Dali ste si vyveštiť?
Dobrý deň, dali ste si niekto viveštit? A ak áno, splnilo sa to?
Ďakujem za odpoveď 🙂
Ak mi posles peniaze, vyvestim ti.😁 Su to profesionalni ojeb..ci. Kto normalny, tomu moze verit? Odkial by mali take schopnosti? Tomu veria len hystericke zeny, co su frustrovane, alebo bez chlapa. Alebo bez rozumu.
@niki1023 ahoj, par mojich kamaratok bolo u vestice. obycajne sa jednalo o vztah s chlapom. ale ziadnej to nevyslo ako predpovedala. ono v zivote je vela faktorov, ktore nakoniec ovplyvnia tvoje rozhodnutie. svagrina bola tiez u vestice a dopadla zle, zial, sama s dietatom, pritom jej vestica vyvestila lasku zivota.
zi svoj zivot, vykasli sa na vestice, lebo si len viac skomplikujes zivot, ked sa budes rozhodovat na zaklade rady vestice a urobis nieco, co by si inak neurobila.
@janetinka27 to máš pravdu, asi to tak naozaj je že ti dajú chrobáka do hlavy akurát tak a to čo ti povie bude ovplyvňovať tvoje rozhodnutia .
@niki1023 nikdy som si veštiť nedala, ani by som to nikdy nerobila, škoda vyhodených peňazí
Niekto ten dar určite má, ale tieto komerčné tetky v telke alebo na internete sú čistý biznis 😂 keď už tak odporúčam numerologicku katku..
@niki1023 áno, dala som si niekoľkokrát. Nevyšlo.
@stanulienkat Každý niečomu verí...a to je podľa mňa viac ako normálne.
Ano,dala som si vestit pani mi povedala ze som prekliata na lasku a vlastne prekliata vo vsetkom, mala pre mna super ponuku 1+1 zdarma, ritual na lasku a ritual na stastie😂😂😂 jedine ritual by ma zachranil, od vtedy som si vestit nedala, a v zivote nedam..treba si zit svoj zivot, a pride vsetko co ma prist aj dobre aj zle...my sami sme strojcom svojho stastia