icon

Dámy z koníka

adulik76
2. sep 2016

Babule, skúsme diskusiu

orsulka
6. okt 2016

@sincerity šak teda jerryho beriem, keď inak nedáš 🙂 😉 😉
no keď bude takéto počko, tak toho už moc ani nenagrilujeme, ž e bysme len taku stravu mali alebo čo.
Ved by možno stačilo upiecť kuriatka v rúre a k tomu ryža - to majú všetci radi, kaaždý to zje, yrža sa varí sama, a kura sa tiež pečie samé 😀 😀 😀 len sem tam podliať 😉 😉 a polievka slížová, niečo z tých kureniec a trochu zeleniny a to sa tiež varí samo 😉 😉
no večera v piatok nejaká taká suchá - rožky , maslo, džem, šunka, alebo kto čo....
raňajky, párky - vianočka...bla bla bla.....

adulik76
autor
6. okt 2016

@sincerity lili berieme, super 🙂

orsulka
7. okt 2016

krásny piatok dááámy 😉 😉

sincerity
7. okt 2016

Zdravím krásavice 😀

@orsulka šak pekný je u nás... len som ráno musela auto škrááábať.... skoro mi ruky odmrzli.
A jak ináč nedáš.... Jerrynko celý natešený.... len teraz sa dosť naviazal na chlapov, tak že pozdravujem Ferina 😀 😀 😀 😀 dosť sa ľúbi bozkávať.... Marek mu stále hovorí, že Jerry, ale chlapi sa nebozkávajú.... ale on nééééé ... až do hrdla 😀 😀 😀 😀

roboty nie je až tak veľa, tak prchám o pol tretej opatriť svine, psiska, korytnačku, sliepky, papagáje u svokrovcov.... a na otočku do Blavy s @laxity na nákupy dnes.... ideme si urobiť babskú jazdu po obchodoch 😀

@adulik76 okis, že sa teší, som jej povedala 😀 😀 😀

@lada_dee ... Ladi postieľku nenoste. A keď už sme pri tom, ani kočík nemusíte.... šak nejaký sa doma nájde 😀 😀 😀 😀 hlavne privezte seba 😀 😀 😀 😀

sincerity
7. okt 2016

no tak pozerám to počasie, a síce 12-13 stupňov, ale pohlo sa to, a to sobota nedela polooblačno 😵 😵 😵

Keď by bolo slniečko, dá sa urobiť guláš v kotlíku ešte stále...

Takže:
kurence - koľko?
ryža? - koľko?
párky, salámy, syry,
môže sa spraviť tá rybacinová zase
naposledy keď sme mali priateľov u nás sa celkom uchytili klasické chleby vo vajci na raňajky
polievka - neni problém, zeleniny je kopec
zatiaľ sú aj papriky, paradajky
vajíčka tiež sú.
kečup - Monik aký to jedia tie deti, šak minule tuším nebol ten správny...
zemiaky sú... kľudne aj do trúby môžeme dať
pečivo sa kúpi v piatok (chleby, rožky, vianočka)
granko, cereálie, mlieko máme tiež

PITIVO si každý nesie sám ako vždy?

lada_dee
7. okt 2016

@sincerity.. OK, ďakujeme... Dnes ideme na chalupu a čo ešte bude, so zeleniny, tiež donesieme, Hokaido pečené je super, papriky,... 😊
A s menu súhlasíme...

orsulka
10. okt 2016

čaves...tak pondelok, ale veď zas bude piatok 🙂

Ako Ferko so zvieratkami OK, len oznamujem, že v noci e-e....... takže teraz fakt neviem kde bude spať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Miruška - kečup obyčajný jemný.
Tie počty - vždy sa spolieham na ADU, že dá počty, aby nebolo vela či málo.
tak ale myslím, že 3 kurence by mohli byť dosť ? Ryža hádam kilo stačí.

Pitivo jasné, každý sám.

Miruška, odkladaj bločky, nech to dáme potom dokopy - a neštorcuj sa že nééééééé!!

A baby, neviem ako Vy,ale ja by som navrhla zrušiť také tie darčeky pre deti. a predovšetkým sladkosti. Nech si každý donesie pre svoju potrebu, a pre spotrebu viacero detí, ale bez tých obdarúvačiek. tak neviem čo Vy na to.

Teším sa na Vás 😵 😵

sincerity
10. okt 2016

zdravím dámy ... veru pondelok 😀 😀 😀

víkend šak fajn, upratovali sme u našich (zase), to je už raz tak a tak to asi aj ostane. V piatok sme si vybehli s lax po obchodoch... áááále šak sa nám moc nedarilo.... nič moc sme nekúpili. Za mamou a v sobotu aj v nedeľu.... no to sú také víkendy... včera podvečer s Naty oslávili meniny.... najnovšie sme z krásnych bárbin prešli na monsterky 😀 😀 😀

sincerity
10. okt 2016

@orsulka kde bude spať kto? Ferko alebo Jerry? 😀 😀 😀

Okis píšem kečup, tri kurence, kilo ryže.... A čakám na Adu, až teda pomôže s tými počtami, čo sa týka salámov, syrov, chlebov a tak.... ja mám problém napočítať teraz aj osoby, aby mali kde spať 😀 😀 😀

Čo sa týka darčekov .... tak za nás je už neskoro. Pre každé dieťa máme nejakú tú drobnosť. Monik ale vy ste do Trenčína kupovali malovátka a tak a my sme vtedy nič nedali.... lebo sme to tak poňali, že to nie je oficiálne stretko... Takže naozaj vy tentokrát nič nenoste. A Adu myslím, že tiež niečo dávali, nejak som to veľmi neregistrovala....

orsulka
10. okt 2016

@sincerity trdlo...trdlo...trdlo...... nemali ste nič kupovať 😠 😠 😠 😠 veď už len to, že sme u Vás doma...
tak možno drobnostičky malé donesiem, ale sladkosti e-e-e-e-e-e....... uvidím ako budem stíhať v tento výplatný týždeň 😉 😉

@adulík76 Adu nech sa vyjadrí aj k počtom kureniec a ryže...radšej 😀 😀 😀 😀

my ten vík, tak viac menej upratovaco-pracovne...Ferko makal na oprave garáže...resp. jej strechy, lebo tam zateká...Takže sobota aj nedela na streche 😀 😀

som myslela, že kde bude spať Ferko 😀 😀 😀 😀

sincerity
10. okt 2016

@orsulka no my sme kúpili, lebo minule sme nič nedali. Vy teraz nenoste nič pre decká a hotovo.

No ja nestíham nič tento týždeň, mám toho nejak moc.... tak snáď vás stihnem keď prídete 😀 😀 😀

No Ferkovi ak sa nebude páčiť, tak je opratý Jerryho pelech 😀 😀 😀 😀 😀

adulik76
autor
10. okt 2016

čaute, tak neviem, aké počty, ale my sme furt štyria. Zajaca skúsim nasúkať k niektorej zo susediek, zabudla som, že sa mám postarať aj o neho 😀
No, ryžu nenoste, my jej máme dosť.
Kúpim deckám aspoň farbičky a omaľovanky. Len neviem, čo Adrianka, tá toho ešte moc nenamaľuje, akurát do plienky.

sincerity
10. okt 2016

@adulik76 😀 😀 😀 😀 😀

okis ryzu teda nie.... tu pisem vam teda

Dospelých nás bude 10, detí 7 ... preto tie počty treba nejak dať dokopy 😀

orsulka
10. okt 2016

zasek toľko ludí???????????????? v jednom dome ???????????????

Vy asi nie ste normály, dať sa na niečo takéto !!!!
teraz myslím sincer....aj ADU!!!

adulik76
autor
10. okt 2016

@orsulka až také zlé to nebolo. Zúčastnení boli príjemní ľudia, takže to bolo vlastne aj celkom jednoduché

sincerity
10. okt 2016

@orsulka nabudúce u vás monik😀😀😀

orsulka
11. okt 2016

@sincerity súhlasím 😉 😉 😉

a pekné ránečko prajem

orsulka
11. okt 2016

@sincerity Ty si bola na tom pohovore ? máš niečo nové ohľadne práce ? či teraz na to nie je čas ?

sincerity
11. okt 2016

Zdravím krásky 😉 Tak dnes u nás veľmi pršavo ... Aáááále cez víkend to zatiaľ vyzerá bez dažďa.... tak dúfam, že to vydrží 😉

@orsulka Monik dobrých ľudí sa veľa zmestí, nejak nemám obavy.... zvládneme 😀 😀 😀

sincerity
11. okt 2016

@orsulka ja nemám času už od apríla 😀 😀 😀 ale veď bola som, šak ozvú sa, len zatiaľ nič 😀 😀 😀 ale zatiaľ to vyzerá, že so mnou rátajú som sa dozvedela .... bola som tam dva krát, najskôr len taký akože pohovor, potom sme sa jednali o plate, dobe pracovnej a náplni .... a ešte by sme sa mali stretnúť aby sa to úplne doladilo. Malo by to byť od 1.1. nakoniec.

orsulka
11. okt 2016

@sincerity no tak ale tao je super, že ťa chccú....a ruhá vec je, či to Tebe vyhovuje, aj pracovne, aj platovo a tak kompletne ?

sincerity
11. okt 2016

@orsulka no pracovne vyhovuje, platovo tiež, akurát je to Blava, ale zase co by som chcela.

adulik76
autor
11. okt 2016

Už sa na vás tešíme

sincerity
12. okt 2016

zdravím, hellou 😀 😀 😀

aj my na všetkých 😀 😀 😀 ... teraz v piatok to máte prísť, či?

lada_dee
12. okt 2016

Ahojky,
Tešíme sa i my... 😉
Dnes ešte poplávame, zajtra zabalíme a v piatok po práci vyrazíme, cca po 16. Ešte musím zavolať @orsulka, kedy plánujú oni, že by sme sa pridali, veď oni cestu poznajú.
Krásny deň. ❤️

sincerity
12. okt 2016

@lada_dee Okis, tešíme sa. Postieľku neberte teda.
Šak Monik daj vedieť teda kedy cca Vás máme čakať.

Nákup spravím teda ja nakomplet? Aby sa to nekupovalo na tri krát zase? Alebo ako sa dohodneme?

orsulka
12. okt 2016

@lada_dee no Ferko robí do 16,00. takže ak zbalíme vo štvrtok večer, tak okolo 17-tej by sme mohli vyraziť.

@sincerity ten nákup asi áno - že to ostane na Tebe a Marekovi moja. Dúfam, že Marek nemá nejakú poobednú či nebodaj nočnúúú 😕 😕

sincerity
12. okt 2016

@orsulka okis, píšem si. Snáď niečo nezabudnem. Tak vy nenoste teda nič. Teda okrem pitiva a ak by ste mali pre decká niečo špeciálne.

Marek nemá poobednú ani nočnú 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tak vás budeme čakať o po cca 18tej... snažte sa dôjsť kým nebude tma 😀 😀 😀 😀

orsulka
12. okt 2016

ok ok ok ok ok ok ok

sincerity
12. okt 2016

OK 😀 😀 😀 😀