icon

Cvičenie s Aniball a po 4 dňovej pauze o 2 cm menej

trwska
29. máj 2019

Ahojte. Začínam cvičiť s Aniball. Doteraz som cvičila sedem dni, bola som odcestovaná a balónik nechala doma takú štyri dni som necvicila. Nafúkala som o 2 cm menej ako naposledy ale zrejme som sa natrhla viac ako obvykle lebo krv mi išla prúdom. Stalo sa to niektorej t Vás pri cvičení? Je bezpečné cvičiť ďalej?

Strana
z2
sapetka
30. máj 2019

@evittam 🤣🤣

asia83
30. máj 2019

@jankarec 👍 👏

ildiko36
30. máj 2019

@sapetka urcite si nemala 4.5kg dieta

ildiko36
30. máj 2019

@sapetka islo to v pohode..a hlavne som po porode nemala ziadne bolesti..ani som nevedela ze som rodila.. som povedala lekarovi aby chitil dieta neze vylety..on mi len tolko povedal usetrili ste mi robotu dobre ste to nacvicili

ildiko36
30. máj 2019

@evittam s dcerou som nemala anibal..a neverim ze to bola chyba lekara totiz mam alergiu na material s cim zasivaju..to sa potom zistilo.

evittam
30. máj 2019

@cmir Ja som sa nikde k tvojej vagíne ani nikoho iného nevyjadrila. Teda az po tvojich útokoch. Lepsie citaj.

evittam
30. máj 2019

@dzulik_ Kde sa hasterim?! Napísala som k veci. Nic viac. Niekto by si mal najskor prečítat komenty a az potom mat sproste reci k nicomu.

evittam
30. máj 2019

@ildiko36 Tak ale alergia na materiál nema nic spoločné s nacvikom. Chyba lekara bola,ze ta nechal dotrhat.

ildiko36
30. máj 2019

@evittam mne sa nenatrhlo pri porode ale po siti..a ja si uznavam cviecenie balonom..kazdi mame nato iny nazor.ja mam odskusane aj s balonom porod aj bez alen odporucat mozem anibal

ildiko36
30. máj 2019

@jankarec anibal sluzi aj na posilnenie panvoveho dna ked je mierne nafuknuta..

bibih
Autor odpoveď zmazal
evittam
30. máj 2019

@ildiko36 Ja ti to neberiem. Napísala som názor. To je vsetko.

dzulik_
30. máj 2019

@evittam a kto hovorí o tebe prosím ťa? Prečítaj si ešte raz a potom útoč 🤣 a nebuď vzťahovačná, nie je všetko len o tebe

cmir
30. máj 2019

@bibih jasne, ze ide...ja to viem... ☺

evittam
30. máj 2019

@dzulik_ A ty co do mna skaces?! Ja len odpisujem rypackam. Na nikoho neútočim. Ty lepsie citaj. Slusne som napísala jednu neškodnu vetu.

duduska25
30. máj 2019

@evittam presne, aj ja, oba porody bez sitia, nastrihu a bez aniball. 😂

sapetka
30. máj 2019

@ildiko36 ja nie.. chvalabohu

cmir
30. máj 2019

@evittam haha...presne aj ja mam ten pocit, ze odpisujem rypacke.

@dzulik_ nema to vyznam, nehaster sa, rypacka 😁

evittam
30. máj 2019

@cmir Kde konkrétne som rypala v mojom prvom príspevku?! To ostatné je uz len reakcia na sproste odozvy. Do nikoho som nerypala. Ty si z nevinného príspevku vydedukovala,ze ma nieco trapi. 🤣🤣🤣🤣 Ale "vivat MK"....Pekny zvysok dna.

dzulik_
30. máj 2019

@evittam 🤣🤣🤣🙈
@cmir 🤟

rozkosnica1
3. aug 2019

1. Porod dievca 3800g roztrhla som sa, bolo dost sitia.
2. Porod chlapec, 4200g, cvicenie s aniballom a bez roztrhnutia ci strihania.
Manzel mi este zvykol masirovat hrazdu.
Zmenu pošvy registroval aj manžel no po 1. Porode, po 2. ani naznak zmeny.

bobricek1979
4. aug 2019

Ženy rodiki bez aniballu a sú tu nič vymyslené nieje bezpečné, tampony boli bezpečné a teraz ich polka gynekologov neodporúča aj na to dôjde, nerozumiem prečo si pchať niečo do pošvy v tehu čistá kravina veď keď chcem dieťa bohužiaľ zo vším vsudy radsej pocvicim nejako ale určite by som sa vyhka takym blbostiam, môj názor

rozkosnica1
4. aug 2019

@bobricek1979 to potom sa.da povedat ak o epiduralke ze ked rodit tak se vsim vsudy. Ja si myslim, ze pokial si zena moze ulahcit porod tak je rozumne to urobit. Je to kazdeho osobna volba

bobricek1979
4. aug 2019

@rozkosnica1 áno ja som len napísala svoj názor

Strana
z2