Dali by ste si niečo takéto na seba, keby máte peknú postavu?
nedala a to mám pritom dobru chudú postavu.Ja tieto zvieracie vzory moc nemusim.Kúpila som si raz aj čižmy nad kolena s leopardim vzorom a ani raz som ich nemala obuté.Neviem čo ma to vtedy napadlo kúpiť to
@mara2010 Mám také tri kusy doma... teda nie taký vzor (ten sa mi tu nepáči), ale myslím overal.. čisto žlté na leto (nemám rada žltú), čisto čierne s čipkovaným chrbtom ako slávnostnejšie a také letné farebné s kvetinkami. Páčilo sa to môjmu mužovi a že mám peknú postavu, tak mi to kúpil ako darček neviem kde... zo začiatku som protestovala, keďže som hanblivejšia, ale postupne sa to aj mne zapáčilo. Ale tigrovaný, leopardí vzor by som neodporúčala - tie vyzerajú vulgárne nevkusne.
@mara2010 Overal by som si na seba dala, sama nad tym premyslam, skvele na tanecne party, ale teda nie tento vzor, nieco o dost jemnejsie.
@diewcatqoo ani ja nie som na animal prints, ale taka Kate Moss to dokaze nosit s vkusom
@mara2010 ja osobne neznesiem ani leginy, mne ten obtiahnuty zadok a predok dost vadi. Ale ak by som dostala nieco taketo do daru, urcite by som to nejako vyuzila. V mojom pripade ako oblek proti komarom v lete do zahrady. Byvame pri potoku, mame tu vela komarov a vzdy chodim zo zahrady dostipana.
@0silvia0 prepac, teraz som sa pobavila, este som si predstavila, ze si das nejaku onu na hlavu, aby ta pre istotu ani nikto nespoznal😀
Baba je fotena vo fitku...to je sportovy outfit? Chcem vidiet tu babu, co si toto oblecie do fitka 🙂 a drepuje v tom s cinkou...aj ked u nas vo fitky rozne sa uz videlo...jedna baba s umelymi hadam 6tkami napratana v xs nebbii podprsenke bez topu...ale to vyzeralo skor smutne nez rajcovne...hlavne take velke uz ani pevne nemala..nuz ale kto jej co bude hovorit 😅
@dadis urobi jeden drep a nikto nebude vediet, ci prdla, alebo jej praskol sev😀
Zvieraci vzor je krasny v malom, na doplnkoch. Topanky, kabelka, remienok od hodiniek, satka (nie vsetko naraz).
Ak vo vacsom, tak potrebuje podklad, na ktorom vynikne ako sperk (podobne ako to ma Kate na tom obrazku).
No ten overal - za mna nie.
Aj s vyssie zapnutym zipsom je vulgarny, prvoplanovy, dava najavo, ze dotycna dama sa prezentuje len na jedno pouzitie.
Ani ten drobny pepito vzor na tom druhom nie je stastna volba.
V mieste, kde su oba diely zosite to prerusenie vzoru automaticky pritiahne pohlad a zvedie ho do istych prislusnych partii (maliarski majstri vyuzivali techniku “vedenia pohladu” pozorovatela, aby nejaka cast obrazu vynikla, dostala tym dalsi rpzmer - ale tu to asi tak myslene nechcelo byt. 🙂 ).
Proti overalom ako takym nic nemam. Vie to stylovy kusok (i ked v ramci wc hodne neprakticky 🙂 to suhlasim).
Ja mam jeden tmavy hodvabny overal, skir na slavnostne prilezitosti. Ale je volnejsi, neobtiahnuty. V style topu a pallazo pants, len spojene a pas previazany stuhou. A ma otvoreny chrbat. Efektne sa to nosi s nahrdelnikom, ktory je v predu jemny a vzadu ma taky ten Y dlhy padavy privesok.
@viestta cela sa vyzlecies a sedis na kompetku hola na zachode 😂
A teda nie, neobliekla by som si to ani keby mam postavu ako Afrodita. Je to pre mna gycove, nevkusne a vulgarne. Ale proti gustu ziaden disputat, ak to chces nosit a budes sa v tom citit dobre, tak kludne. Vsetkym ostatnym to moze byt uplne jedno.
Ani keby som modelka si to nedam na seba, tigrovane a zvieracie vzory uplny gyc, jedine cistocierny overal ked tak

Postavu celkom peknu aj mam, ale nenavliekla by som sa do toho ani za nic 😀.