Darček - degustácia vína
baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?
@tasticka59 Veď uvidíme lebo sme zatiaľ ešte ani nepovedali na dobro či teda pôjdeme alebo nie. Nevieme či to budeme riskovať, zase na druhej strane by sme tam boli iba my, čo je tiež výhoda. Uvidíme no
@fomelka Este nie? Uz by ste ale mali kym sa zase neprisnia aj tie opatrenia. Ktozvie ako to bude ked zase zacnu chodit deti do skoly a vratia sa ludia z dovolenky
@tasticka59 Ono to je teraz ťažko v tejto situácii vieš. Teraz od septembra sa zase sprísňujú pravidlá tak neviem či sa to vôbec oplatí
@fomelka Ved jasne a teraz aj hromadne podujatia zakazali ale ved tam sa to plati za osobu a ty si tam vlastne povies, ze kolki budete. Tak to podla mna vobec nie je katastrofa, ked vas tam aj par bude co ste proste rodina alebo tak. A vzdy to mozete odlozit keby nieco
@fomelka Ved uz som ti minule pisala, ze ked vas bude do 6 tak je to v pohode. Vas malo byt viac? A tak teraz to radsej prelozte teda ak sa ti to nepaci a dajte si to na buduci rok nie? Aspon sa budete mat na co tesit ;)
@tasticka59 Len čo ja viem čo bude budúci rok ešte. Vidíš aj na začiatku tohto roka sme si mysleli, že to čo chvíľa prejde a tu sme, skoro na konci novembra a sme na tom ešte horšie. Ja to asi nechám tak zatiaľ a keď bude taká možnosť tak to rýchlo rezervujem na najbližší termín
@fomelka Ako myslis, to uz je na tvojom rozhodnuti 🙂 Jasne, netreba zbytocne riskovat ale mozno by sa teraz dalo dohodnut aj pre mensie skupiny ked je takato situacia len ich treba kontakovat
@tasticka59 Nechaj ich už nech si spravia po svojom, predsa len mali sme byť teraz všetci oveľa viac zodpovedný a pre dvoch to podľa nejaký veľký zmysel ani nemá, my sme sa práveže zabavili keď nás bolo viac
@tasticka59 Budem im asi písať, teda len na mail kvôli tomu vínu. Alebo sa spýtam, či sa dá nejaký poukaz kúpiť ale bez toho aby to bolo viazané na nejaký konkrétny dátum aby sme to mohli využiť keď sa bude čo najbližšie dať no
@joja101 Nevravim, ze by nemala byt zodpovedna ale zase treba podporovat taketo slovenske podniky aby sme to prezili a mohli potom normalne fungovat. Samozrejme ak na to su peniaze, niekto kto prisiel o pracu a podobne asi nebude taketo veci riesit ale nic take nespominala
@fomelka To je velmi rozumne, ak sa to nebude dat tak si to ho teda zatial iba objednajte. Chces aj poradit, ktore nam prislo najlepsie?
@tasticka59 To je super ja s tým súhlasím, že treba podporovať keď človek môže 🙂 Aj ja snažím ale tak zase stačí teraz možno kúpiť to víno a potom na takéto akcie ísť zase inokedy keď sa bude dať
@tasticka59 Jasné ak máš už viaceré vyskúšané tak kľudne môžeš poradiť 🙂 Aj keď teda my máme radšej biele takže sa asi budeme orientovať viac naň
@joja101 Treba sa prisposobit situacii co najviac 🙂 Takze ked sa neda ist priamo tam tak treba aspon teda to vino objednat ked to cloveku financna situacia dovoluje
@fomelka Aha tak z bieleho by som isto palavu 2 odporucila, to bolo isto super 🙂 Aj sumive by som urcite odporucila vyskusat
@tasticka59 Presne tak, zase ja neuznávam to aby sa kupovali napríklad drahé darčeky keď na to ľudia nemajú, radšej sa uskromniť ako sa kvôli vianociam zadĺžiť alebo čo

@fomelka Hej to chapem ale s nimi sa dal celkom dobre dohodnut. Jasne, ze vam to neprepadne ak by sa nejako situacia zhorsila a nemohli by sa taketo akcie konat. Ved aj pre nich je podstatne aby boli vsetci radi, ze u nich boli a pacilo sa im tam