 😀 No,ale upřímně,jako anděl se zrovna nějak netváří 😀 asi má zaražený prdy 😀

ivonne
25. sep 2010

@crca tak to bude vydavat aj nejake zvuky tim padem😀

lenka3007
25. sep 2010

baby aj my máme takú fotku, minulý rok v tatrách sme to fotili v lanovke cestou hore, ked som si to pozrela skoro sme odpadli, bála som sa ist naspať dole na lanovku... no schválne čo vám to pripomína to v červenom krúžku...