icon

Dá sa z fotky odhadnúť výška osoby?

13. máj 2024

je to len 2 tyzdne od rozchodu s mojim ex, s ktorym sme boli 3 roky a on uz ma novu priatelku - o 10 rokov mladsiu odo mna, o 12 od neho, Uplne mi to zlomilo srdce. Podarilo sa mi dostat k jednej fotke, takze viem, ako vyzera. Z urcitych dovodov by som vsak chcela vediet, aku ma to dievca vysku. Vedeli by ste m niekto pomoct odhadnut vysku, ak by som vam poslala fotku do sukromnej spravy?

ankare
•
13. máj 2024

Rozmaž jej ksicht a daj fotku sem. Viac hláv, viac rozumu

tinqua
•
13. máj 2024

Na zaklade objektov okolo nej, musis si stanovit mierku...inak toto stalkovanie, to je cisty masochizmus...nemala by si to robiť

majamat
•
13. máj 2024

da sa odhadnut len priblizne, zavisi od znakov, ktorych sa chytis na fotke, reps zavisi od toho ake tam su.

fido69
•
13. máj 2024

Pusti to z hlavy. Je to ex, tak prečo ťa to trápi?
Klin sa len klinom vybíja. Takže musíš si aj ty ten nový klin nájsť, aby si prišla na nové myšlienky. 😉

dadis
•
13. máj 2024

Prosim ta, neries ich. Cim menej vudes nad nim a jeho novou premyslat, tym skor sa zo smutku (ktory je normalny), uzdravis. Zablokuj si ho na socialnych sietach, nech nemas pristup k jeho fotkam a nestalkuj, zide z oci, zide z mysle. A nysel budes mat cistu pre novu lasku ❤️

minenkak
•
Autor odpoveď zmazal
•
januska12323
•
13. máj 2024

Načo ti môže byť výška cudzej ženy? Vymaž si ho zo sociálnych sietí a nezistuj hlúposti.

taktotedanie
•
13. máj 2024

Niekto evidentne znasa velmi zle rozchod a v hlave sa to pomotalo?
Maj k sebe samej trochu visc ucty dievca!

liusa82
•
13. máj 2024

no neviem či sa dá odhadnúť.Ani by som nepovedala.Ja mám niektoré také fotky kde mám štekle a povedali mi že tam vyzerám ako dosť vysoká osoba.No asi ťažko ked mám ledva 160 cm😀 aj to musím riadne meter natiahnuť.To z fotky je o ničom.Ibaže by pri niekom vysokom alebo nízkom stála.Podla toho ešte ako tak odhadneš