icon

Dajú sa šaty vrátiť po troch mesiacoch?

6. jún 2024

Šaty som si kupovala 3.6,dajú sa vymeniť do troch mesiacov,dnes je 6.6 vezmu ich ešte?

martul
•
6. jún 2024

určite si dala dobre dátumy?
Lebo ak áno, asi som nepochopila....

autor
•
6. jún 2024

6.3 som ich kupila…pardon

refly
•
6. jún 2024

Treba si precitat podmienky daneho obchodu. 3 meciace mi sice pride vela...
A zalezi aj ako to bolo kupovane. Ak cez net, tak predajca to zo zakonu musi vziat (aj ked teda neviem ci po troch mesiacoch), ak v kamennej predajni, tak nemusi vobec.

cacianka
•
6. jún 2024

obchod nie je požičovňa, že ponosíš, narobíš parádu a vrátiš.🙈
reklamovať sa dá iba výrobná vada, ktorá sa ukázala časom, ak ide o nákup v kamenej predajni.
iba cez eshop môžeš vrátiť do 14 dní.

autor
•
6. jún 2024

Nemala som to nikdy na sebe,stalo zo v skrine,v podmienkach obchodu píšu 3 mesiace 🙂

alickapusinka
•
6. jún 2024

Ak si ich nemala na sebe že sa TI nehodili. Tak neviem na čo si čakala 3 mesiace aby TI ležali v skrini. Ak sa mi niečo nepáči tak to vrátim do pár dni. Nechápem toto. Nechápem načo si ich nechala v skrini stať 3 mesiace. Ak si ich nenosila. TY si si vysvetlila že ak do 3 mesiacov môžeš vrátiť tak že počkám ešte uplynú 3 mesiace potom vrátim. Toto má čo za logiku. Ak sa mi niečo nehodí vrátim to do pár dni nie čakám 3 mesiace.

rozculena
•
6. jún 2024

nie,nevezmú,tri mesiace uplynuli včera.

zuzubb007
•
6. jún 2024

Tri mesiace prešli včera, takže si to zmeskala

melanta
•
6. jún 2024

@refly pri online nákupe zo zákona do 14 dní, pri kúpe v kamennej predajni nemusí predajňa vziať zo zákona vôbec.

melanta
•
6. jún 2024

Autorka, ak je to nenosené, neoprané a s visačkou, tak skús. 3 mesiace uplynuli včera, ale za pokus nič nedáš. Hoci absolútne nemám pochopenie, že niekto má doma 3 mesiace niečo a potom to chce vrátiť.

kris_tin257
•
6. jún 2024

Naša predajňa berie tovar do 3 mesiacoch, no žiaľ skenuje sa pokladničný blok a v tvojom prípade by automaticky kasa vrátenie zablokovala nakoľko by bola lehota presiahnuta