Dámy z koníka
Babule, skúsme diskusiu
😀
Život je zmena, osem rokov nosím maslo, tak teraz budem ryžu
správne dámy, nebudeme predsa stagnovať 😀 😀 😀 😀
takže kľudne privítame ďalšie zmeny 😀 😀 😀
Tak teda ja tú ryžu
👍👍👍👍👍
❤️❤️❤️❤️❤️
Konečne z roboty doma, narýchlo pobalene, za hodinu ideme po deti
niečo pre pobavenie 🙂
Školská telefónna ústredňa
Dobrý deň, dovolali ste sa na automatickú ústredňu našej školy.
Pre spojenie so správnym zamestnancom si prosím vypočujte všetky možnosti výberu:
• Ak chcete klamať, prečo je vaše dieťa neprítomné, stlačte 1
• Ak sa chcete vyhovárať, prečo vaše dieťa nemá domácu úlohu, stlačte 2
• Ak sa chcete sťažovať na našu prácu, stlačte 3
• Ak chcete nadávať zamestnancom školy, stlačte 4
• Ak sa chcete opýtať, prečo ste nedostali informácie, ktoré vám boli už niekoľkokrát poslané, stlačte 5
• Ak chcete, aby sme vychovávali vaše dieťa za vás, stlačte 6
• Ak chcete niekoho napadnúť, dať mu facku, alebo len tak zbiť, stlačte 7
• Ak chcete požiadať o iného učiteľa pre vaše dieťa (tento rok už tretíkrát), stlačte 8
• Ak sa chcete sťažovať na upratovačku, či školníka, stlačte 9
• Ak sa chcete sťažovať na obedy, či kuchárky, stlačte 0
Ak si uvedomujete, že toto je reálny svet a vaše dieťa musí byť zodpovedné za svoje správanie, prácu v triede, domáce úlohy, a že nie je chybou učiteľa, ak vaše dieťa neprejavuje žiadnu snahu, zložte prosím a majte pekný deň.
Ak chcete túto hlášku počuť v inom jazyku, presťahujte sa do krajiny, v ktorej sa ním hovorí.
Ďakujeme za váš záujem o všeobecné a verejné vzdelávanie.
Ahojky kočky,
Takže po pondelku čo bazén bol dosti studený, tak mamina má nádchu (teda dúfam, že to je len prechladnutie) a aj Adrianka kýcha.. Tak dnes sme plávanie radšej zrušili a aj zajtrajšie očkovanie.
A dnes nám zdá sa budú celý deň vŕtať, takže úplne naparádu 😢😟😕
Ešte zadnú stranu 😠 akurát šróby navŕtavajú do panelov, takže paráda 😕
zdravím dámy 😉
@orsulka 😀 😀 😀 😀 😀
A si doma, či nebodaj chodíš do práce? Ja som podľa hlasu v nedeľu večer myslela, že budeš marodiť....
@lada_dee veru netreba riskovať, pekne sa doma kurírujte a plávanie a očkovanie nechajte na čas kedy budete zdravé. Prajem pevné nervy pri tom vŕtaní....
@adulik76 u Vás ako? Lenuška už zdravá?
@sincerity v pondelok som bola doma, len som si odbehla na kožné do nemocnice...
inak som v práci....ale myslím, že ...celé zle......
ale roboty teraz nie je vela, tak sa tu tak nejak premotkávam, vypisujem potvrdenia, alebo čo je potrebné, pripravujeme veci na nové výplaty, staviame si regále na nový archív 😀 😀 😀 😀 lebo naši údržbári sa na nás úplne vyj...... pardon za výraz, ale myslím to doslova a do písmena.
ešte v piatok sme si jednotlivé kusy aj samé vynášali na poschodie do kancelárie....hanba im!!!!
😀 😀 😀 😀 😀
Čaute, Lenka na antibiotikách, dnes ráno mi maťo slávnostne oznámil, že aj on je chorý
príspevok z nemocnice 😉
Určite tam nemáte chlapa mami.
Máme.
Mami to je žena s krátkymi vlasmi.
Nie! To je chlap čo sa tvári, že je OLINA!!!
😀 😀 😀
Ešte že tak. Ja idem dnes do nočnej.

Ja donesiem ryžu