Po masáži sa hanbím

17. feb 2023

Caute, bola som prvykrat na masazi, kedze som sa chcela zrelaxovat (som mama na materskej) u jedneho chalana (cca 40-45r) na masaz chrbta. Podla recenzii vyzeral byt ok, nemal ani jednu negativnu za 5 rokov. On mi ale masiroval normalne aj zadok (neviem, ci to je normalne?! Nebola som este. Gatky som mala uplne pod zadkom) a neustale mi reklamoval tantricku masaz, kedze robi aj to. Mal aj vedla miestnost na nu. Tak som mu povedala, ze nikdy by som nesla na nu s cudzim muzom, jedine s manzelom. 🙂 A on nato, ze neviem sa uvolnit a prijat pekne veci a mam navstivit psychologicku, lebo som prilis konzervativna. 😳 Akoze hovorim, ja viem prijat pozitivne veci, ale nie s cudzim muzom. A zas dookola, aj mi dal medzi stehno ruku bez mojho vedomia, ze ako robi tu tantricku masaz, no nedotkol sa mi rozkroku, to by som uz vyskocila hned. Ponukol, ze mi pomasiruje aj nohy (3x), to som odmietla, tak sa ma vysmial.

Je mi trosku na vracanie a nikdy, ale nikdy nejdem k chlapovi na masaz. A mozno uz ani na masaz...

gejb
17. feb 2023

Áno, zadok sa tiež masíruje...ale myslím ze tento pán nemal vobec vhodnu komunikáciu. Maser by mal vycitit ci sa klient chce rozpravat, mal by sa starat o relax a nie mat blbé reči. Skus sa popýtať v okolí a chod nabudúce k žene, budeš mat s čím porovnať a zistíš, ze to môže byť veľmi fajn. Za mna najlepšie sú aj tak thajky a thajska masáž ❤

babulkomale
17. feb 2023

Tak to je riadny uchyl...

anjelicek26
17. feb 2023

Zadok normalne masiruje... ale tieto kecy a navrhy medzi tym boli slusne mimo...

gabika0825
17. feb 2023

Áno ja chodím pravidelne na masáž, bola som už v xy maserskych salónoch, keď si das celotelovu alebo len masáž chrbta, zadok k tomu patri, nevidím na tom nič zvláštne. Popravde, tie reči maséra nie sú moc profesionálne ale možno to nemyslel takto, možno chcel pokecať a chcel tá presvedčiť ako ďalšieho klienta, proste ti prezentoval portfólio, že robí aj iné masáže ako klasické. Možno to myslel zo srandy, asi pozná že ľudia sú najprv skepticky lebo sa hambia narovinu povedať, tak ich takto chce nalákať. Nemyslím si že by to myslel nejak uchylne. Ale zle to podal a neodhadol že ty nemáš naozaj záujem 😀 nabudúce si vyber nejakú ženu maserku, ja chodím aktuálne k takej thajke a citim sa tam veľmi dobre. Oni majú aj silu, vedia dobre vymasirovat a je to úplne niečo iné ako keď masíruje Slovák. Ja som sa tiez necitila dobre keď má masiroval chlap popravde. Ale ja masáže milujem 😀

euka210
17. feb 2023

Ano, co som ja chodila na masaze, tak aj cast zadku masiroval, ten vrch...ja som mala obcas aj take bolesti chrbta, ze az do bedroveho klbu to vystrelovalo.
Trafila si na blbeho masera, take reci si mal odpustit...nabuduce k zene alebo k niekomu kto robi klasicke masaze a nie vsetko mozne.

joesvk
17. feb 2023

Fakt debilné reči. By som asi napísala peknú recenziu .

tanyag
17. feb 2023

Mne masér ešte aj sám rozopína podprsenku a aj zapína po masáži 😂 mladý chalan 26 ročný...ale nič zlé na tom nevidím...celú hodinu, čo som tam prekecáme..ani raz nemal úchylné poznámky...ale ja chodím na terapeutickú masáž...poviem, aký mám problém a na to sa zameria...chrbát...ruky (karpálny tunel) a áno aj stehná masiruje a aj časť zadku...

ankare
17. feb 2023

To,že masíruje zadok,je v poriadku. To ostatné v poriadku nie je. Už by som viackrát k nemu nešla.je to úchyl. A nápis mu recenziu, pokojne aj anonymne, aby si varovala ostatné ženy.

mariska1989
17. feb 2023

Mne to príde že si mu bola príťažlivá a chcel sa dotýka viac 😁

lalenka33
17. feb 2023

Masírovanie aj zadku je normálna vec, ale tieto jeho úchylné reči a chytanie medzi stehnami keď si bola na masáži chrbta normálne niesú. Keby ma poslal zato, že som niečo odmietla k psychologičke a ešte by mi aj chcel ukázať ako vykonáva tantra masáž, tak by som mu taku strelila, že by k tej psychologičke šiel sám. Napíš mu recenziu. A hľadaj kvalitnú masérku, ktora nerobí tantru. K mužovi, čo robí tantra masáže by som na masáž nikdy nešla. My máme v meste super masérky, ktoré sa fakt vyznajú a vedia čo robia. Krásne rukami ,,prečítajú" telo pred masážou. Mne sa len dotkla krížov a hneď mi povedala, že sedávam s jednou nohou preloženou cez druhú a že mi to spôsobuje problém.

luthine
18. feb 2023

Bola som v zivote na masazi 3x u 3 roznych maserov, z toho jedna bola zena. Nikdy viac. Presne taketo zazitky som mala aj ja, nech uz to bol ktokolvek. Blbe reci, dotyky na miestach, kde podla mna naozaj nemali byt. Mozno som mala fakt len smolu, ale moj nazor je ze maserstvo je raj uchylov.

panelacikova
18. feb 2023

tak ja neviem. ja som dlhodobo chodila k jednému dlhoročnému masérovi a vyštudovanému fyzioterapeutovi práve pre problémy s chrbticou. gaťky mi zosunul len maximálne do oblasti, kde sa končí chrbtica - kostrč, nikdy nešiel s masážou nižšie. venoval sa chrbtici ako celku, vrátane krku. nikdy nemal sprosté reči. neviem, o akú masáž zadku ide u vás ostatných, máte na mysli len ten vrch po koniec chrbtice? alebo vám normálne miesili tí maséri polky? 😲 lebo toto by som mu veru nedovolila... no a autorka - asi počas tých 5 rokov recenzií ho navštívila väčšina nespokojných paničiek, ktoré on uspokojil 😀 😀

karolinakr
18. feb 2023

Mna raz chytil medzi nohy a este sa chvalil, ake to je prijemne.Ja som mala 17 a bola som hlupa.Dnes by som mu strelila a stažovala sa naňho.Ale kedze tam robil roky, asi nikto nanho nepodal sťaznost, lebo som určite nebola jedina.na koho tu skušal..este teraz mi je zle-ked si nanho spomeniem

karolinakr
18. feb 2023
karolinakr
18. feb 2023

@panelacikova asi ti maseri pozeraju vela erotickych filmov

sorayaardente
18. feb 2023

Poznám jedného maséra,ktorý je teda riadny úchyl...takže nájdu sa aj takí medzi masérmi...napísala by som recenziu na neho,že ste sa necítili komfortné,možno je takých viac a hanbia sa napísať.

autor
18. feb 2023

Dakujem, ze ste mi napisali. Podla mna ten to bol uchyl. A ze mam ist k psychologicke, lebo nechcem prijat pekne veci, nechcem od neho masaz intimnych partii. Neviem sa ulavit. Konec 🤣🤦🏻‍♀️ fuj. 🤢

sorayaardente
18. feb 2023

Mne sa stalo,ja som robila u neho recepčnu,...prišiel vecer,zamkol vchodové dvere a šiel si dať sprchu ..ja som ešte tam riešila niečo a on vyšiel zo sprchy s mokrými vlasmi,trochu mokrý a v rifliach iba a začal to na mňa skúšať...našťastie,keď som ho odmietla tie dvere odomkol,ale neviem,čo by bolo,keby neodomkol...kamoška u neho bola ja masáž a že ju celý čas tiež masíroval ja zadku a medzilopatkami,kde schádzal nizsie k prsiam...už nemá svoj masersky salón,ale registrujem ho ešte niekde a bol niekde v Thajsku a neviem kde všade...kreteeen

mila19
18. feb 2023

No neviem ženy. Nejak často vám masírovali zadky.
Ako aj panelacikova napisala, tiez som pravidelne chodila aj na lymfodrenážnu aj masáž lomi lomi aj celotelovu masáž viackrát u toho isteho masera aj u jeho syna tiez maser a žiadna masaz zadka sa nekonala ani naznakom max po koniec chrbta a gaťky posuvane vzdy tak ze zastrceny uterak akoby po lem gaťiek. Do miestnosti prisiel, ked som uz lezala a hned po masazi vysiel umyt si ruky a nech sa obleciem a opýtal sa ci moze vojst.

eeffka
18. feb 2023

Ja so. Bola uz na x masazach ,muzi zeny, masirovali mi aj zadok aj nohy vysoko, ale VzDY to skoncili tak 2cm od miesta kedy by som to ako klientka mohla povazovat za nevhodne. Tie reci boli nemiestne, by som sa dvihla a odisla bez platenia. Debil.

panelacikova
18. feb 2023

@mila19 áno, presne tak sa to robiť má. nerozumiem výrazu: masáž zadku je v poriadku 😀 teda je, ale od manžela 😀

akvi
18. feb 2023

@mila19 masáž zadku je v poriadku, nakoľko tie upony svalove pokračujú aj cez zadok, mne bolesť z chrbta vystreluje až do nohy a maserka mi masiruje aj zadok. A je to moja kamoška, takže určite to nerobí z pleziru. Keď som chodila ku chlapovi na masáž, masiroval zhruba do pol zadku, ale vždy sa slušne opytal a nechal priestor povedať, že nie, je mi to nepríjemné. Takže masáž zadku je ok, ok nie sú sprosté reči a už vôbec nie dotyky na miestach, kde si to neprajem, čiže aj ten zadok, ak je to pre niekoho už "cez", tak normálny masér dá možnosť stopnúť a slušne komunikuje.

adam7122023
18. feb 2023

@autorka Vzacna reakcia. 👍

yoxinka
18. feb 2023

Chodila som dlho na masáž k chlapovi, takéto reči nikdy neviedol, fuj. Nikdy sa ma nijako nevhodne nedotkol. Chodila som k nemu len v plachte (gaťky oblečené) mal takú miestnosť na vyzlečenie, potom mi tú plachtu dal dole len z tej časti tela, ktorú masíroval, ostatné všetko ostalo zakryté, postupne si odkrýval, čo potreboval, čo nemasíroval zase zakryl. Do miestnosti vchádzal, keď som ležala na stole a hneď po masáži odišiel, aby som sa mohla postaviť a ísť sa obliecť. Roky chodím k fyzioterapeutovi, už si tykáme a teda, keď mi ide stiahnuť legíny nižšie, lebo potrebuje alebo mi rozopnúť podprsenku, VŽDY sa opýta, či môže. A to mi je už ako kamoš.

ropucha6
18. feb 2023

Ano, zadok mi masiruju bezne, aj zeny aj muzi, nic uchylne na tom nevidim. Reci by mi vadili, mala si povedat na zaciatku, ze preferujes ticho.

miadi
19. feb 2023

Masaz zadku niekde robia niekde nie. Ked si zaplatis masaz celeho tela -no opytaju sa ta ci si ok stym zadkom. - zadok bezne robia sportovcom je to najvacsi sval. No bol to blb Lebo tantricka masaz? A ked nechces tak mas ty nejaky problem? Drzost. Mne raz jedna maserka robila masaz chrbta a hlavy a ze na zaver mà prekvapko. Stlacila mi taky bod v zadu na hlave ako zacina krk 😆som netusila ze tam je bod G .

mila19
19. feb 2023

@akvi ano tak pokial ides s krizovou bolestou co ide do bedroveho klbu, sedaci nerv stehno to potrebujes poriesit aj kostrc a trochu tak vrchnu polku zadku. Ale fakt pri beznej masazi nevidim dovod.

kvetka121
19. feb 2023

Odpovedám ti ako fyzioterapeut, do masáže chrbta nespadá masáž zadku, možno len v prípade, že sama požiadaš že bolesť vystreluje do oblasti gluteu, bola si právom znechutená

bilancia
20. feb 2023

neviem kam tu chodite na masaz ale mne zadok teda nikdy nemasirovali :D

bilancia
20. feb 2023

a este dodam ze som bola aj na celotelovej, relaxacnej, sportovej, reflexnej a masirovali po koniec chrbta