icon

Dali ste si vyveštiť?

niki1023
29. dec 2021

Dobrý deň, dali ste si niekto viveštit? A ak áno, splnilo sa to?
Ďakujem za odpoveď 🙂

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
otvorena
29. dec 2021

@niki1023 ale áno splnilo sa mi 😁

stanulienkat
29. dec 2021

Ak mi posles peniaze, vyvestim ti.😁 Su to profesionalni ojeb..ci. Kto normalny, tomu moze verit? Odkial by mali take schopnosti? Tomu veria len hystericke zeny, co su frustrovane, alebo bez chlapa. Alebo bez rozumu.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
janetinka27
29. dec 2021

@niki1023 ahoj, par mojich kamaratok bolo u vestice. obycajne sa jednalo o vztah s chlapom. ale ziadnej to nevyslo ako predpovedala. ono v zivote je vela faktorov, ktore nakoniec ovplyvnia tvoje rozhodnutie. svagrina bola tiez u vestice a dopadla zle, zial, sama s dietatom, pritom jej vestica vyvestila lasku zivota.
zi svoj zivot, vykasli sa na vestice, lebo si len viac skomplikujes zivot, ked sa budes rozhodovat na zaklade rady vestice a urobis nieco, co by si inak neurobila.

niki1023
autor
29. dec 2021

@janetinka27 to máš pravdu, asi to tak naozaj je že ti dajú chrobáka do hlavy akurát tak a to čo ti povie bude ovplyvňovať tvoje rozhodnutia .

elizabet173
29. dec 2021

@niki1023 nikdy som si veštiť nedala, ani by som to nikdy nerobila, škoda vyhodených peňazí

goblinko1
29. dec 2021

Niekto ten dar určite má, ale tieto komerčné tetky v telke alebo na internete sú čistý biznis 😂 keď už tak odporúčam numerologicku katku..

anonym0001
29. dec 2021

@niki1023 áno, dala som si niekoľkokrát. Nevyšlo.

bimbambom
29. dec 2021

@niki1023 áno , splnilo sa

niki1023
autor
Autor odpoveď zmazal
niki1023
autor
30. dec 2021

@stanulienkat Každý niečomu verí...a to je podľa mňa viac ako normálne.

sandyan
30. dec 2021

Ano,dala som si vestit pani mi povedala ze som prekliata na lasku a vlastne prekliata vo vsetkom, mala pre mna super ponuku 1+1 zdarma, ritual na lasku a ritual na stastie😂😂😂 jedine ritual by ma zachranil, od vtedy som si vestit nedala, a v zivote nedam..treba si zit svoj zivot, a pride vsetko co ma prist aj dobre aj zle...my sami sme strojcom svojho stastia