Cudzia gumička do vlasov v mužových teplákoch
Ahojte 😁 ako by ste reagovali kebyze najdete v mužovych teplakoch v ktorych chodi "do fitka" gumičku na vlasy a ste si milion percent ista ze nieje vasa potom ho otom aj presvedcite a on sa zacne hrat na debila ze nevie ako sa tam dostala a podobne 😁 nerobila som cirkus iba som ztoho taka smutna a urazena a mam divne pocity ztoho. Tak neviem ci mi drbe z tehotenskych hormonov a som moc precitlivena a riesim blbosti alebo sa v tom mam šparať🤨
no trošken akože prekvapenie toto pre mňa a tiež pochybujem to čo aj baby písali, môj chlap ten ani moje gumičky nezdvíha ani nič, nieto ešte cudzie, takže niečo by som za tým určite hľadala :O
@renirv noo to bolo tak ze on si obliekal teplaky do fitka a pozrel sa.do vrecka a sam mi ju dal do ruky stym ze si myslel ze je moja. Lenze ja som hned kukla hned pittbull ze to.co robis koho to je akoze? A presviedcal ma ze to je moja ze ja som prala teraz tie teplaky ale viem ze som.ich neprala proste tie teplaky som ani vzivote nevidela.totizto.. ale tak neviem necham to uz tak.. lepsie je nevediet budem sa tvarit ze to je jeho mamky alebo sestry lebo odnich zdomu zobral tie teplaky este tam.ma vela veci svojich.. a okrem toho ze chodi do fitka sme spolu 24/7 takze viem o kazdom jeho kroku.
Jaaj to bude segry
@henriettak ktory clovek sa dobrovolne prizna?
Možno ani do žiadneho fitka nechodí a je to len zámienka.
Ahoj, nečítala som odpovede, ale ak by aj Tvoj muž mal milenku, nevidím dôvod na to, aby mal jej gumičku vo vrecku teplákov do fitka.
Nám sa raz stala taká vec s kolegom, sme geodeti, boli sme merať v teréne. Strašne fúkalo, ja som robila nákres, mala som papier na položke, prichytený zhora, ale spodnú časť mi stále odvievalo. Tak som to prichytila sponkami do vlasov. Keď sme skončili, hodila som podložku do auta (kolega má služobné auto aj na súkromné účely). Jasné, že jedna sponka mi odpadla a zostala v aute, kde ju našla kolegova žena. 😁 Vieš si predstaviť, že to len ťažko doma vysvetľoval.
Baby, na inom fóre som čítala, že milenky dosť často takto podstrkujú "dôkazy" aby narušili vzťah s manželkou a tá "vyklidila pole". Gaťky, voňavky, stopy rúžu, nie že chlap to zoberie ale mu to podstrčí ako odkaz pre manželku. Ale v tomto prípade to bude asi sestry alebo mamy.
Ale by som si ho zacala viac všímať, jeho odpoved bola velmi prehnana, stacilo odpovedat kludnym nie a nie take ako v živote by wom nic take neurobil, prisaham. atd.. Na slovko prisaham som najviac alergicka.. a to ze okrem fitka ste spolu v kuse,...
no.. mozno to je nevinne. a mozno aj nie. nechcem ta strasit ale v dnesnej dobe je fitko jednym zo super alibi... lebo sak nepojdes tam tehotna s nim. poznam jeden par kde on je zadany a ona nie a on chodieva do fitka k nej domov. . . a jeho zena si mysli ze je vo fitku... akoze.. moj manzel chodi tiez do fitka a na futbal 4krat do tyzdna. a tiez uz mi napadlo ze co ak.... kazdopadne fotko mame blizko domu plus poznam jeho trenerov a aj rodina k nin chodi plus on vzdy dokde spat z hnusne brutal silno prepotenymi uterakmi teniskami a trickom.... cize... to mi pride ako jasny dokaz ze bol tam kde bol a nemam ziadne obavy 😋
Keby mal milenku tak prečo by si dával jej gumičku do teplákov? A keď nevie ako sa tam dostala, tak asi nevie ako sa tam dostala. Ale určite by som pre pokoj v duši išla posnoriť mobil aj keď to je hrozné no... Tiež som tehotná a neskutočne paranoidná a žiarlivá. Mám aj nočné mory, že sa okolo môjho motajú baby a ja ich bijem úplne do krvi 😂
@juliet86 Nie len v dnešnej dobe. Presne scenár z pred 15tich rokov, keď takto podvádzal mamu jej priateľ s ktorým sme žili. Stále chodil do "fitka" a na "futbal" a fitko sa nakoniec volalo Janka 😂
@dominikamacakova ja som asi šialená, ale mna hned ako prve napadlo, ze ked ona a on docvicili, stiahla si gumicku z vlasov, chcela byt pritazlivejsia, podala ju mu, lebo mala plne ruky a usta prace a zabudli na tu gumicku..
@fatimuska mňa ešte napadlo, že keď autorka písala, že ani tie tepláky nikdy nevidela, či si náhodou nezobral niekoho cudzie tepláky v šatni vo fitku 😂
@dominikamacakova presne, tiez ma to napadlo. Lebo teda cudne, aby zena nepoznala chlapove teplaky, aj o pol noci. A ked tie konkretne teplaky v zivote predtym nevidela, tak reku ci pri prezliekani si omylom s nejakym inym chlapom nevedomky nevymenili teplaky. Sak pre chlapa tmave teplaky jak tmave teplaky, co natom ze nie prave jeho.
Aaaaaaaaale prosim vas ktory muz by uz len zbieral zo zeme gumicky do vlasov 😂 no moj chlap urcite nie....
Teda neviem keby mi myz nasiel v kabelke srobovak alebo daco chlapske a nebolo by to jeho 😃
@dominikamacakova autorka tam nieco spomila, ze ich mal nove z domu rodicov, alebo tak nejak
Inak aj muž povedal ze by zdvihol gumicku, co som bola v tom ze nikdy
Moj muz ma v kazdom vrecku gumicky a sponky😂😂...ale to su nasej malej dcerky.... To tak na odlahcenie. Taky pripad poznam. Kamoska vysavala a nasla v obyvacke pod stolikom taky lesklý kamienok. Tak ho zdvihla a prezerala co to je ... Po chvíli ju napadlo ze to vyzera ako z nausnice vypadnute alebo z privesku. Skontrolovala svoje sperky tam bolo vsetko ok. Tak ukazala muzovi najprv len tak ze co nasla a odkial by to bolo. No a nakoniec o par týždňov prisla na to ze on ma frajerku a aj si ju vodi domov. Takze to bolo jej. Najprv to vyzeralo ze by ta gumicka mohla byt potenciálnej milenky, ale keď tie teplaky si vzal z domu rodicovskeho. ..zeby si sestra poziciala jeho teplaky? Kazdopadne viac variant je tam.
Ten sa neprizná... Ja keď som bola tehu, som našla v aute,, použitú gumičkou,, zapieral, že požičal auto kamošovi. Nikdy som mu už neverila a časom som sa s ním rozviedla. Môj 6 zmysel má nesklamal.... Čas všetko ukáže....

@asia83 pravda...chlap nezdvihne cudziu gumičku do vlasov - ani ja by som to nespravila (nikdy) 🤐