Dá sa zistiť meno majiteľa podľa telefónneho čísla?
Ahoj zienky....da sa prosim Vas zistit nejako meno majitela podla telefonneho cisla?dakujem
@pupavka123 skus ist na to sedliackym rozumom.Ja som si ho zistila,ale som troska musela zaklamat.AK ta nič nenapadne napis mi.Poradim ti,ako som to zistila,kto je tym čislom
@mihula
Ahoj MIhula, mozes mi pls poradit ako si zistila meno majitela uctu? Je to dolezite, podviedli ma na bazosi a admin mi poskytol toto cislo, tak chcem vediet, ci sa zhoduje s menom, pod ktorym ta osoba vystupovala. Dakujem
Ahojte aj ja by som rád vedel ako sa to dá mám jedno číslo čo večne vkuse prezváňa už ma to vážne nebavíííí ☹
Prosim pomoze mi niekdo zistit meno podla cisla to cislo je 0940288405 posiela mi esm sky hnusne,uz aj urazajuce,a vyhruzne, prosim vie niekdo ako sa to da ziatit,dakujem
@mihula Ahoj. Aj ja by som chcel vediet ako zaklamat, aby som zistil majitela tel cisla. Dakujem.
@mihula ahoj potrebovala by som surne zistit meno podla tel cisla... viac napisem sukromne len prosim ak vies pomoct napis dakujem 🙂
Mihula,prosím ta mohla by si aj ne poradit ako zistiť k číslu meno a tiez aj naopak...moc by som ti bola vďačná

skus dat cislo do googlu