Dá sa dokázať, ak matka podáva svojim maloletým deťom alkohol?
Dokázať sa dá, rovnako ako u dospelého.
Krv / dychová skúška…
- ale mna by veľmi zaujímal dôvod, prečo to robí.
Teda ak to robí… Lebo to musí byt ozaj 👉🏼🤦🏻♀️👈🏼
Ahoj a ty si vsetecna nevestu neznasajuca svokra alebo si v pohode a fakt mas v svojom okoli taku matku. A co dava 10 rocnym ku obedi pohar vina ? Alebo si dali dedi tiramisu ?
Ak máš reálne podozrenie že je to tak, tak Naložiť dieťa do autá a zobrať na odber krvi.
Alebo zavolať 158 a požiadať o dychovu skúšku.
Neviem prečo si tu podaktoré robia srandu, v niektorých rodinách nemajú problém dať dieťaťu po obede pivo, veď je to len pivo, či za stamprlik s tým že však treba vypáliť červíky.
V reedukackach či na pedopsychistrii nie je žiadny zázrak ak príde 14 ročný závislák chalan od alkoholu. Nezačal piť včera ani pred týždňom
ide o byvalu podnajomnicku,ktora mi urobila z nehnutelnosti Lunik,nechala nedoplatky na energiach,maju mi odpojit plyn..je.toho vela.Klamala mi,ako to tam preraba,aby som ro mala pekne,namiesto toho sme nasli spinu,plesne,potkany,znicena kupelna,wc,kuch.linka,podlahy..proste hnus.Tvrdila,ze ma energie poplatene.U mna byvali len za energie,nakolko chceli dom kupit na uver.
Po par telefonatoch som zistila,ako je to s tymi energiami,navyse bez mojho vedomia zmenili odberatela plynu.
Pani ma taku drzost,ze si narokuje peniaze za "prerabku".(podbijali mi krov,svojpomocne,svoje drevo z hory...)Byvali 5 rokov zadarmo.Ak.by.mi zveladili nehnutelnost,dala by som im.nieco za to..ale mam svedkov ,ze to znicili.Navyse ohrozili deti,prestrihli el.kable,vraj ide zo zastrcky.voda
Toto je jedna stranka veci..ale co je horsie, som pocula,ze dcerke,ktora
ma teraz 6 r
a chlapcovi 13.r,naliala so pohara vino,tie to vypili ako by to bolo normalne,a este sa chlapcovi vysmievala,aky je opity...ako dalej so zrudou?
vdaka za precitanie
Mohlo ti napadnúť že z toho bude Luník keď bývajú zadarmo lebo všetko by malo mať svoju cenu ...
To, čo robí s deťmi - si “len počula”. Zvracať sa mi chce…
Ostatne - smer sud.
bývali 5 rokov zadarmo, len preto, lebo chceli dom kúpiť na úver, ty si tam 5 rokov nebola, prestrihli káble, potkani a teba najviac trápi, že podáva svojim deťom alkohol....teraz tú O Červenej čiapočke. Témy na MK si skutočne nemôže vymýšľať hocikto, ani keď je cieľom IG. Skús niečo dôveryhodnejšie.
a takýchto ľudí si nechala bývať v byte 5 rokov a ZADARMO?! To si tam za tých 5 rokov ani raz nebola, aby si videla, či ti tam nerobia bordel? Mali ste vôbec nejakú zmluvu o prenájme? Ak to máš vôbec nejako ošetrené a môžeš dokázať spôsobené škody, zameraj sa na riešenie majetkových a finančných záležitostí. Ale pripadá mi, že nemáš ošetrené nič, tak sa dotyčnej chceš pomstiť cez podávanie alkoholu deťom (nie že by som s podávaním alkoholu deťom súhlasila).
Inak že “domovú prehliadku dať spravit” 😃🔝
Niektoré asi veľa filmov máte napozeranych…
Aspoň som sa zasmiala k tomu úpeku dnes 😃😃😃
🤭🤭❤️
Poniektore diskutujuce sú tu očividne až príliš zamerané na majetok, ze nedokážu pochopiť, ze niektoré zeny viac zasiahne, že niektorá matka si ničí vlastne deti ako barák, ktorý sa opraviť dá. Kedže od nej nič nechcela za bývanie, je očividne, ze jej asi chcela pomôcť s lepším životom. Prišla na to, že sa popálila a snaží sa zachrániť aspoň deti. Áno, spackané detstvo a závislosť od alkoholu sa dáva ťažšie dokopy ako byt.
@katkami123 ano,vystihla si to.Mam rozbehnutych viac charitativnych veci,a pozeram na to takto.
samozrejme,veci riesim s pravnikom.Len je to soc.pripad,maju len dlhy,a pozemky prepisane na dceru...takze tazko od nich nieco dostanem
Jej muz bol opakovane za mnou,nech este pockam,ze maju dostat vyhodny urok ako ztp..kym zil,to tam este akotak bolo.Pred rokom zomrel..esteze sami odisli,ked to vybyvali,lebo ma celkom 3 deti,este dietatko ani nie 2 rocne.
@katkami123 na dvore ma este 2 psov,ktori maju blchy.(tam je tiez zazitok-kef jej zjedol kurca,dobila ho kablom..)vraj si jedneho vezme,ale za tyzden ho este nevzala.Co mozem s nimi legalne urobit?😓
Áno oni majú pozemky a ty si nemáš ujsť 30 000 a ako človek čo má majetok môže byť sociálny prípad ?? Nerobí im aj pomazánku zo zelenej muchotrávky ?? A sú to jej deti ?? Neuniesla ich ?? Možno je jej dcéra Madeleine McCann ??
@anonym Dlhšiu dobu sa zapodievaš so sockami a divíš sa, že sa správajú ako socky? 😂 😂 😂
Čo dosiahneš, ak im deti vezmú? Zas ich bude musieť živiť len štát - teda my - a aj napriek tisícom eur, ktoré sa do nich nalejú, z nich nič poriadne nevyrastie? Nechaj to na prírodu...
@heleninamama
No toto je komentár 🤦🏽♀️ Ľudia už prestavajú byť ľudmi. To sa už fakt nikto nehanbí za to, čo mu z úst vylieza? Keby si tým jednym jej dieťaťom bola ty? Tiež to nechať na prírodu?
@heleninamama tak netreba vyhadzovať jedlo lebo keď nebudú mať čo jesť odídu sami 🙂
@heleninamama
Odkiaľ máš, že z deti z detských domovov nič nevyrastie? Poznám kopu a majú pekne rodiny, prácu, život. Pozri sa, čo vyrástlo z teba ( napr. take tvoje EQ) a potom komentuj iných, žasnem.
@katkami123 potvrdzujem, tiez poznam muza, z ktoreho vyrastol skvely manzel a otec, ktory vie podrzat v tazkych situaciach. Je z neho dobry clovek. Ono zalezi aj od povahy a okolnosti, ci trebars matka v tehotensve brala drogy, pila, ci su tam nejake psychicke porochy, vtedy tazko vyrastie bez podpory zivotaschopny clovek. Ale aj keby vyrastalo takto poskodene dieta v rodine, tiez to nemusi byt vyhra

Tazko povedat. Bez k nim na obed ked budu podavat cervene maso a uvidis. 🤪