Dá sa ísť do Rakúska?
Prosim neviete mi povedat da sa do rakuska v pohode ist? Chcem si len skocit vyzdvihnut lieky.
Môžeš ísť do Rakúska úplne v pohode, na hranici moc nekontrolujú. Len po návrate musíš ostať 10 v karanténe.
Tak tak rakúšanov moc zaujímať nebudeš. Oni zastavujú svoje autá. A ak nevieš po nemecky tak ani neviem, ako by si im to povedala.
Problém bude späť ale môže sa stať že kontrola nebude žiadna. Akurát že to je risk
Vyčkaj,kým sa Boris vylieči,on ťa zvezie,ľudomil😉 Lebo tie lieky ,stavím sa,máš aj na SK,či?
Nemam na slovensku ich prestali vyrabat. A dalsia vec co ak neostanem 10 dni v karatene..len chcem ist hned do prvej lekarne zoberem ich a idem domov.
@148terka148 ak neostaneš v karanténe a niekto ťa nahlási, pokuta je tuším 1600 eur aj nejaké drobné.
@148terka148 inak skús si zohnať nejakého pendlera alebo človeka ktorý chodí AT-BA nech ti lieky vyberie.
ak ide o liek, ktori na slovensku nie je, a v AT ano, vybav si vynimku na ministerstve, cez formular ktory najdes na stranke.,..zdovodnis, dolozis doklad predpis lieku a nemas preco nedostat vynimku...kvoli inym veciam sa vynimky udeluju ...reaguju vacsino do 48h
@148terka148 išla som v stredu ale mala som termín u Dr.na sk strane vtedy nikto nekontroloval . odporúčam si najst pendlera aby ti to vybavil.ja som pendler ale mmt nechodím do práce .
@maciatkolulu a potom minister povie, nám to na sk cez hranice doviezli, lebo veď slovensko ma covid len od susedov.
Nech si každý ostane v svojom štáte

Ak nemas vynimku, tak test/karantena