Dali by ste si niečo takéto na seba, keby máte peknú postavu?
Nie. To vyzerá veľmi gýčovo, lacno nevkusne až vulgárne. Možno na dáky karneval, alebo na E 55.Ale inde sa to nehodí...
Mne sa strašne páči takéto oblečko ale bez toho vzoru ten je otrasný...ja sama mam niekoľko takýchto veci a nosila som to do fitka a na behanie super. Teraz som tehotná tak uvidíme či ešte budem moct 😁 ale tebe ak sa to páči kľudne si to obleč
Teraz neviem, ci su skaredsie umele lica tej modelky, alebo ten hnusny overal 😂. Sorry not sorry.
@kristina350 A kde ste také kupovali prosím bez vzoru ? Hľadám niečo podobné 🙂
@mara2010 väčšinu z fitbest.sk alebo nebbia ta je síce drahšia ale kvalitnejšia a dokonca som objednala aj cez suprisimo a bola som prekvapená že to prišlo v dobrej kvalite. Maju toho viac na vyber treba popozerať.
@mara2010 ten čo si dala nemá 2 diely. To je overal keď chceš na WC klasicky vyzliecť celá
Vyzera to strasne a moze mat zena postavu aku chce. Ale je mozne, ze sa najde aj taka, co si to oblecie, kolko ludi, tolko chuti.
Och, to je otrasne. Vsetky tieto obtiahnute overaly, okrem toho, ze musia byt total neprakticke, vyzeraju podla mna otrasne. Nevraviac o tom, ze hadi a leopardi vzor je podla mna najvacsi gyc, aky existuje.

@mara2010 vrch sa dá samozrejme zapnúť vyššie