icon

Dali by ste sa masírovať od muža maséra?

savoya
21. júl 2021

Zeny pytam sa Vas,ci ked si zaplatite uz masaz,ci hra velku rolu,ze Vas masiruje muz alebo zena?Je to problem,ak by Vas masiroval muz?

Strana
z2
savoya
autor
21. júl 2021

@mlska19
No nespominam si v Ziline na nazov salonu,len viem ,ze to bolo v tesnej blizkosti pri Auparku.

savoya
autor
21. júl 2021

Prstom nie ale celou dlanou masiroval aj posvu.

hennyinnsbruck
21. júl 2021

Moj ma radsej maserky -koli tomu ze su jemnejsie-mne je to fuk😃

viestta
Odpoveď bola odstránená
ckocka
21. júl 2021

@savoya Ehm, pošva je trubica vedúca k delohe.

nikpa
21. júl 2021

@savoya nie, je mi jedno kto ma dobre vymastí 😅😆 ale nie, teraz vážne. Ja chodím na masáže podľa odporúčania a vôbec neriešim či masíruje chlap alebo žena.

gbgb
Autor odpoveď zmazal
savoya
autor
21. júl 2021

@viestta
Ano ohambie,zle som sa vyjadrila.

erikaa09
21. júl 2021

Ja som maserka. Mala som klientov. Daju si hodinovu masáž po dokoncení poviem nech sa paci a oni že to je vsetko ? Že ked chodia na zapad Slovenska že tam im masíruju úplne všetko . Hovorím im ale u nás nie..

nafka0483
21. júl 2021

@savoya A ty si sa teda nechala masirovat na intimnych miestach, lebo si si myslela, ze to tak ma byt? Aj ked ti to bolo neprijemne? Ved aj keby to bola sucast, tak akonahle sa deje nieco co mi nie je prijemne a co nechcem, tak to v tej sekunde stopnem - bez ohladu na to, ci je to nieco co tak ma byt, alebo nie.

elizabet173
21. júl 2021

@savoya keď ti to bolo nepríjemné, tak si držala ako hluchý dvere? Ja osobne neriešim, či je to muž alebo žena, ale to, akú kvalitu má masáž. Masírovanie intímnych partií prenechávam partnerovi,

katus226
21. júl 2021

Radsej uchylneho muza nez uchylnu zenu 😁

kkovacovak
21. júl 2021

@savoya je mi jedno aké pohlavie ma masíruje rovnako ako mi je jedno aké pohlavie ma vyšetruje. Je to masér a je to jeho práca. Dokonca niekedy je žena masérka len na škodu lebo nemá takú silu v rukách. Nechápem prečo by to malo niekomu vadiť veď ani lekár by ti nevadil. Hlavne je dôležité vyberať si serióznych masérov a nie v nejakých salónoch. Radšej ísť k poriadmemu fyziotetapeutovi ako nejakému šarlatánovi.

miskaska
21. júl 2021

Teda, mňa nikdy nenapadlo, že by ma nemal masírovať muž, aby to náhodou nezneužil. Sranda, akí sme my ľudia rozdielni...

miskaska
21. júl 2021

@savoya a preco si sa neozvala? 😲

lalenka33
21. júl 2021

Viac, ako masér muž mi vadí muž gynekológ lebo ten do teba tie prsty naozaj pchá. Muž vždy masíruje lepšie, ako žena. Máme 1 maséra v nemocnici, ktorý začal masírovať až po úraze, ktorý mal a má problém so zrakom.Má len kurz, ale masíruje parádne.

zuzanaam
21. júl 2021

@savoya a nebola si na tantrickej masáži? Tam masáž intímnych partií býva normálnou súčasťou, pokiaľ klient nepovie, že ju nechce. Nemusel to byť žiaden úchyl. Zrejme sa stačilo ozvať, že intímne partie nie.

euka210
21. júl 2021

@savoya ja som chodila kvoli chrbtu a k muzovi, bol drahsi, ale lepsi ako predtym zena za menej. Bol starsi, nemala som s tym problem. Aj na rehabilitacii bol mlady po skole, ale ved su profesionali. Keby sa mi nieco nezdalo, sla by som prec.

ddd333
21. júl 2021

@savoya masér je lepsi !

monicatko20
22. júl 2021

ja chodím len k masérom..dlhodobo som chodila k jednému, ten však prestal pracovať, takže v posledných rokoch chodím podľa odporúčaní..Nikdy sa mi nestalo, že by som sa pri masáži cítila nepríjemne..dokonca každý jeden sa ma spýtal, keď som mala masáž celého tela, či chcem alebo nie masírovať aj sedacie svaly, nikdy som sa nestretla s tým, že by ma hocikto čo i len za zadok chytil 🙏

evkamotka
22. júl 2021

V smokovci ked som bola v kupeloch, pridelili mi 2 masaze s terminom, bol tam muz a absolutne som to neriesila ani mi nic nenapadlo. Nezavazne sme klabosili odkial som a co sa da vidiet po okoli

Manzelovi som objednala poukazku na masaz u nas v meste, neriesili sme kto tam bude. Masirovala ho zena a bolo nam to jedno

bennn
Odpoveď bola odstránená
danielita1979
29. aug 2021

@savoya u mňa úplný mňa len žena môže masírovať. Chlap nikdy nech by bol ako koľvek dobrý

danielita1979
29. aug 2021

@miskaska ja sa pri chlapovi nikdy neuvoľním

danielita1979
29. aug 2021

@monicatko20 tak to si mala šťastie

petulda333
29. aug 2021

@savoya tak asi si bola na tantrickej masazi a tam je to asi bezne

danielita1979
29. aug 2021

@janinka007 a to kde si bola?