Dá sa vybaviť sanitka na pohreb?
Ahojte, dá sa vybaviť sanitka na pohreb ?
Koho tam ta sanitka ma odviezt?
na pohrebe budeš podstupovať nejaké lekárske vyšetrenie?
@rozculena nie, ale rodičia pochovávajú syna a otec ma vysoký tlak
Ako zdravotný dozor ? áno, za poplatok sa dá
Ako zdravotný dozor ? áno, za poplatok sa dá
@patka06 konečne normálna odpoved ako sa to prosím vybavuje nevieš ?
Mozno aj zdravotnicky dozor cez Cerveny kriz? Treba sa ist asi opytat.
@patka06 konečne normálna odpoved ako sa to prosím vybavuje nevieš ?
@anonym_autor Keď sa nad tým zamýšľam, jednoduchšie je, cez všeobecného lekára dostať liek na upokojenie, prípadne upraviť dávku liekov na tlak a len v prípade potreby volať 155
Úprimne, ešte som sa nestretla s tým, že by priamo na pohrebe bol zdravotný dozor
Mozno aj zdravotnicky dozor cez Cerveny kriz? Treba sa ist asi opytat.
@martinkatinka Tam nie je vybavená sanitka, nemajú ani tlakomer
@martinkatinka Tam nie je vybavená sanitka, nemajú ani tlakomer
@patka06 to veru nie, ale ako zdravotny dozor byt mozu.
Neviem, ci sa da takto "blokovat" sanitka.
@rozculena nie, ale rodičia pochovávajú syna a otec ma vysoký tlak
@anonym_autor poradiť sa s lekárom a pred pohrebom pichnúť niečo na ukĺudnenie čo by mohol? A prípadne pre väčšiu istotu zaplatiť nejakú zdravotnú sestru čo sa pohrebu zúčastní a v prípade potreby pomôže? Záchranka určite nebude stáť zbytočne hodinu pred cintorínom...
@patka06 to veru nie, ale ako zdravotny dozor byt mozu.
Neviem, ci sa da takto "blokovat" sanitka.
@martinkatinka zdravotny dozor byt môžu, ale nie sú to väčšinou kvalifikovaní zdravotníci - majú len rozsiahlejší kurz prvej pomoci
Sanitka sa neblokuje, nejde tam tá, ktorá má výjazd, ale zmluvne objednaná
Ako píšem, nemusí objednať ZZS, ale inú súkromnú firmu
Áno, je to možné mať sanitku na pohrebe, treba si však dohodnúť dopredu so súkromnou firmou, nie je to tak, že si ju zavoláš cez 155.
@rozculena vy ste pekne necitliva , je úplne jasné , že je pravdepodobné, že to tam niekto nezvládne a nechcú pochovavat aj jeho...
Radšej nepíšte niekedy nič ako toto
Autorka úprimnú sústrasť, určite si zaplaťte sanitku. Bez vahania
@anonym_autor Keď sa nad tým zamýšľam, jednoduchšie je, cez všeobecného lekára dostať liek na upokojenie, prípadne upraviť dávku liekov na tlak a len v prípade potreby volať 155
Úprimne, ešte som sa nestretla s tým, že by priamo na pohrebe bol zdravotný dozor
@patka06 býva to na pohreboch mladých ľudí. Bohužiaľ, som si taký zažila a síce najbližšia rodina je “zdrogovaná” medikamentami, širšia rodina, priatelia nie, práve tí sa zložia a je potrebné podať lieky. Na pohrebe môjho blízkeho kamaráta skolabovalo 10 ľudí - nebolo to vzduchom, pohreb bol von.. Rovnako, keď pri nehode zomreli 4 mladí ľudia (17-19r) a mali spoločný pohreb. Tam toho bolo ešte viac… sú to naozaj situácie, kedy je lepšie mať sanitku priamo tam, ako ju potom každému volať zvlášť.
@rozculena vy ste pekne necitliva , je úplne jasné , že je pravdepodobné, že to tam niekto nezvládne a nechcú pochovavat aj jeho...
Radšej nepíšte niekedy nič ako toto
Autorka úprimnú sústrasť, určite si zaplaťte sanitku. Bez vahania
@anonym_65768d ale ved z prveho prispevku autorky nebolo jasne na co tu sanitku chce. Nie kazdy si to hned domysli...
@anonym_65768d ale ved z prveho prispevku autorky nebolo jasne na co tu sanitku chce. Nie kazdy si to hned domysli...
@martinkatinka z prvého príspevku je to viac než jasné.... Ak toto človek nepochopí hneď. Sanitka/pohreb tak neviem už no
@martinkatinka z prvého príspevku je to viac než jasné.... Ak toto človek nepochopí hneď. Sanitka/pohreb tak neviem už no
@anonym_65768d no mohla mysliet aj trebars prevoz niekoho na pohreb, ak je v nemocnici a chce sa zucastnit pohrebu.
@anonym_65768d no mohla mysliet aj trebars prevoz niekoho na pohreb, ak je v nemocnici a chce sa zucastnit pohrebu.
@martinkatinka aha, je bežné že človek z lôžka si niekam odskočí?
Sanitka nie je taxik či
ako sluzbu si mozes zaplatit ale to je bez lekara
a preco primvysokom tlaku vobec sanitku ? sak ak ma vysoky tlak tak ma hadam liecbu a lekar mu vie predpisat tensiomin pod jazyk ak by potreboval
proste rieste to aj s lekarom je bezne ze na taku traumatizujucu udalost dostane rodic ukludnovaky
oslovte vseobecneho lekara
ako sluzbu si mozes zaplatit ale to je bez lekara
a preco primvysokom tlaku vobec sanitku ? sak ak ma vysoky tlak tak ma hadam liecbu a lekar mu vie predpisat tensiomin pod jazyk ak by potreboval
@mamina7070 Ona chce zdravotný dozor so zdravotníkmi/záchranármi a vybavenou sanitkou - tak ako to býva na podujatiach
@martinkatinka aha, je bežné že človek z lôžka si niekam odskočí?
Sanitka nie je taxik či
@anonym_65768d nemusis byt hned arogantna. Ja som len pisala, ze nebolo hned jasne, preco tam tu sanitku treba.
Sanitka je vozidlo, ktore prevaza pacientov. Zachranka je nieco ine...
@mamina7070 Ona chce zdravotný dozor so zdravotníkmi/záchranármi a vybavenou sanitkou - tak ako to býva na podujatiach
@patka06 ona chce sanitku,nepíše nič o dozore ani o záchranároch.....keď sa takto niekto pýta na sanitku,tak mi to evokuje prevoz sanitkou,tak ako keď si objednáš napr.odvoz z domu do ambulancie alebo nemocnice na vyšetrenie.
@patka06 ona chce sanitku,nepíše nič o dozore ani o záchranároch.....keď sa takto niekto pýta na sanitku,tak mi to evokuje prevoz sanitkou,tak ako keď si objednáš napr.odvoz z domu do ambulancie alebo nemocnice na vyšetrenie.
@rozculena Keď sa takto niekto pýta sú len dve možnosti
zdravotný dozor alebo sanitka ako pocta zosnulému - táto možnosť je menej pravdepodobná.
Prevoz mi ani nenapadol
Uprimnu sustrasť..pohreb skončí,sanitka odíde,pán otec pride domov a tam to ba beho všetko doľahne a môzw byt problém..
Treba sa piradit s jeho lekarom,predpokladam,ze aj tetaz nueco uziva a hlavne byt s nim a v pripade potreby teda zfrav.problemu volat 155.