icon

Dámy z koníka

adulik76
2. sep 2016

Babule, skúsme diskusiu

orsulka
4. apr 2017

27-28-29-30.6. 2017 - teda pre nás NIE !!! teraz som sa dozvedela, že už tam je akcia ☹ sorry.....

sincerity
4. apr 2017

@orsulka to je stred týždňa a my už prvého júla odchádzame na dovolenku.

nelia
4. apr 2017

Ahojte...
sedim akurat u zubara, tak reku napisem par riadkov.. doma vobec nestiham... mame sa dobre, deti su nastastie zdrave... asi pred mesiaciom Johannku zase potrapilo zapalene usko... vcera sme boli kuknut skolku, od septembra by sme ju chceli dat... Beni furt sopli, ale asi zo zubkov... uz ich mame 6
Na stretko by sme radi prisli, keby nam to vyslo... terminu sa viac menej prisposobime a asi aj miestu.. koncom aprila sa s nimi chystame do Madarska na predlzeny vikend cca.300 km, tak uvidime ako budu zvladat cestu..

nelia
4. apr 2017

Postele by nam stacili 3, aj doma tak spime

adulik76
autor
4. apr 2017

Nejako obmedzený termín nemám, vedeli by sme sa prispôsobiť.

Riškovi odkažem gratulácie ❤

sincerity
4. apr 2017
sincerity
4. apr 2017

hellou... dala som tabulku čo máme obsadené. Nelik a Adu zatiaľ že v pohode - nemajú nič.
Tak sa na to mrknite a dohodneme.
Čo sa týka nás s Lax, tak my to potrebujeme vedieť niečo dopredu... aby sme ocovi vedeli nahlásiť termín kedy si nemá dať služby. Napr. na konci apríla sa bude robiť rozpis na máj. Ak by sme plánovali ísť v máji (čo jasné že nie) tak by sme to museli nahlásiť už v apríli.

sincerity
4. apr 2017

čo sa týka ubytka, to by sme dohodli po termíne. Určite niečo vypadne lebo bude obsadené. Zatiaľ je záujem asi všetkých - teda 6 rodín.

sincerity
4. apr 2017

@nelia som rada že si sa ozvala a ste zdraví. Zúbky prejdú. Vy to určite zvládate na jedničku, aj drobec. Johannka bude mať už v novembri tri.... bože ako to letí.
Dúfam, že sa vidíme!

adulik76
autor
4. apr 2017

Mne by sa páčil ten dátum 22.6-25.6. Máme tam aj plánovanú dovolenku

lada_dee
4. apr 2017

Ahojky,
Ako písala Monika, tak koniec júna nám čosi vyskočilo. Termínovo podľa tabuľky vyzerá fajn 24.-27.8., nám stačí 2-posteľ, Adrianka by bola v prenosnej postieľke. 😉
@nelia.. my máme len 4 zúbky, našťastie žiadne komplikácie okolo rastu, trošku sopliky, alebo sme prechladli 😊 ... Nech nám i vám tie zúbky už vyrastú 😙

orsulka
5. apr 2017

@adulik76 ten termín je tuším fajn 🙂 22-25.6.2017

adulik76
autor
6. apr 2017

Dnes sme boli na výstave zahradkar 2017 a riško si odniesol montérky ❤

orsulka
7. apr 2017

aké krásne !! a maý aký fešáčisko !! celý tata !!

orsulka
12. apr 2017

tak dnes posledný deň v práci......
tu , kde som strávila dva roky......
aj radosť, aj smútok......
dievčatkám som pokúpila nové šáločky na kávičku, nech majú na mňa spomienku....

po Veľkej noci - smer nový začiatok 😉

zajtra mám už dovolenku, tak Vám krajem krásne sviatky ❤❤❤

my sviatkujeme v Heľpe - už ako každý rok👍

lada_dee
13. apr 2017

Ahojky, krásne veľkonočné sviatky všetkým, babám veľa vody a chlapom na zdravíčko 😉

My ako tradične smer chalupa,... Rodina pokope.

Počasie síce nepraje, ale tak zakúrime v krbe 🙂

Už len mesiac a máme rok 😍

sincerity
16. apr 2017

Zdravím krásky!
Prajem všetkým dámam aj ich rodinkám krásne sviatky! Dúfam, že oddychujete!

sincerity
16. apr 2017

@orsulka prajem všetko dobré v novej práci. Ty to zvládneš, si šikovnica 🙂

U nás ok. Šak robota furt, jak vždycky 🙂 Minulý týždeň 2 dni služobka v Poprade, a potom 13-tky v robote kedy som sa sklz snažila dohnať.... šak čo narobím, keď ma to tam proste počká.

Doma ok. Mama ok, Naty ok. Šak to tak nejak ide pomaly. Vďaka bohu za to.

sincerity
16. apr 2017

Čo sa týka termínu stretka... no šak ten 23.6. 2017 by mohol byť ok. My síce ideme na druhý týždeň na dovolenku.... ale to bude mať furt niekto niečo.... Tak za nás ok.
Aj školáci by to mali mať už volnejšie v škole.....

Tak sa nejak rozhodnime, nech nám nevyfúknu všetky parádne chaty 🙂

adulik76
autor
24. apr 2017

Aké chaty pripadajú do úvahy?

adulik76
autor
25. apr 2017

Haló

adulik76
autor
1. máj 2017

halo ženy, ako nikto nič?

lada_dee
3. máj 2017

Ahojky kočky,... Máj je tu, nejaké tipy som dala, neviem ktorá chata bola ok,... Termíny sa blížia.
😉

sincerity
3. máj 2017

Hellou dámy.
@adulik76 Adu tu som to sumarizovala:
http://www.ubytko.sk/chata-west/ - Banská Štiavnica, 7 izieb + 2 apartmány, pes áno, terasa áno, cena medzi 10-13 Eur na osocbu a ložko, vybavenie super. Ponúkajú jedlo – ale dá sa prenajať celá kuchyňa, takže by to možno šlo? Je to dosť obsadené, trebalo by urgentne riešiť.

http://www.apartmanroyal.sk/ - Veľký Meder, 6 izieb, Pekné, čisté, altánok, terasa, ceny ok 10-12, deti do 3 roky zdarma, ťažko povedať koľko ktorých izieb majú – 2,3,4 lôžkové (6ks), voľné termíny – neuvedené. Pes – neuvedené. Kuchyňa sa mi zdá veľmi malá.

http://chata1.chatajahodnik.sk/index.php/co-pon... – Smolenice, šak šlo by to. Neni to interhotel, ale klasika chata – skôr v lese, majú spoločenskú, nejakú prekrytú terasu, pes môže, dosť trávnika, cena 350/dve noci/chata. Alebo 9 Eur osoba. Zmestí sa 25 osôb.

http://www.ubytovanienaslovensku.eu/chata-valac... – Vyhne, 7 izieb, ok, pekné, trávnik, nevidím krytú terasu, ohnisko, detská preliezka, trávnik, víkendy takmer obsadené, cena 9,3 osoba/noc – asi podľa postelí, pes môže – píšu veľké zviera je povolené.... tak neviem – je Lila veľké zviera??? 🙂

http://www.ubytovanienaslovensku.eu/chata-west – Banská Štiavnica, krytá terasa, ohník, posedenie, trávnik, spoločenská miestnosť, pes môže, 20 eur/dvojlozková/noc, 29/trojlozková/noc. Celé leto takmer obsadené. 9 izieb. Ale je tam aj apartmán – ten je drahší.

http://www.megaubytovanie.sk/penzion-michaela – Podhájska, penzion, 6 izieb, pes môže, 10-11 osoba/noc, spoločenská miestnosť, krytá terasa, majiteľ sa nezdržiava v objekte – tak to by šlo.

http://www.chatauhorcik.sk/ubytovanie-terchova/... - Terchová, 6 izieb, spoločenská miestnosť, krytý altánok, vyzerá super, vybavenie pre deti, že wellnesssss centrum???, cena vysoká 34 eur/dvojložková izba, alebo celá chata 264 eur/noc.

sincerity
3. máj 2017

@adulik76 my sa najskôr musíme dohodnúť na termíne a potom skúsiť nejakú chatu... naopak to proste nejde

sincerity
3. máj 2017

ináč keď už som tu tak napíšem.... že proste nestíham.... chcem aby mal deň 48 hodín a ja som nebola unavená..... koooooľko by som toho postíhala...
Ináč štandardne.... veľa práce, málo voľna, ak nejaké voľno tak sa robí na dome alebo v dome.... ak nejaké voľno ostane tak tam máme napchatú našu mamu 🙂 ... takže tak dámy...

lada_dee
4. máj 2017

@sincerity... Vidím kočka, že toho máte nad hlavu... 😔

Termínovo 23-25.6., júl nemáme zatiaľ nič, august 4-6.8. a 25-27.8., september 8-10.9. a 22-24.9.

adulik76
autor
4. máj 2017

Ten jún by sme mohli

orsulka
5. máj 2017

ahojte...tak ja v novej práci...nemám vlastný PC, takže ajteraz píšem, ked moja kolegyňa išla niečo vybaviť......poobede už moc PC nezaínam...

Laďak...ten termín 23-25.6. som písala, že asi nie...bude tu GAGO....mne by Ferko nešiel

orsulka
5. máj 2017

Inak tu je suprovo v tejto prácičke, pracujem od 6,00 do 14,00 a ked to takto píšem, tak to myslím do minúty....teda ráno chodím autobusom takže som tu už o 5,30.....ale domov fakt - na vrátnici o 14,02 hod.
takže poobedia už v ovela kludnejšom tempe, nie ako ešte pred mesiacom...

teraz sa zaúčam, predovšetkým nový program...noví ludia a tak....ale verím, že to bude fajn

Ferko je momentálne na pánskom zlete, takže vegetíme s detičkami spoločne, ja som bola minulý víkend v Piešťanoch s babami na dámskom zlete. Bolo úúúžasne !!!!

20.5.2017 máme premiéru nového celovečerného programu v Prievidzi, takže makáme, makáme - lebo veď nestíhame - ako normál. Tentokrát s nami tancuje aj Ferko.

Ale inak sa máme fajn - a všetkých pozdravujeme 🙂

ku chatám sa nestíham vyjadriť - to musím pozrieť v klude doma.....

cmuk a páááčik