Dámy z koníka
Babule, skúsme diskusiu
U nás hekticky.... po slovensky blázninec... v robote, aj doma (šak sa nedivím ani).
Snažíme sa stíhať.... S lax sa ani nevidíme poriadne.... šak si voláme za to aspoň.
Ja dovolenku cez sviatky ani mať nebudem, pôjdem tam do tej novej roboty na zácvik... A do starej musím prísť tiež niečo dorobiť....
Keďže sviatky vyšli tak ako vyšli.... nádej na oddych nie je žiadna.
Okrem toho nám tam nejak nevychádza stretnúť sa ani s rodinou ani s priateľmi poriadne....
Celé zle...
Otec: Hela.... šak ja mám dlhé vlasy už, aj ty tuším.... zajtra prídem z nočnej a pôjdeme doobeda kaderníkovi.
Mama: Doobeda? No to ja nemôžem! Veď idem do roboty!
Mami, pôjdeme na trhy.... čo ty na to?
Áno, dám si cigánsku!
Len si nalep zuby teda.
Potom sto krát hovorila o cigánskej... zuby nalepila.... čo cigánska - to cigánska...
Dôjdeme pred stánok a pýtame sa: Brančovú alebo kuraciu?
ČO??? Cigánsku?
To ja nechcem, to ja neužujem!
😅😅😅 bóóóóóóóžinku...........
u nás sme už tiež boli pozrieť trhy....ale rozloženéboli len občerstvovacie stánky...hahahaha....ostatní sa vraj porozkladali fčera....
Ahojky,
@nelia... Tešíme ešte na fotky 😊😙
My doma nemáme, ale budúci piatok ideme na chalupu, tak tam budem zdobiť, ešte musím niečo dokúpiť, aby bol zas trošku iný. Vianoce budeme s našimi a svokruškou a švagrinkou. 26. ideme k bratovi.
A máme presne na 7. mesiac prvý zúbok
😉❤
@orsulka ... A šak veru nevideli sme sa dlho.
@adulik76 krásny stromček... A kedy teda ten wellness??? 😀
@sincerity moje zlato, ty ten wellness potrebuješ ako soľ...
😘
Dnes končím v práci...pretože zajtra mám školenie a vo štvrtok ešte služobku...tak aspoň takto dievčatká moje krásne. Hlavne veľa kľudu a pohody, nech to nie je o naháňaní, ale v pohode, láske,spokojnosti a predovšetkým LÁSKE!!!!!!!!
Veľmi Vás všetky milujem + komplet celé rodinky, teším sa na každé jedno písmenko či nedojbože stretko 😅.
Sme krásne a jedinečné a to je správne, že je to takto, lebo sme určite jedna pre druhú prínosom 😉 A keďže neverím na náhody, tak je to tak, že pre niečo nás takto tento svet a Boh dal dokopy. 😍
Som rada, že STE!!! ❤❤❤❤❤❤

@orsulka @adulik76... Krásne ste to dali.
Láskyplné vianočné sviatky, pohodové medzisviatky a veselého Silvestra.😉
V novom roku kvapku smoly, lyžičku hrdosti, hrnček radosti, kotlík úspechu, jazierko peňazí, more šťastia, oceán lásky a rodinnú pohodu.

uhahaááááááááááááá...
tak aký bol Ježiško ???????
šak dnes posledný tohtoročný pracovný deň 😉😉😉
Zdravím dámy 😉
U nás tohtoročné sviatky také všelijaké ... teda bola pohoda a kľud.... ale málo bolo. Nestihli sme poriadne oddýchnuť a posedieť so všetkými s ktorými sme chceli. Proste nevydalo....
Ja som cez týždeň bola v starej práce aj dva dni v novej... No zvykám si.... myslím, že to pôjde... ale zase už teraz vidím, že roboty ako na kostole....
Ináč ok. Všetci našťastie zdraví, Marek má dovolenku tak aspoň ten oddychuje, mama ok... šak ona sa má snáď najlepšie.... nerieši, celá spokojná, že koláčov je plno.
Včera sme boli doma, tak sme chlp oddychovali. Dnes idem strážiť pani 😅 otec má dennú.
Večer ani nevieme, buď budeme doma alebo s Katkou a Jožkom. Tak nejak pokojne.
Všetkým Vám prajem krásneho Silvestra, pekne oslávte a do Nového roka všetko dobré.... teda najlepšie!
A dúfam, že sa v 2017 stretneme minimálne toľko razy čo v tomto roku!
Aj my prrajeme prekrásny, zdravý, šťastný a spokojný Nový rok 2017
hu-hu-húú´´uúúúúúúúúú
u mňa v práci dnes deň B - ako BLBEC......
ani sa nejdem rozpisovať to by bolo nadlho 😢
ale už som momentálne vo fáze : 😅
😲
😝
čaute, ženy. Konečne sa aj ja ozvem. Nie že by som teraz mala kopec času, to nie, ale sedím pri pc, nemusím ťukať na mobile siahodlhé texty, tak sa môžem "akože" vykecať.
U nás nič nové, akurát v robote je to zo dňa na deň horšie, šéfstvo je úplne celé zle. Tá buzerácia ma už natoľko nebaví, že odrátavam hodiny, kedy si podám žiadosť. Dúfam, že mi to vyjde tak, ako som si to naplánovala. Deti zatiaľ zdravé, akurát Lenka je v škole úplne mimo. Známky OK, ale šuchce sa, nezje desiatu, nehovorím o pitnom režime, to tiež pokulháva. Absolútne nepočúva, má svoj rozum, no des. Riško ten je celkom v pohode, ale tiež má dni, kedy len odvráva, ak nie je po jeho, tak reve. Kde je ten kľudný život vo dvojici? 😨
A tak bačujeme.
no tak Adu, apoň Ty sa ozveš......a to vieš, všetky deti majú svioje dni 🙂🙂
veď aj my máme svoje dni...
no a nehovorila si, že už koncom roka chceš skončiť ????? asi bude už fakt najlepšie odtiaľ ísť do výsluhového 😉
dala by som welnes !!!!!

@nelia tak som rada, že si napísala a že je všetko ok. Detičky rastú, pošli nejaké fotky nech sa potešíme. A dúfame, že sa v 2017 vidíme 😉
@orsulka nenakupujeme... my šikovní už všetko máme 😀
@adulik76 no parádny! verím, že otravovali.... aj Naty spomínala už minulý týždeň, u Kuba u majú...
My máme stromček tak napoly. Dva dni stál v izbe chudák holý, včera M. ozdobil napoly, dnes možno dokončíme.