Cvičím a aj tak priberám.
ahojte neviem ci to sem patri mozno nieeee venujem sa domacemu cviceniu drepy a brusaky podobne ako venujem sa tomu kazdy den poctivo a davam si aj kardio formou tanca znie to smiesne mozno ale tancujem na oblubene piesne min,30minut a ked sa postavim na vahu ukazuje viac ako je to mozne neprejedam to urcite prisne si strazim jedalnicek pitny dodrzujem ja uz neviem co to potom je som zufala lebo makam a nic☹este vaha hore..kto ma stym skusenost prosim poradte alebo odporucte nejake ine cviky dakujem velmi pekne ....
@srnocka30 Ahoj, tiez sa snazim zhodit poporodne kila. dolezite je uvedomit si, ze strava je az 80% a cvicenie len 20%. Pozri si www.kaloricketabulky.sk - kazdy den si zaznamenavaj co si zjedla. Idealne jest sacharidy len do 16tej, vylucit pecivo (upec si chlebik zo semienok a bez muky - na webe najdes receptik), vyluc tiez prilohy (ryza, zemiaky)! Idealne jest maso so zeleninou. Dolezity je aj pitny rezim = 1 l vody na 25kg vahy. Do pitneho rezimu sa radi ale len voda a nesladeny caj. A tiez si kup psyllium (vlaknina), kazdy den rano do vody 1-2 lyzicky a zapit mnozstvom vody. Upravi sa ti travenie a zdetoxikuje telo.
Baby treba sa dať skontrolovať u lekára, napr taká štítna žľaza vie zabrzdit
@lenuliatko84 fiiiiha taak to teda pekneee sa podarilo nech sa dari aj nadalej kazdopadne dakujem krasne🙂
@srnocka30 ďakujem. Dufam ze to pojde dalej dole
@mpravda jód je super a dôležitý to s tebou súhlasím úplne!
@krystofkal kolko jodu je potrebneho aby priniesol nejake vysledky? 🙂

Ja som 2 roky skakala na trampoline a nic om neschudla.teraz jem velmi zdravo a 5x denne a za mesiac su 4 kila dole.aspon 4x do tyzdna kardio a kazdy den tabata drepy brusaky a kliky.3 cm dole stehno 5 cm brucho a 3 cm boky isli dole