Cvičenie pri 12-hodinových zmenách
Zdarvim
Zaujímalo by ma ako riešite cvičenie pri 12h smenach (11h na nohách) odchod s domu mam cca 6:30 a večer prídem o 21:00 tak 3-4x do týždňa.
Neviem ako je najvhodnejšie si to cvičenie nastaviť.... Alebo pri pracovných dní h necvičit ďakujem za každú radu a názor
A pred prácou sa ti nedá? Chápem, že je to fakt že skoro, ale tak pokiaľ by to inak nešlo 🙂 Predpokladám, že po práci si už nepoužiteľná, čo je samozrejme logické 🙂 Alebo teda ako vyššie spomenula Janka, jedine počas voľných dní cvičiť, to je taktiež možnosť 🙂 Najlepšia asi pre teba.
@dajna8 no skúšala som pár krát cvičiť ráno keď som mala voľno ale to mi nevyhovuje moc lebo ráno ešte aj syna chystám 4 ročného... Ale vidím to tak ze najlepšie budem mat cvičiť len počas voľných dní
Cvicila by som hlavne v tie dni kedy mam volno. V pracovne dni by som si po prichode z prace skor len tak aby nevyjdem z cviciacej rutiny rozlozila podlozku a mozno sa ponatahovala, strecing alebo nejaka light joga s fajn hudbou v pozadi... A velmi vynimocne ak by sa mi veeeelmi chcelo by som si rano privstala a odcvicila vtedy alebo vecer ak by sa mi velmi chcelo. Ale nesilila by som to. Pohybu mas v ten den asi dost, telo ma toho uz tiez asi dost, tak riadne makat v dni volna a strecing/nieco light v dni prace mi pride najrozumnejsie.
Viac doma na zemi,na striedacku s 1 az 2x za tyzden beh/posilka. Som robila ja. A robila som vela. Aj vikendy. Kedysi..Takze ja by som skusala behat vecer. A cez vikend posilka. A ked sa ti ozaj nechce,aspon doma sa natiahnut.

Ja by som v takomto prípade cvičila počas voľných dní. Ak budeš mať krátky týždeň tak máš 4 dni voľna a môžeš z toho cvičiť napríklad 3 dni 🙂