icon

Dali by ste byt/dom do prenájmu matke so štyrmi deťmi?

30. jún 2022

Dali by ste byt/dom do prenájmu pre matku zo štyrmi deťmi? Ak nie, zmenili by ste názor ak by sa vám zverila že je tyrana (aj deti) partnerom a potebuje doslova ujst a nemá kde?

Strana
z3
pauli_s
1. júl 2022

Dala by som ak by som mala taký byt/dom a vedela by som že ak by meškala nejak výrazne ma to nezasiahlo… ak by od toho nájomného záviselo moje živobytie , tak nie.

katkami123
1. júl 2022

A čoho sa vlastne tak najviac bojíš? Lebo sa bojíš, ale pritom v tom strachu ostávaš - dobrovoľne. Na druhej strane ak sa odstahuješ, už ti nič nemôže, nebude mať na teba dosah. Takze čoho sa vlastne bojíš?

marucha
11. jan 2024

Ahoj, zaujímalo by ma ako táto situácia dopadla, napíš mi prosím ss.. prosím.🙏

bubuzu
11. jan 2024

Ahoj, mňa napadá ozvať sa organizácii Depaul. Nedávno som o nich počúvala a oni v rámci služieb riešia aj housing first, čiže pomáhajú klientom nájsť nájomné bývanie, kde robia podporu obom stranám, tak aby sa prenajímatelia bytov nemuseli báť prenajať ich klientom byt. Oni pracujú s bezdomovcami, čo ty nie si, ale si v ohrození a podľa mňa by ti mohli pomocť. Majú už vytvorenú menšiu sieť prenajímateľov, ktorí sú ochotní prenajať takýmto "rizikovým" nájomcom, hlavne pre svoj dobrý pocit. Veľmi ti držím palce. Ak by si bola z okolia Žiliny a potrebovala nejakú pomoc, daj vedieť. Byť bohužiaľ nemám, ale aspoň nejak inak.

bubuzu
11. jan 2024

A tvoje deti určite potrebujú by odísť, aj keď más pocit, že im vezmeš otca, že budú smutné a možno ti to budú najprv vyčítať, určite to neskôr pochopia.

bubuzu
11. jan 2024

A pozerám, že to už je rok staré... Tak dúfam, že sa máte dobré.

cipogoat
17. aug 2025

@anonym_autor ahoj, ak sa smiem spýtať, ako ste dopadli

Strana
z3