Dámy z koníka
Babule, skúsme diskusiu
@orsulka no dúfajme 😀 do Vianoc to chceme stihnúť, tak snáď sa podarí.
Teraz zas vyberáme chladničku a myčku.
No na tom stretku sa ma pýtali kraviny.... čo by sa pýtali asi jej. Ja som tam bola akože za ňu. Že či vie prejsť 50 krokov, či vie zohriať jedlo, odhadnúť teplotu, vymeniť si plienku, stáť 10 minút a podobné veci...... Vyzerá to, že by to malo prejsť a bude odkázaná na 24 hodinovú starostlivosť. Dokonca predbežne to vyzerá na najvyšší 6-ty stupeň odkázanosti.... no čo na to napísať 😒 😒 😒
zdravím krásavice... tak pondelok, ja v práci.... ale zato slnečno 😎 😎 😎
víkend pracovný u nás .... piatok upratovanie u seba doma, večer vínečko s @laxity. Sobota pracovná u našich - tie okná, no šak hrúza + kuchyňa. Okrem toho okná u babky. No narobené jak mule. Potom návšteva mamy, večer návšteva svokrovcov. Nedeľa kostol, varenie, a upratovanie dvora u nás.... likvidovala som muškáty, presádzala vresy, zbierala orechy.... potom návšteva mamy.
No proste dzedzina.... roboty furt, oddych žiadny... medzitým riešime tú kuchyňu. Marekovi stoja vlasy keď na neho vytiahnem nejaké papiere.... už nech to máme z krku....
Ahojky kočky,
My sme to dávali vo dvojici,... 😊
V sobotu trošku obchody so švagrinkou, podvečer krátka návšteva v Nedožeroch 😊
Včera poobede prišiel ocinko... Boli sme u kamaráta rýchlo opraviť vyhorený istič a prešli sme sa na cintorín.
Dnes plávanie, ideme sa fotiť 😉
Čas tak letí....
čaves, ja som pondelok oddychovala - ale len od zametnania. Inak som makala doma jak fredka. snažila som sa doma odprašniť čo najviac so všetkých izieb, plus okná a tak. Samozrejme som zmákla okná v sobotu u mamči, teda 3 z 5-tich.
Ferko prišiel z pánskeho zletu ešte iac chorý ako bol, takže som mu nasadila antibiotiká.
Adamka už po dve noci bolel zúbok, tak dnes s ním Feri išiel k zubárke, tak mu to poriadne vyčistila - až na koreň a musíme to čistiť pravidelne- nedala mu tam žiadnu plombu. Je to mliečniak.
U nás začínajú výplaty, vonku počko pod psa...
Ladislava moooja, kedy si prídem po tú špirálu ?????? Ste doma, alebo na Chvojke ?
Ako po víkende?
ahojte
tak šak ako po víkende 😉 😉 😉 kapusta nabitá 😉 😉 😉
myslím na nelík...... čo nového mate ??? ako to spoločne dávate s tými dvomi krásnymi detičkami ? Johanka ako s bračekom ?? a hlavne ako Ty? a prosím nejaké fotečky aspoň pripnúť 🙂
Ahojky,... My sme zazimovali chalupu, ešte by to chcelo maštaľný hnoj, aby záhrada lepšie plodila ... 😁
Inak vše ok, zdravíčko slúži,....
@orsulka... Veru, berieš mi otázky, ako Nelik, Adu a čo nové u Mirka a Katky?
Deti už OK, na kašeľ som im nasadila stop kašeľ kvapky. Takže sme to nejak dali. Dúfam, že sa nám choroby dlhú dobu vyhnú.
Ozaj, nelik, ty sa ani neozves.
čaute, ženy. Tak a mám to za sebou 😀 😀 😀 😀 . Ešte 10 rokov a budem mať 50, jupíííí 😀 😀 😀 😀 😀
Ty už si v klube
😗😀
Tak vitaj
Ešte raz, vše naj naj naj.
čaute, tu to žije 😕
@nelia sa ani neozve
Ja chodím z roboty do roboty, medzitým lenkine tancovanie a škola. Maťo pomáha ako vie, ale aj tak je toho veľa. Riško už je veľký chlap, neskutočne ten čas letí.
Pomaly chystať aj darčeky, Lenke sme už kúpili kolobežku, ešte Riškovi taký väčší darček a kooopu malých, nech majú čo rozbaľovať a ja upratovať 😀.
A vy, ako?
zdravím dámy 😉
veru @adulik76 nejak je tu ticho.... asi máme všetci náročné obdobie.... Veľa práce, málo oddychu....
U nás hekticky .... minulý týždeň v sobotu sme mali doma na priepustku mamu. Zvládala dobre, takže je dáma teraz od piatku doma.... tak si to viete predstaviť....
Včera s ňou @laxity behala po lekároch.... Liekov má dáma 12 druhov....
Lax si na ňu zobrala OCR, ale to je len 10 dní, potom vážne nevieme. Sama byť nemôže... Situácia komplikovaná. Mama je pokojná, lieky je, stravu tiež bez problémov, spí dobre... ale tá pamäť... no hrúúúza....
Aj my sme už čo to pokúpili pod stromček. Naty už písala Ježiškovi. Už sme kúpili kočár a veľké lego. Plus nejaké oblečko a drobnosti. Čo to máme aj pre ostatných, reku nech nie je toho naraz veľa.
U nás bomba padla, zatiaľ len hore. Tam Marek skladá kuchyňu. Pekne sme si ju boli kúpiť v 1000 krabiciach... Ešte dve skrinky a má to poskladané. V sobotu má prísť obkladač na ten obklad. Pracovnú dosku vyrábajú. Tak snáď do dvoch týždňov by to malo byť hotové.
Ináč nič zaujímavé. Proste hektika... S lax máme rozpis služieb pri mame, v robote toho mrte, riešim prestup do novej firmy od nového roka. No blázninec.
@nelia veru ako sa mávate?
tak my doma s detmi pomaly druhý týžden, včera výsledky zo sterov a sup - antibiotiká - na Ďaľší týžden.... už so mv práci, takže doma fungujú starkovci...neviem čo budúci týžden - asi ich tiež zakonponujeme - nedá sa inak - doteraz som bola s nimi ja.
Darček máme jeden pre Adyho....
Tak to mám o pár rokov neskôr. Stojím v banke, ľudí ako maku

@orsulka sme písali narovnako 😀 😀 😀
a antibiotiká z tej choroby čo si drapla ešte u nás keď ste boli?
A ty nosíš okuliare????
No aspoň že máte starkých, vieš ich tam dať a ešte sa aj decká tešia.
Naty bola zas v škole aj navyše - v noci 😀 Mali jakýsik halloweeensky večer, či noc... disko, strašenie a tak. Spali v triedach 😀 😀 😀