Dámy z koníka
Babule, skúsme diskusiu
krásny piatok dááámy 😉 😉
Zdravím krásavice 😀
@orsulka šak pekný je u nás... len som ráno musela auto škrááábať.... skoro mi ruky odmrzli.
A jak ináč nedáš.... Jerrynko celý natešený.... len teraz sa dosť naviazal na chlapov, tak že pozdravujem Ferina 😀 😀 😀 😀 dosť sa ľúbi bozkávať.... Marek mu stále hovorí, že Jerry, ale chlapi sa nebozkávajú.... ale on nééééé ... až do hrdla 😀 😀 😀 😀
roboty nie je až tak veľa, tak prchám o pol tretej opatriť svine, psiska, korytnačku, sliepky, papagáje u svokrovcov.... a na otočku do Blavy s @laxity na nákupy dnes.... ideme si urobiť babskú jazdu po obchodoch 😀
@adulik76 okis, že sa teší, som jej povedala 😀 😀 😀
@lada_dee ... Ladi postieľku nenoste. A keď už sme pri tom, ani kočík nemusíte.... šak nejaký sa doma nájde 😀 😀 😀 😀 hlavne privezte seba 😀 😀 😀 😀
no tak pozerám to počasie, a síce 12-13 stupňov, ale pohlo sa to, a to sobota nedela polooblačno 😵 😵 😵
Keď by bolo slniečko, dá sa urobiť guláš v kotlíku ešte stále...
Takže:
kurence - koľko?
ryža? - koľko?
párky, salámy, syry,
môže sa spraviť tá rybacinová zase
naposledy keď sme mali priateľov u nás sa celkom uchytili klasické chleby vo vajci na raňajky
polievka - neni problém, zeleniny je kopec
zatiaľ sú aj papriky, paradajky
vajíčka tiež sú.
kečup - Monik aký to jedia tie deti, šak minule tuším nebol ten správny...
zemiaky sú... kľudne aj do trúby môžeme dať
pečivo sa kúpi v piatok (chleby, rožky, vianočka)
granko, cereálie, mlieko máme tiež
PITIVO si každý nesie sám ako vždy?
@sincerity.. OK, ďakujeme... Dnes ideme na chalupu a čo ešte bude, so zeleniny, tiež donesieme, Hokaido pečené je super, papriky,... 😊
A s menu súhlasíme...
čaves...tak pondelok, ale veď zas bude piatok 🙂
Ako Ferko so zvieratkami OK, len oznamujem, že v noci e-e....... takže teraz fakt neviem kde bude spať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Miruška - kečup obyčajný jemný.
Tie počty - vždy sa spolieham na ADU, že dá počty, aby nebolo vela či málo.
tak ale myslím, že 3 kurence by mohli byť dosť ? Ryža hádam kilo stačí.
Pitivo jasné, každý sám.
Miruška, odkladaj bločky, nech to dáme potom dokopy - a neštorcuj sa že nééééééé!!
A baby, neviem ako Vy,ale ja by som navrhla zrušiť také tie darčeky pre deti. a predovšetkým sladkosti. Nech si každý donesie pre svoju potrebu, a pre spotrebu viacero detí, ale bez tých obdarúvačiek. tak neviem čo Vy na to.
Teším sa na Vás 😵 😵
zdravím dámy ... veru pondelok 😀 😀 😀
víkend šak fajn, upratovali sme u našich (zase), to je už raz tak a tak to asi aj ostane. V piatok sme si vybehli s lax po obchodoch... áááále šak sa nám moc nedarilo.... nič moc sme nekúpili. Za mamou a v sobotu aj v nedeľu.... no to sú také víkendy... včera podvečer s Naty oslávili meniny.... najnovšie sme z krásnych bárbin prešli na monsterky 😀 😀 😀
@orsulka kde bude spať kto? Ferko alebo Jerry? 😀 😀 😀
Okis píšem kečup, tri kurence, kilo ryže.... A čakám na Adu, až teda pomôže s tými počtami, čo sa týka salámov, syrov, chlebov a tak.... ja mám problém napočítať teraz aj osoby, aby mali kde spať 😀 😀 😀
Čo sa týka darčekov .... tak za nás je už neskoro. Pre každé dieťa máme nejakú tú drobnosť. Monik ale vy ste do Trenčína kupovali malovátka a tak a my sme vtedy nič nedali.... lebo sme to tak poňali, že to nie je oficiálne stretko... Takže naozaj vy tentokrát nič nenoste. A Adu myslím, že tiež niečo dávali, nejak som to veľmi neregistrovala....
@sincerity trdlo...trdlo...trdlo...... nemali ste nič kupovať 😠 😠 😠 😠 veď už len to, že sme u Vás doma...
tak možno drobnostičky malé donesiem, ale sladkosti e-e-e-e-e-e....... uvidím ako budem stíhať v tento výplatný týždeň 😉 😉
@adulík76 Adu nech sa vyjadrí aj k počtom kureniec a ryže...radšej 😀 😀 😀 😀
my ten vík, tak viac menej upratovaco-pracovne...Ferko makal na oprave garáže...resp. jej strechy, lebo tam zateká...Takže sobota aj nedela na streche 😀 😀
som myslela, že kde bude spať Ferko 😀 😀 😀 😀
čaute, tak neviem, aké počty, ale my sme furt štyria. Zajaca skúsim nasúkať k niektorej zo susediek, zabudla som, že sa mám postarať aj o neho 😀
No, ryžu nenoste, my jej máme dosť.
Kúpim deckám aspoň farbičky a omaľovanky. Len neviem, čo Adrianka, tá toho ešte moc nenamaľuje, akurát do plienky.
zasek toľko ludí???????????????? v jednom dome ???????????????
Vy asi nie ste normály, dať sa na niečo takéto !!!!
teraz myslím sincer....aj ADU!!!
@orsulka ja nemám času už od apríla 😀 😀 😀 ale veď bola som, šak ozvú sa, len zatiaľ nič 😀 😀 😀 ale zatiaľ to vyzerá, že so mnou rátajú som sa dozvedela .... bola som tam dva krát, najskôr len taký akože pohovor, potom sme sa jednali o plate, dobe pracovnej a náplni .... a ešte by sme sa mali stretnúť aby sa to úplne doladilo. Malo by to byť od 1.1. nakoniec.
Už sa na vás tešíme
zdravím, hellou 😀 😀 😀
aj my na všetkých 😀 😀 😀 ... teraz v piatok to máte prísť, či?
ok ok ok ok ok ok ok
OK 😀 😀 😀 😀

@sincerity šak teda jerryho beriem, keď inak nedáš 🙂 😉 😉
no keď bude takéto počko, tak toho už moc ani nenagrilujeme, ž e bysme len taku stravu mali alebo čo.
Ved by možno stačilo upiecť kuriatka v rúre a k tomu ryža - to majú všetci radi, kaaždý to zje, yrža sa varí sama, a kura sa tiež pečie samé 😀 😀 😀 len sem tam podliať 😉 😉 a polievka slížová, niečo z tých kureniec a trochu zeleniny a to sa tiež varí samo 😉 😉
no večera v piatok nejaká taká suchá - rožky , maslo, džem, šunka, alebo kto čo....
raňajky, párky - vianočka...bla bla bla.....