icon

Darček - degustácia vína

joja101
10. dec 2018

baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?

fomelka
9. dec 2020

@tasticka59 super ďakujem tak vyskúšame jedno také jedno také a ešte si pár nejakých vyberieme. môžeš kľudne aj nejaké červené jedno odporučiť, aspoň vyskúšame 🙂

fomelka
9. dec 2020

@joja101 to isto tak my sa snažíme aj normálne do obchodu ísť na nákup tak raz za týždeň, maximálne ideme dokúpiť nejaké pečivo ale len do takého menšieho obchodu vedľa nás. aj darčeky som tento rok všetky viac menej objednala z internetu

tasticka59
16. dec 2020

@joja101 To by som asi nedokazala, mne pride celkom nezmysel si pozicat napriklad aj na dovolenku. Bud si na nu nasetrim ked sa da a ked nie tak jednoducho nejdeme. Ale tak to je uz asi kazdeho vec a sem to ani moc nepatri. Vino uz mate objednane? Toto budu asi dlhe sviatky doma :D

tasticka59
16. dec 2020

@fomelka Fu tak cervene by som isto odporucila asi to elesko dunaj, to je skvele vinko fakt. To aj kupujeme tak najcastejsie ked sa da. Ale podla mna stoja za ochutnanie vsetky lebo vies kazdemu sadne nieco ine. Uz len to, ze niekomu viac sadne suche, niekto ma zase radsej polosladke a tak. Ale toto isto vyskusajte a uz chodte potom asi podla svojho uvazenia a instinktu ;) Mne velmi pomaha si citat aj tie popisy chuti

joja101
autor
17. dec 2020

@fomelka To sa ale asi dalo čakať, že veľa ľudí sa bude na to spoliehať a vlastne aj tak tam máš oveľa lepší výber všetkého ako v klasických obchodoch. Nechcem vedieť čo bude ešte teraz keď zatvoria obchody vlastne o dva dni skôr

joja101
autor
17. dec 2020

@tasticka59 Tak to je už každého vec vieš ako, niekto to proste tak potrebuje ísť napríklad na tú dovolenku, že si na to aj požičia, niekto si proste nevie predstaviť leto bez toho. Ale to sem aj tak nepatrí koniec koncov 🙂 Jasné, máme objednané malo byť prísť buď zajtra alebo ešte začiatkom budúceho týždňa 🙂

fomelka
18. dec 2020

@tasticka59 dobreee ďakujem 🙂 jasné budeme skúšať aj niečo čo si mi vyberieme ale tak aspoň jedno si nechám poradiť. som zvedavá aké bude. ďakujem ešte raz za radu a tipy

fomelka
18. dec 2020

@joja101 no ani nehovor ja som potrebovala ísť súrne do banky a už bola otvorená vlastne len v nákupnom centre tak sa tomu nedalo vyhnúť a čo tam bolo národa. neviem či to bol úplne dobrý nápad fakt

tasticka59
21. dec 2020

@joja101 To je pravda, ale akoze ja sa riadim tym, ze ked na nieco proste nemam tak si to nekupim a hotovo 🙂 Tak super aj prislo? A ake si si objednala?

tasticka59
21. dec 2020

@fomelka Len by uz bolo na case ho aj objednat. Ci to nepotrebujes pred Vianocami?

joja101
autor
22. dec 2020

@fomelka Akože čo či bol dobrý nápad? Tam ísť či to zatvoriť? Akože mne osobne to moc nevadí, lebo už mám všetko nakúpené, včera sme boli aj posledné potraviny nakúpiť takže ja už nikam nejdem. Jedine zajtra si vybehnem po koláče ale tie dovezú vlastne na parkovisko blízko nás takže nemusím nikam ďaleko chodiť. A najlepšie vínko už máme doma ;)

joja101
autor
22. dec 2020

@tasticka59 Vieš čo mi sme si tie pálavy objednali po dve, jednotku aj dvojku a budú u nás moji rodičia a oni si skôr dajú červené tak tým sme dunaj tiež po dve fľašky a máme vystarané 🙂 Jasné, prečo by neprišlo, veď oni sú rýchli

fomelka
3. jan 2021

@tasticka59 tak uz sme to potom nenahanali. Mame objednane a ked pride tak pride 🙂 Myslim, ze uz aj tento tyzden ho mozeme kludne cakat. Ved este bude vela peknych veceri a prilezitosti kedy si ho mozeme dat

fomelka
3. jan 2021

@joja101 Zatvorit tak som myslela ale teda som ratala s tym, ze po tom desiatom to bude zase lepsie a bude sa moc otvorit a nakoniec to este takto skoncilo. Ach no mali to radsej cez sviatky dat take tvrdsie :/

hacula1816
8. jan 2021

davala ste teraz niekedy darcek ist na degustáciu vin? Moja mača má rada vina a bude mať okruhle narodeniny ,chcela by som jej dat darcek v podobe pobytu a s tym aj degustaciu v nejakom vinarstve tu na slovensku. poradite?

joja101
autor
11. jan 2021

@fomelka Nuž už je teraz neskoro plakať nad rozliatym mliekom vieš ako. Už to je teraz takto a my to musíme iba vydržať aby sa to zlepšilo čo najskôr a mohli sme zase začať aj takéto aktivity 🙂
@hacula1816 My sme dávali ako darček, je to super nápad len ide o to, že teraz to je ešte zakázané

hacula1816
14. jan 2021

@joja101 hej to mi je jasne, to by sa vyriesilo. a kde ste to mali? urobili vam aj normalne nejaky darcekovy poukaz? ze si mohla dat nieco dotycnemu do ruky? a kolko to stalo?

joja101
autor
19. jan 2021

@hacula1816 Vieš čo nejako sme sa dohodli a vtedy sme si my tuším spravili aby sme to mali hneď 🙂 My sme vtedy platili 20 eur na osobu ale to bolo už dosť dávno tak najlepšie asi bude sa tam informovať ako to bude teraz

fomelka
20. jan 2021

@joja101 Veď jasné, ja to akože nechcem nejako tragicky brať a tak. Len už je toho na človeka dosť a už by si aj niekde rád vydýchol ale nemá ani kedy ani kde

hacula1816
21. jan 2021

@joja101 aha ale keby mozete pockat tak vam to nachystaju aj oni ci nie? rada by som mala nieco pekne co by som danej osoby mohli dat, kde budu aj nejake podrobnosti napisane. ako davno to bolo?

joja101
autor
27. jan 2021

@fomelka Hej to chápem, tiež už mám niekedy pocit, že to už nedávam hlavne napríklad teraz keď už máš nádej, že bude lepšie a nakoniec to teda vyzerá, že ešte celý tento rok sa budeme trápiť :/
@hacula1816 To ti neviem takto povedať. Neskúšala si im ešte písať?

fomelka
28. jan 2021

@joja101 Ach to ani nehovor, tiež ma to hnevá ale tak čo už spravíme. Aspoň, že sa teda stále dá ísť aspoň do prírody len aby sme mohli zase aj medzi okresmi sa pohybovať lebo by sme chceli ísť aj ďalej na turistiku trošku. Len aj tých podnikateľov malých mi je už celkom ľúto

hacula1816
29. jan 2021

@joja101 este nie, kam im mam vlastne pisat? mam im na to stranku alebo na nejaky mail co tam maju? lebo ja som napriklad nasla, ze maju aj fb tak som premyslala, ze by som sa aj tam nakoniec informovala. nevies ci tam odpisuju?

zdenusa4
9. feb 2021

Ahojte, myslíte že je dobrý svadobný dar degustačný pobyt? Brat sa žení koncom leta a rozmýšlam že by som im kúpila ako svadobný dar takýto pobyt niekde kde je pekne a kľud. Mám či nie?

tasticka59
11. feb 2021

@zdenusa4 no to zalezi od toho ci maju radi vino a ci by to vobec ocenili, vies poslat niekoho na degustacny pobyt a pritom je abstinet by bolo dost od veci no nie?

jarinka33
12. feb 2021

@zdenusa4 ja sice velmi vino nepijem len vynimocne, ale mna by to potesilo lebo by som sa naucila nieco nove ci uz o vyrobe vina, povode atd

zdenusa4
16. feb 2021

@tasticka59 bracho si dá sem tam a zase budúca švagriná má rada vína, môj brat je skôr na vedomosti a oddych, preto ma napadlo pravé takáto možnosť ona by si vychutnala dobré víno a on by sa naučil niečo o ňom. Je to zatiaľ len taký nápad, neviem či sa ich mám opýtať či by ich to potešilo alebo im to dať ako prekvapenie.
@jarinka33 presne tak to beriem ja, ale neviem či aj oni to tak budú brať 🙂

jarinka33
18. feb 2021

@zdenusa4 ja by som im to dala ako prekvapenie, urcite si tam najdu to svoje a urcite je tam aj pekna priroda, ide o to aby si po tej svadbe oddychli

tasticka59
22. feb 2021

@zdenusa4 ja by som nevahala aj vies kde by mal byt ten pobyt? Lebo neviem ako teraz ci sa da vobec nieco take zajednat ked je vsetko zatvorene, aby si neprisla o peniaze nahoodu

jarinka33
23. feb 2021

@zdenusa4 ano ma pravdu, urcite sa nejako poisti aby ti to neprepadlo popripade ak by tam nechceli ist tak aby si neprisla o peniaze. Lokalita kde robia takeho degustacne pobyty su inak kde?