icon

Dá sa dvakrát zobrať auto na lizing?

emao
13. mar 2018

ak si manžel vezme auto na úver, ale auto bude na mojom mene, môže si potom on zobrať druhé auto aj na svoje meno??

Strana
z2
sonka1981
10. sep 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

ak na to máš dostatočný prijem tak prečo nie. Kde chceš auto kupovat a hlavne ake?

julinka29
8. okt 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

tiež si myslim, že doležitu ulohu v tom hraje prijem a vydaje, ktoré mate. Ak vám to financie dovolia, určite možete.

zabka788
14. okt 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

ak na to mate prijem, prečo nie. Možete kludne aj tri. kde a čo ste kupili?

mareri
Odpoveď bola odstránená
julkastastko
24. máj 2019
Používateľ julkastastko je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julkastastko.

U nas v mensej firme ma sef na seba napisanych na seba 5 aut. Takte neviem preco by to neslo aj na tvojho manzela 🙂 Zalezi ci to bude vediet splacat ci je niekto zvas zivnostnik aby si to dal do nakladov a podobne. Ja urcite preferujem leasing ale aj kupa ma svoje vyhody. Celkom zaujimave porovnanie co sme si my pozerali s manzelom pred kupou sme nasli tu https://www.leaseplan.com/sk-sk/firma/nakup-auta-alebo-leasing/ Rozhodne ale nechod do Aciek aj ked vsetko garantuju 🙂

Strana
z2