icon

Darček - degustácia vína

joja101
10. dec 2018

baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?

marcelik88
27. jan 2020

@tasticka59 Chapem ale tak co tam chces na tom tolko studovat marnost, zase nevravim, ze mas zaplatit za nieco o com nic nevies ale tak uz ti tu aj fotky dali baby, napisali sme ti vsetky, vsetko co sme vedeli a ty furt este vahas ale tiez tu nie si taka sama

sisulia
25. feb 2020

@joja101 mozno ta prekvapim ale uz mame zajednany ten termin a ideme o dva tyzden cez vikend nakoniec. Uz mame vsetko vybavene. Pojdeme teda na otocku nezostaneme tam ale nieco mi pisali, ze keby sme chceli tak tam mozeme kludne aj zostat, ze maju nieco volne ale rozhodli sme sa, ze to spravime takto

joja101
autor
6. mar 2020

@sisulia Fakt? Konecne uz pojdete? Uz som ani neverila. Termin presny mate aky? Daj potom vediet ako sa vam pacilo ak by si tu dovtedy nebola 🙂

tasticka59
9. mar 2020

@marcelik88 Ale som pisala, ze to nezalezi aj tak iba odo mna vies ako. Teraz by sme uz mozno chceli pockat aspon kym nebude trochu teplejsie. Aby sme mozno potom mohli aj vonku posediet a tak. Nech to mozeme spojit aj s vyletom nejakym

sisulia
1. máj 2020

@joja101 No nie, pretoze prisla cela tato pandemia a neda sa to :/ Teraz si celkom vycitam, ze sme to nevybavili rychlejsie

fomelka
19. máj 2020

Babulky prosím vás neviete či je teraz možné ísť niekde na takúto ochutnávku? Nechystáte sa niektorá? Ja si myslím, že už by to mohli povoliť keď už môžu byť aj svadby do 100 ľudí nie?

joja101
autor
21. máj 2020

@sisulia To ste teda fakt mohli no. Teraz vam zostava iba cakat kym sa taketo akcie zase spustia 🙂 Ved oni vam daju normalne vediet ked ste uz mali zajednany termin nie?

joja101
autor
21. máj 2020

@fomelka Teraz asi este nie, neviem ci sa povoluju nejake akcie okrem svadieb a pohrebov kde moze byt viac ludi pokope. A este navyse bez rusky, co je logicke aby ste mohli ochutnavat 🙂

sisulia
22. máj 2020

@joja101 Ano, teraz cakame na to kym sa nam ozvu. Dufam, ze sa to da do normalu co najrychlejsie lebo uz som sa na to tak tesila. A nakoniec sa stalo toto. Aspon, ze to vino sa da zatial kupit v obchode

fomelka
26. máj 2020

@joja101 Aha, no to je škoda :( Ja som to chcela dať ako darček môjmu ocinovi a mamine na výročie svadby, že by sme šli veci spolu. Najlepšie niekde blízko nás ale nebránim sa ani tomu aby sme šli niekam ďalej ak by to stálo za to

joja101
autor
27. máj 2020

@sisulia Tak super, aspon budete hned medzi prvymi vediet, ze to opat funguje. Ale mozno ta restauracia uz funguje, ved uz mozu normalne jedlo podavat aj v restauracii 🙂

joja101
autor
27. máj 2020

@fomelka Ved stale mozes. Daj mu to ako nejaky voucher napriklad. Ked to bude mozne tak potom pojdete

fomelka
28. máj 2020

@joja101 A majú oni niečo také?

joja101
autor
4. jún 2020

@fomelka Kto oni? Myslis elesko? Neviem ci maju vouchery priamo ale ked im tam napises tak si myslim, ze ti pomozu. Alebo to sprav len tak, ze si ho spravis doma a iba zarezervujes termin potom. Ale ved napis alebo zavolaj tam a uvidis co ti povedia 🙂

sisulia
5. jún 2020

@joja101 Aku restauraciu myslis? Oni tam maju nejaku restauraciu? To ste kedy spominali?

fomelka
8. jún 2020

@joja101 Áno, veď to ste tu spomínali nie? Či ešte niečo iné? Akože ja by som sa kľudne aj inde popýtala aj koľko to stojí a tak. Ak máte aj iné tipy 🙂 Uvidim este ako to vymyslime

sisulia
10. jún 2020

@fomelka Oni to maju pekne vymyslene ak by si chcela vediet 🙂 Teda nie je to iba taka obycajna ochutnavka. Pocas toho ako ochutnavate vina si mozete pozriet napriklad aj vinice aj pivnicu so sudami, proste vas tam prevedu a vela sa toho dozvies aj o vyrobe vina

joja101
autor
11. jún 2020

@sisulia No oni majú nejakú reštiku, dá sa tam posedieť, to celý taký komplex 🙂 Veď si nevidela fotky?

joja101
autor
11. jún 2020

@fomelka Isto robia aj inde ešte normálne ochutnávky veď to si podľa mňa robí skoro každé vinárstvo. Ale ja som zatiaľ bola iba u nich. Chceli by sme si to niekedy aj zopakovat ale pre túto situáciu nebola teraz možnosť takže dúfam, že čoskoro sa to dá všetko do poriadku 🙂 Ja môžem ale tút ochutnávku odporučiť

fomelka
16. jún 2020

@sisulia Aha to som nevedela 🙂 Mne by práve ani nevadilo keby to bolo aj tak, že by sme sedeli a ochutnávali ale aj toto môže byť zaujímavý spôsob. Oni počas toho aj vysvetľujú ako vzniká to víno a tak?
@joja101 Zopakovať? A neláka ťa to práve vyskúšať aj niečo nové?

joja101
autor
18. jún 2020

@fomelka Možno niekedy áno ale hentam sa nám tak páčilo, že by sme tam isto chceli ísť znova vieš 🙂 Ale veď je kopec času len aby sa zase počasie upravilo trošku a všetky tieto obmedzenia

fomelka
21. júl 2020

@joja101 Mňa práve to najviac na tom láka, že proste ísť na viaceré takéto ochutnávky a potom si to tak porovnávať. A potom možno keď ich už budeme mať viac za sebou tak by sme vracali postupne tam kde sa nám páčilo

sisulia
22. júl 2020

@fomelka Každému sa páči niečo iné vieš ako. Niekomu sa môže práve páčiť to, že si tam sadne a okolo neho chodia a obsluhujú ho a nič nemusí, že si tak fyzicky aj oddýchne. A niekomu sa práve môže páčiť to, že sa môže ísť pozrieť kam chce a tak. Podľa mňa to je dobre vymyslené a áno, povedia vám všetko čo vás bude zaujímať, treba sa pýtať ale veď to vám vysvetlia keď tam budete

fomelka
23. júl 2020

@sisulia Jasné 🙂 Rada vyskúšam aj takéto netradičné akcie. Teda netradičné oproti tým ostatným. Dá sa tam potom niekde blízko aj napapať?

joja101
autor
27. júl 2020

@fomelka Hej tak aspoň budeš vedieť ako kde funguje a budete mať na čo spomínať 🙂 Uvidíš ako to bude ďalej fungovať po tejto korone ale veď už sú aj nejaké tie hromadné akcie povolené do 1000 ľudí, akurát teda nechápem, prečo na diskotékach nemusia mať ani rúška, ani nemusia mať nejaké odstupy a tak

tasticka59
28. júl 2020

@fomelka Mas uz aj nieco ine vyhliadnute? Ci sa bojis teraz nieco na pevno rezervovat? Tuto uz mate termin?

fomelka
30. júl 2020

@joja101 Lebo tam by to asi nevydržali, veď si zober ako tam máš teplo a nemôžeš tam dýchať ani normálne, plus teda konzumuješ tam nejaké nápoje a tak. Len tie počty tam proste musia dodržiavať ale aj tak sú tam ľudia na sebe nalepení. Zase nechať im to do nekonečne zatvorené keď ostatní majú otvorené tiež nemohli vieš ako
@tasticka59 Celkom sa bojím, akože najradšej by som to kupovala skôr ak nejaké vouchery

sisulia
30. júl 2020

@fomelka Isto hej a veď môžete skočiť aj priamo do ich reštiky, aspoň to budete mať aj spojené s jedlom. Samozrejme ak teda chcete. Ak nie tak isto nájdete minimálne potom po ceste ešte nejaké reštaurácie

marcelik88
31. júl 2020

@fomelka Ak ta to zaujima tak my sme u nich tiez boli na tej degustacii a ja by som to odporucila 🙂 Hlavne akoze ta cena je podla mna uplne v pohode

fomelka
18. aug 2020

@sisulia Oni majú priamo tam aj reštiku?
@marcelik88 A koľko ste tam platili a koľkí ste boli?