icon

Darček - degustácia vína

joja101
10. dec 2018

baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?

svettii
20. dec 2019

@sisulia Nevravím, že je to zlé 🙂 Viem, že sú ľudia, ktorí proste nevedia rozhodnutia robiť rýchlo ale tak spontánne sa rozhodovať, že zrazu sa len rozhodnú a idú

bubalea
31. dec 2019

@marcelik88 Prečo sa ti nepáčia tie fotky čo som pridala? Podľa mňa sú strašne pekné, veď sú aj ostré aj všetko. No každý máme iný vkus čo s tým narobím

bubalea
31. dec 2019

@joja101 Tak by to aj malo byť. Na svete by bolo oveľa krajšie keby to takto bral každý a nestaral by sa do ostatných. Teda nechcem aby ste to pochopili všetky nejako zle :D

bubalea
31. dec 2019

@svettii To je asi pravda ale tiež im tam nebude nikto chodiť keď budú každého vyhadzovať vieš ako, takže niekomu pomôžu, niekomu nie

tasticka59
10. jan 2020

@marcelik88 No uvidime ako to bude teraz. Lebo vies teraz uz mozno aj sneh bude a neviem ci to je bezpecne tam len tak behat, treba potom upozornit podla mna aj na spravnu obuv, nie ze sa tam niekto z nas vysype, to by nebol dobry vylet

tasticka59
10. jan 2020

@joja101 Aha a su tam akoze take ako vedomostne? Lebo som to lajkla a zatial tam este nic take nebolo. Ja by som rada nieco vyhrala :D Alebo nejaky vylet k nim keby som vyhrala to by bolo najlepsie :D

tasticka59
10. jan 2020

@svettii No vyzerá to tak, že po novom roku keďže už máme polovicu januára skoro :D Ale dúfam že čo najskôr ale chceli sme počkať, že možno sa ešte trošku počasie umúdri vieš

marcelik88
13. jan 2020

@joja101 To si myslim, ze pocul kazdy kto ma mladsieho surodenca tak tristokrat za den :D Vies ako to je. Alebo aj ked nie tak isto v skolke alebo skole sa to pouzivalo stale

marcelik88
13. jan 2020

@svettii Ani mi to nehovor, tiez niekedy zasnem nad tym ked si na to spomeniem. A este aj to, ze som nemala problem si vypit aj v piatok aj v sobotu a v nedelu som uplne v pohode. A teraz si dam raz za mesiac, tak ze mam trosku naladicku a spamatam sa z toho dva tyzdne :D

marcelik88
13. jan 2020

@bubalea Joj nie tak som to ja vobec nemyslela. Tie tvoje fotky co si davala su velmi pekne, kludne si ich mohla pridat aj viac :D Ja by som sa nenahnevala. Z celej tej prehliadky, akoze boli sme tam, videla som to ale rada si to pripominam, zakazdym sa zacnem usmievat ked si na to spomeniem

marcelik88
13. jan 2020

@tasticka59 Daju vam vediet isto ako to bude prebiehat len si tam uz konecne zajednajte ten termin a opytaj sa na co potrebujes. Lebo takto sa dohodavat stale to nema vobec zmysel ak tam nejdete nakoniec

sisulia
17. jan 2020

@joja101 Nevravim, ze by to malo dopadnut zle, len proste dufam. Nikdy nevies co sa kedy stane aj ked nechcem byt nejaka pesimisticka alebo co. Ja sa na to tesim strasne

sisulia
17. jan 2020

@svettii Ja na to nie som zvyknuta vies. Proste mam rada ked mam na rozhodnutia o takychto veciach viac casu. Hlavne ked sa to tyka penazi tak si vzdy vsetko dobre premyslim, lebo vies uz potom sa tazko nieco pyta spat ked je to uz zaplatene

joja101
autor
20. jan 2020

@bubalea Lenze vies, to uz by sa zase nemohli ludia ohovarat a pisat o kadekom v novninach a podobne. Neviem preco to mame v ludskej podstate, ze sa potrebujeme do kazdeho starat. Kazdy by mal riesit len seba a svoj zivot si myslim

joja101
autor
20. jan 2020

@tasticka59 Nie vedomostne, to mas len take otazky, ze ake vino ti chuti najradsej alebo co si myslim o tom a o hentom, proste nie je to nic tazke. A keby sa tam aj nieco take pytali tak vsetko co potrebujes si vygooglis predsa aj tak

joja101
autor
20. jan 2020

@marcelik88 Samozrejme je to ale pravda vsakze, fakt ten kto ma nieco v hlave radsej povie ok mas pravdu, aby s anemusel zbytocne hadat lebo aj tak vie, ze to proste nikam nevedie. Ale deti to vie isto nahnevat hlavne ak teda maju stale ustupovat, ze nikdy nedostanu za pravdu

joja101
autor
20. jan 2020

@sisulia Viem co myslis. Ja tiez niekedy ked sa tak strasne tesim na nieco sa to potom pokazi alebo sa proste stane nieco co mi to cele skomplikuje. Ale toto nebude ten pripad, uvidis, ze to bude super

svettii
21. jan 2020

@bubalea Asi áno ale ja som mala za to, že vysokú školu by mali mať len tí, ktorí sú najlepší a zvládnu to. Ale viem, že teraz to už až tak nefunguje, že už sa am dostane prakticky skoro každý aj keď nechcem nikoho uraziť

svettii
21. jan 2020

@tasticka59 Aha no teraz by ste to mali podľa mňa celkom fajn, veď slniečko svieti akurát začalo teraz mrznúť :D Ale zase budete väčšinu času vnútri takže by vám to nemalo vadiť ;)

svettii
21. jan 2020

@marcelik88 Joj no to boli trošku iné časy :D Ale teraz si tiež kľudne dám aj v sobotu aj v piatok a som v pohode ale s mierou, dám si proste ja neviem dva poháriky vína k večery a hotovo

svettii
21. jan 2020

@sisulia Chápem, môj švagor je tiež taký 🙂 On si tiež musí všetko dopredu premyslieť, napísať si aj pre a proti a tak

bubalea
23. jan 2020

@marcelik88 Jaj lebo ja som to pochopila práve tak, že sa ti nepáčia a ja som o nich bola presvedčená, že sú pekné vieš :D Ak chceš tak to môžem nejaké poslať aj do správy kľudne 🙂 Mám ich ešte dosť

bubalea
23. jan 2020

@joja101 To je pravda, akože nevravím, tiež niekedy poviem napríklad mužovi no tak toto by som ja nespravila aleb ja by som to spravila takto a takto ale to je asi všetko. Naučila som sa, že dávať rady mm iba vtedy keď si ich niekto vyžiada

bubalea
23. jan 2020

@svettii Podľa mňa tým nikoho neurážaš, je to čiastočne aj pravda ale vieš teraz sa strašne prezentuje taký názor, že každý má právo na to aby študoval na vysokej škole a tie školy z toho tiež majú peniaze takže sa snažia pritiahnuť čo najviac študentov. Ale to už nepatrí do tejto témy takáto debata si myslím

tasticka59
24. jan 2020

@marcelik88 Ja viem, uz to mam na mysli, akoze mna to ani tak nesuri teda nas vsetkych vobec nie, ja som si o tom chcela najskor co najviac prestudovat a az potom sa na to dat vies

tasticka59
24. jan 2020

@joja101 Aha ja som si myslela, ze to take nieco sa budu pytat akoze o vine a tak. To je potom super, ze len take. Ja si pockam kym nieco take bude. Sice som este nikdy nic nevyhrala ale mozno sa mi postasti

tasticka59
24. jan 2020

@svettii Hej len ja by som radsej mozno isla keby to bolo az niekedy na jar ked zacne aspon prve zubate slniecko vykukat a nie ked este takto mrzne. Nebolo by to lepsie?

marcelik88
27. jan 2020

@joja101 Asi hej, no akoze ja som bola starsie dieta takze som to pocula niekolkokrat a musim potvrdit, ze mi to nebolo asi nikdy po voli. Lebo sice hej to starsie dieta sa ma citit tak, ze je akoze mudrejsie ale koniec koncov aj tak vyhral ten mladsi surodenec alebo ten druhy lebo ten dostal co chcel

marcelik88
27. jan 2020

@svettii Akoze tak na chut nie? To si aj ja rada dam ked mam moznost. Akoze nejde to vzdy samozrejme ale ked si raz za pol roka najdem cas pre seba vecer a pozriem si nejaky film alebo ked kamosky pridu

marcelik88
27. jan 2020

@bubalea Niee, joj tak som nechcela aby to vyznelo, praveze su velmi pekne. Jasne akoze ak by sa ti dalo tak by som bola rada keby si mi ich poslala, popozeram si ich a zaspominam na to ked sme tam boli 🙂