icon

Dá sa dobierka skontrolovať na pošte?

alissawhite
31. júl 2018

Žienky poradťe, objednala som si niečo na dobierku za výhodnú cenu. Muž ma ale začal strašiť že to bude určite odrb a nič mi nepríde-teda že mi príde niečo iné. Dá sa dobierka skontrolovať na pošte a neprebrať? Máte niekto skúsenosti?

lmml
31. júl 2018

To sa nedá..

soldi
31. júl 2018

ked ides na postu pre dobierku, tak normalne povedz, ze nevies o co ide a ci by si si mohla najprv pozriet ako zasielka vyzera, ze ci to nie je nejaky podvod. otvorit balik urcite nemozes, ale pozriet sa nan ano.

alissawhite
autor
31. júl 2018

@soldi no v tej zásielke môže byť zabalené hocičo..tak to je škoda že sa to nedá rovno pred okienkom otvoriť, veď ako sa to dá potom riešiť keď tam bude niečo iné?

soldi
31. júl 2018

@alissawhite to musis riesit s odosielatelom

lindusss2016
31. júl 2018

@alissawhite za to posta nenesie ziadnu zodpovednost

sandra151
Autor odpoveď zmazal
montemotherone
1. aug 2018

Poštárka, keďže nepreberá za balík zodpovednosť, ti môže maximálne poslúžiť ako svedok pri prípadnom riešení 🤔 + si to odfoť
@alissawhite

kacena4
1. aug 2018

viem ze nieco podobne sa da cez kuriera ale len v niektorych pripadoch cez niektore kurierske sluzby - otovrit a skontrolovat tovar treba si to zistit priamo cez spolocnost ktora tovar prepravuje slovenska posta tuto sluzbu neposkytuje

maria584
1. aug 2018

Ja ti napíšem moju skúsenosť. Ja som bola pred MD na pošte vedúca pošty. Pánovi prišiel balík. Mal tam byť mobil. Bol tam kameň. Dotyčný si balík prevzal, zaplatil. A otvoril ešte pri mne pri okienku. Takže som bola svedkom toho, že tam ten telefón nebol. On to riešil s políciou, ja s inspektorom pošty. Peniaze za dobierku boli zablokované až do vyšetrenia prípadu. Keď to doriešili na polícii. Tak dotyčnému boli vrátené peniaze za dobierku.