Dámy z koníka
Babule, skúsme diskusiu
@sincerity ...a kde sú fotky masiek? 😉
Vidím,že teda furt pracuješ ako ďas moja... držte sa s Lax.... myslíme na vás. 😘
@adulik76 ...minulý týždeň som si i ja mobil skoro utopila,nuž tiež niekedy neuvažujem a chcem všetko naraz, ...nevypláca sa 😒 ... Lenuške nech to pláva... 😘 ...aj v škole nech to ide ako má.
My tiez ešte chodíme plávať,...uvidíme, či budeme pokračovať aj v marci, bo zjarnieva sa a ktovie kedy nás Vily presťahuje na chalupu. 😀
Snáď táto sezóna bude lepšia a bude medik... 🙂 ..Zatiaľ sa zdá,že všetky rodiny prežili.
Všetkým krásny a úspešný týždeň a teda ozaj treba naplánovať stretnutko 👍😘
@adulik76 pekne tiež u vás.... mať vycapený program na chladničke to už musíte toho mať fakt veľa...... Ale zase asi sú to príjemné aktivity .... hlavne tam nejak napasovať ten sexík 😅
Ale teším, že sa Lenuške darí v plávaní, to je pekný šport.
A príhoda s telefonom.... no deti sú proste nevyspytateľné..... niekedy sa rozum človeku pozastaví čo z nich vylezie 😀
@lada_dee moja masky tento rok neboli.... akože na nič času.... šak nevidíte, že ja fotky nedávam už pol roka.... ani zo stretka, ani z vianoc... dokonca sme ani nefotili jesenné foto... úplná bieda....
je to des, akí sme uponáhľaní..... Ja budem mať teraz budíček o druhej ráno, cestujem na šíravu na dvojdňové zhromaždenie....bleeeee. Vôbec sa mi nechce.
..... aaaaa kúpili sme si sušičku 😀
u nás je to dosť nááápodobnééééé, ale pravdu napíšem, že svitá na lepšie časy !!!!!
podrobnosti napíšem neskôr.
my zas každý deň aktivity krúžkové, neustála logistika celého týždňa dopredu, kto, kde ,kedy pojde s niekym na tréning, a kto dieťa vyzdvihne...... a teda som poriadne z toho unavená. Ešte že starkí pomáhajú.
dala som výpoveď.....od 1.5. nastupujem do novej spoločnosti
😉😉
@adulik76 no to je tá podrobnosť 😀
v robote starej sú z toho paf, môj riaditeľ ešte nevie, len šefka a kolegyne. Nastupujem do inej spoločnoti ako mzdárka - predovšetkým kvôli pracovnej dobe....tie nadčasy ma fakt prestali baviť a prístup celého vedenia a kolegov personalistov k mzdovej účtarni ma tiež dosť vytáča..... a hlavne viem, že zlepšenia sa nedočkám,......možno pomôžem kolegyniam svojím odchodom...kiežby....
@nelia to máš pravdu Nelik, ale tu to je už zdravie.....a nenechám na sebe ryžovať ako debil. Dva roky mi úplne stačili. Človek sa tu snaží na úkor iných vecí, a potom ti nadriadený ani na meno nepríde ??? A vlastne nevie, že kto dáva výpoveď ??
A nemám ani 25 rokov, aby si tu niekto o mňa hubu optieral, a staral sa do miezd že čo kde a ako robiť , keď o tom nemá ani páru.
Ale bude lepšie 😉
A Laci je ešte stále na pôvodnom mieste ????
A teda, to sú mi novoty @orsulka... Tak nech sa v novej práci darí 😉😘
@nelia... U nás je Vily na tom podobne, tiež by rád prácu, kde si ho šéf váži a nedáva mu smiešny peniaz na výplatu 😖
Zdravím dievčatá.
@orsulka gratulujem k novej práci a odhodlaniu zmeniť starú. Dúfam, že sa ti bude páčiť a pracovná doba vyhovovať.
S prácou je to veru dnes tak.... Veľa práce, nadčasy, biedne platy, šéfovia chuji.....
Ja som asi výnimka ktorá potvrdzuje toto pravidlo, lebo u mňa teda kopec práce, ale to sa časom zlepší, keď budem vedieť poriadne robiť s programom, ale ináč všetko iné super. Plat dobrý, pre šéfa som svetlo na konci tunela 😅
@nelia Laciho pozdravujeme a dúfame, že sa podarí niečo lepšie nájsť.
To isté platí aj pre @lada_dee Vilka
My dnes ideme oslavovať Naty narodeniny, Marek má tiež dnes, tak máme oslavovací víkend. Oco mal v pondelok, svokor vo štvrtok.
Ináč všetko ok.
Tak nejak sa rozbiehame čo sa týka práce okolo a v dome. Marek natiera dvere momentálne na bielo.... Tak sa nám nejak tá biela zaľúbila.... uvidíme aké to bude zagnibané.
V stredu sme absolvovali prípravu - obnovu po 2 rokoch. Bože, ešte dva krát tam musíme odsedieť. Nabudúce nás zas čakajú testy.... tak snáď nás nevymažú z poradovníka 😲 😂
Pomaly sa rysuje aj detská izba... je nakúpený nejaký nábytok..... a tak. Musíme ešte odpratať tie sadrokartony a starú kuchyňu....
No roboty nás zas čaká ako na kostole.
A stihli sme objednať aj letnú dovolenku. Tentokrát to budú susedia češi... Krkonoše. Tešíme.
@sincerity Tak moja, toto sú teda od Teba pozitívne správičky, aké som už dlhšiu dobu nečítala. Veľmi sa teším, veď asi ste a aj zabehli v tom svojom "kolotoči", a zvládate to teda na výbornú.
Dodatočne Marečkovi všetko najlepšie prajeme ❤
Držím palce na tie sedenia ,ale ja viem,že to dáte😍 a veď tento rok bude bábetko doma!
@sincerity... Marekovi aj od nás vše naj naj naj,... Nech sa dielo darí, tešíme na foto, alebo prípadne prídeme očekovat osobne 😄... Držíme palčeky, aby boli Vianoce ešte krajšie v 3 😇😙
Jar už je tu,.... I my začíname,... 🌞Priesady už sú na okne, hádam vzídu 😀, v polke marca nás čaká brigáda, Vily chce čistiť lúku nad pozemkom smerom k lesu,... Po zime praskla pivnica, tak musí niečo vymyslieť... 😣... A aj s včielkami čosi vymýšľa,...
A čochvíľa je tu máj 😉
držím palce všetkým, čo si niečo zaumienili 🙂 @orsulke práca, @sincerity bábenko @lada_dee tiež 🙂
U nás furt rovnako, akurát teraz sme mali akože tri dni pohov, krsná si vzala našich čertov na prázdniny, zajtra si idem po nich, tak sme s maťom bačovali doma sami. Včera, keďže mal maťo narodky, sme sa vybrali na večeru, večer sme si doma dali šampanské, no krása. A zasa môžeme pár rokov muklovať do nemoty 😀
zdravím dámy.... dúfam, že užívate všetky aj s rodinkami pekný slnečný víkend.
Oslava Naty dopadla super, ešte sa tak dokopať k fotkám.
Ináč všetko naporádku zatiaľ... no šak v jednom kole.
Sedenie sme mali zatiaľ jedno, ešte dve nás čakajú. Na prvom sa nás pýtala čo sa zmenilo, či sme si niečo rozmysleli, čo chceme upraviť a tak. Na tom druhom čo budeme mať vo štvrtok budeme robiť zase testy..... jeden by neveril, čo si musí takýto pár ako my podstúpiť.... no úplne jak v škole kks. Ale šak my to dáme. Ináč hovorila nám, že prípravu čo robí teraz s pármi - tým párom už hovoria čakacia doba 5 rokov.... No medzi našimi deťmi bude teda veľký vekový rozdiel .... 😅
Dokúpili sme nejaké veci, až sa izba bude rysovať zašlem fotku.... ale šak kľudne kto chce môže dojsť aj osobne, každého radi uvítame.
Ako to slnko vidíme častejšie, človek má aj tak nejak viac chuti a optimizmu niečo robiť, tak snáď nás to neopustí.
V práci pracovne.... veľa roboty, ale mám pocit že sa to zlepšuje. Aj keď podľa počtu odpracovaných hodín, je to to isté ako minulý mesiac....
@adulik76 tak ste si aspoň chvíľku oddýchli a užili jeden druhého. Treba. A čo letná dovolenka? Vy už mávate tuším rezervované.
@lada_dee no tiež roboty ako na kostole vás čaká.... a za chvíľu je tu ten máj 😉
@orsulka uvidíme či to bude tento rok, neviem stále sa to mení.... ale čo to spravíme a potom zas na chvíľu zabudneme na dieťa a tak.... Nechceme byť veľmi prekvapení keď nám zavolajú a doma ničoho 😝
Krásny sviatok žien, prajem
Dobré ráno, krásny týždeň dámy.....
Dnes som zaspala do práce... 😅 ale šak hodín mám nabúchaných, takže pohoda, a nekiho som nemala brať do práce - našťastie. Akurát zvyšok rodiny bol mierne v šoku, keď ma videli doma 🙂
Inak zatial tak normálne, ešte to musím nejak doklepať....sú tu na mńa tlaky, aby som ostala a neodchádzala do novej práce. Niekedy mám pocit, že už by slubili aj čo nedokážu splniť. Teda viac menej myslím na financie, lebo po morálnej a etickej stránke sa tu asi ešte dlho nič nezmeníííííí........a práve toto je jeden z dvoch hlavných dôvodov prečo odchádzam.
Tak ale zvládam nejako.... som tu do Velkej noci - potom už budem čerpať dovolenku. od 18.4. nastupujem do novej práce
Ahojky kočky, dnešná poradňa 79 cm a 11,020 kg 😇 😊😙
Minulý týždeň sme boli ja a Vily sopľavy, ja som sa i vyherpesila, prvýkrát až v nose, no des des, ale už je to OK. Celkom fajn zabral Zovirax duo. Adrianka to zvládla.
Tento víkend by sme chceli brigádovať na chalupe, predpoveď zatiaľ nepraje, tak uvidíme. ☹ Budúci týždeň má Vily dovolenku, že čosi na chalupe porobí a vo štvrtok by sme mali ísť smer KE, rodinný výlet s mojimi rodičmi. 🙂 plány sú, uvidíme čo a ako bude.
Krásny záver týždňa 😘
@sincerity... Tak držíme moc moc palčeky, nech to všetko dopadne a bábo bude,... ❤
Dobré ráno 😉
aký bol víkend ?????
@adulik76 aa čo je biobanka ????
Mňa čaká Liptov v stredu - smer Liptovský Hrádok, idem odovzdávať jednu spoločnosť, čo sme robili mzdy.
Tento rok nás čaká nástup do školy, ešte netuším kedy sú zápisy...asi už by sme to mohli pozisťovať.
Stretko ?? Dobrá otázka.....kto má čas niečo hľadať ????? Ja možno budem mať v novej práci čas....len neviem či tam je net...😉

@sincerity veru, načim rozmýšľať aj nad stretkom. Fakt by som vás všetkých rada videla, bo sa dosť odreagujem.
Ani nebudem písať o robote, je to dosť na chuja... Ale vždy môže byť aj horšie.
Deti sú úžasné, hoci niekedy ma tak vedia vytočiť.... ale to by som tu popísala hooodne miesta. Tak, ale občas sú aj humorné situácie. Napríklad, malej padol do záchoda telefón a ona mi kľudne zvestovala, že to nie je až tak jej vina, lebo ja som mala vtrhnúť do záchoda a vyrvať jej ho z ruky, ako to robím vždy....Nevedela som, či sa mám v tej chvíli smiať, či plakať.
V škole to ide celkom dobre, však sa snažím 😀. Neviem, ako to riešia ostatné maminy, ale ja mám pocit, že spolu s lenkou som sa ocitla v škole aj ja. Už je tých kadejakých aktivít toľko, že sme si s maťom zaviedli mesačný plán vycapený na chladničke, kde máme po dátumoch popísané, čo sa kedy a kde deje. No, teraz ma napadlo, že sme si tam s maťom zabudli naplánovať sexík 😀 😀
Hlavne, že sme zdraví.
Lenka začala plávať v plaveckom oddieli, takže každú sobotu, nedeľu o ôsmej ráno máme o program postarané. Ale som rada, že tam chodí, nech sa pekne zlepšuje v plávaní.
Už by som aj prijala nejaké to voľno, mám pocit, že furt musím niekam behať. Rada by som aspoň jeden deň nič nemala.
Ale nesťažujem sa. Verím tomu, že sa nájdu ľudia, ktorí sú na tom horšie ako ja. Treba pozitívne myslieť.