Dali vám mobil v Orange na splátky aj počas nezamestnanosti?
Som ich zákazničkou už skoro 2 roky, faktúry platím, ale momentálne som bez práce dočasne. Aké máte skúsenosti? Bude to problém či stačí že ma majú overenú že platím a toto riešiť nebudú?
Jasne, ze to bude problem. Neberes to od orangu, ale od nejakej splatkovej spolocnosti, cize potrebujes mat normany pracovny pomer.
@kompi111 Ako sa to vezme. Ja som si teraz brala novy telefon a dali mi taku zlavu, ze je o 200 eur lacnejsi ako v najlacnejsom eshope. Ale v standardnych pausaloch takuto zlavu nemaju, cize v zasade mas pravdu.
Autorka: ja som si teraz brala novy iphone a mechceli absolutne nic, tiez som zakaznicka 2 roky. Chcela som prejst do Swan (nakoniec som odstupila od zmluvy nastastie) a tam sa to berie cez splatkovu spolocnost a chceli 3 vyplaty dozadu vypis z uctu. V Orange nic, ak beries pausal na 2 roky.
@kompi111 no ten telefón stojí v orange tak ako v najlacnejšom eshope čo som pozerala na heureke, takže sa oplatí. A paušál mám tiež fajn celkom, dali mi aj zľavu naň.
@natalienka12 ďakujem hádam nebude problém. Mám aj u konkurencie v Telekom dlhé roky internet a televíziu a tiež sa platí, tak tiež si myslím že to je pre nich väčšia istota že všade platím ako len overenie príjmu. Lebo čo keby mám príjem napríklad aj 800 eur ale som sama s dieťaťom, za nájom dám napríklad 600 a 200 na stravu a nemusím to mať z čoho platiť.
Autorka: ak si v Orenge 2 roky riadne platila, nebude problém.
@natalienka12 áno platím riadne aj v orange aj v telekome
Presne, oni vôbec neriešia, či je človek zamestnaný alebo nie.. Ja som ku nim prešla v apríli a zobrala aj mobil v rámci paušálu.. A to som momentálne na rodičovskej.

pokial si overený zakaznik tak by to nemal byt problem ale mozem sa mýlit telefon od operatora zasadne neberiem povazujem to za predrazenú zalezitosť