Dali by ste si niečo takéto na seba, keby máte peknú postavu?
@mara2010 toto je overal do posilovne, predpokladám, že je to zo spandexu, a nie je to vhodné na bežné nosenie. Je to pekné na cvičenie a videla som už ženy v podobných oblečkoch pri cvičení. Ja síce postavu do toho mám, ale odvahu nie😃
Keby som bola štetka, tak áno 😃 Ako viem, tak take ženy hlavne nosia takéto oblečenie (aspoň mne to tak príde).
Toto je pekna postava??? Ved ma rit jak stajersky valach. Ano, do bordelu je to ok.
@mara2010 Ak sa ti to páči, daj si, a kasli na názory cudzích ludi.
Zeny napr. na západe su ovela sebavedomejsie a neriesia názory iných a tí iní vedia aj držať hubu a nekomentovať cudzím oblecenie.
Pre každého je gýčom niečo iné, ale nech to rieši na sebe.
@barborachors Ja mam podobnu postavu, len mensie kozy 😁...a som s tym ok a myslim si, ze postavu mam peknu 😅. A nosim aj leginy...ved co mam cvicit v teplakoch 😂😂😂
skor nie ako ano, jednak na tolko akcii nechodim aby som si to dala a myslim ze sa da najst aj nieco krajsie 🙂
@evamarek77 Opasok? Možno ten pán na fotke aj opasok naozaj potrebuje. Má ťažké guľové ložiská, ktoré ťahajú tie legíny dole. 😅
Inak si to tiež neviem vysvetliť. 😁

Keby som mala postavu, čo nemám nedala by som si ani keby mi za to zaplatili 😅 nikdy sa mi overaly nepáčili, príde mi to ako pyžamo, navyše takto obtiahnuté to namna pôsobí vulgárne.. kedysi som aj ja mala peknu postavu, ale nikdy som nemala rada vulgárne oblečenie..