Dali by ste sa masírovať od muža maséra?
Zeny pytam sa Vas,ci ked si zaplatite uz masaz,ci hra velku rolu,ze Vas masiruje muz alebo zena?Je to problem,ak by Vas masiroval muz?
Ja som maserka. Mala som klientov. Daju si hodinovu masáž po dokoncení poviem nech sa paci a oni že to je vsetko ? Že ked chodia na zapad Slovenska že tam im masíruju úplne všetko . Hovorím im ale u nás nie..
@savoya A ty si sa teda nechala masirovat na intimnych miestach, lebo si si myslela, ze to tak ma byt? Aj ked ti to bolo neprijemne? Ved aj keby to bola sucast, tak akonahle sa deje nieco co mi nie je prijemne a co nechcem, tak to v tej sekunde stopnem - bez ohladu na to, ci je to nieco co tak ma byt, alebo nie.
@savoya keď ti to bolo nepríjemné, tak si držala ako hluchý dvere? Ja osobne neriešim, či je to muž alebo žena, ale to, akú kvalitu má masáž. Masírovanie intímnych partií prenechávam partnerovi,
@savoya je mi jedno aké pohlavie ma masíruje rovnako ako mi je jedno aké pohlavie ma vyšetruje. Je to masér a je to jeho práca. Dokonca niekedy je žena masérka len na škodu lebo nemá takú silu v rukách. Nechápem prečo by to malo niekomu vadiť veď ani lekár by ti nevadil. Hlavne je dôležité vyberať si serióznych masérov a nie v nejakých salónoch. Radšej ísť k poriadmemu fyziotetapeutovi ako nejakému šarlatánovi.
Teda, mňa nikdy nenapadlo, že by ma nemal masírovať muž, aby to náhodou nezneužil. Sranda, akí sme my ľudia rozdielni...
Viac, ako masér muž mi vadí muž gynekológ lebo ten do teba tie prsty naozaj pchá. Muž vždy masíruje lepšie, ako žena. Máme 1 maséra v nemocnici, ktorý začal masírovať až po úraze, ktorý mal a má problém so zrakom.Má len kurz, ale masíruje parádne.
ja chodím len k masérom..dlhodobo som chodila k jednému, ten však prestal pracovať, takže v posledných rokoch chodím podľa odporúčaní..Nikdy sa mi nestalo, že by som sa pri masáži cítila nepríjemne..dokonca každý jeden sa ma spýtal, keď som mala masáž celého tela, či chcem alebo nie masírovať aj sedacie svaly, nikdy som sa nestretla s tým, že by ma hocikto čo i len za zadok chytil 🙏
V smokovci ked som bola v kupeloch, pridelili mi 2 masaze s terminom, bol tam muz a absolutne som to neriesila ani mi nic nenapadlo. Nezavazne sme klabosili odkial som a co sa da vidiet po okoli
Manzelovi som objednala poukazku na masaz u nas v meste, neriesili sme kto tam bude. Masirovala ho zena a bolo nam to jedno
@savoya u mňa úplný mňa len žena môže masírovať. Chlap nikdy nech by bol ako koľvek dobrý

@mlska19
No nespominam si v Ziline na nazov salonu,len viem ,ze to bolo v tesnej blizkosti pri Auparku.