icon

Darček - degustácia vína

joja101
10. dec 2018

baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?

svettii
5. feb 2019

@marcelik88
@sisulia Baby nečítala som všetko, vy ste už tiež niečo také absolvovali?

joja101
autor
14. feb 2019

@sisulia vies co dohodli sme sa, ze pojdeme v marci, este si musime urcit ktory vikend presne 🙂 lebo nam ponukli dva datumy tak sa chceme tento piatok dohodnut a uvidime. hlavne aby sme mohli ist vsetky

joja101
autor
14. feb 2019

@svettii ako som uz pisala sisuli, chceme ist v marci, mame si vybrat z dvoch terminov takze sa este musime dohodnut aby nam to vsetkym vyhovovalo 🙂 my sme to kupovali na osobu, 20 eur na osobu to stoji 🙂 to je podla mna v pohode, kazda sme si zaplatili vlastne tu svoju cast a na tu jej sme sa poskladali. len treba tam mysliet na to, ze to musi byt urcity pocet ludi minimalny, pre dvoch to nespravia 🙂

sisulia
22. feb 2019

@svettii tak ak ta to zaujima tak by bolo dobre si to precitat 🙂 ale nie, nic take som zatial este nezazila aj ked to musi byt celkom prijemne takto s priatelmi, posediet si a dat si dobre vino. mozno raz :D

sisulia
22. feb 2019

@joja101 zvladli ste to? dohodli ste sa? uz aj vies, ze to kolko to bude trvat?

svettii
27. feb 2019

@joja101 No veď to ja viem, že väčšinou tam chcú tak viac ľudí aby sa im to oplatilo. Akurát neviem teda koľko ľudí minimálne musí byť tuto? A Idete teda v tom marci? Máte to poobede alebo tak na večer? Koľko to vlastne bude celé trvať?

svettii
27. feb 2019

@sisulia Aha tak prepáč, fakt som nejak nemala čas podrobne študovať, že kto bol kto nebol len som chcela čo najviac skúseností s takýmto niečím aby som sa vedela rozhodnúť či teda áno alebo nie. Ale máš pravdu, musí to byť také iné ako sedieť niekde v reštaurácii alebo pube a tam popíjať vínko

marcelik88
28. feb 2019

@sisulia To by uz bolo podla mna dost zvlastne keby ste sa tam dospele baby bili ako male deti :D Takze udrzujte to aspon v takej rovine v akej ste to mali doteraz a mozno sa to casom aj zlepsi a aj keby nie tak sa nic nedeje. Proste nie vsetci si musime sadnut s kazdym na svete ;)

marcelik88
28. feb 2019

@svettii Nie, tiez som este na takejto objednavke nebola, ja som len napisala svoj nazor, ze podla mna je to dobry darcek a ze to mozno navrhnem v nasej firme ako nejake posedenie pre celu partiu vies 🙂

sisulia
1. mar 2019

@svettii v pohodicke nic sa nestalo 🙂 mne sa tiez nikdy nechce moc citat cele tie diskusie hlavne uz ked maju viac ako jednu stranu 🙂 a preco sa ty vlastne pytas? tiez chcete ist na taku degustaciu?

sisulia
1. mar 2019

@marcelik88 suhlasim :D bolo by to dost zvlastne a hlavne je to necivilizovane takze radsej zostante pritom , ze si to vyrozpravate alebo zostanete kamosky tie co ste kamosky a hotovo 🙂 treba to proste prekusnut tie nezhody ked je clovek dost zrely tak sa to da

joja101
autor
5. mar 2019

@sisulia jasne dohodli sme sa uz 🙂 pojdeme buduci vikend. to ma aj dalsia kamoska uz narodeniny takze hned odtial pojdeme rovno aj na wellness co sme dali zase tej na narodeniny :D bude to taky dost narocny vikend ako to tak vidim :D vies co pytali sme a trva to nejaku hodinku a pol 🙂 to je tak akurat

joja101
autor
5. mar 2019

@svettii ako som uz pisala tak ideme buduci vikend, dali sme si to na piatok tak tesne po obede aby sme sa potom mohli este presunut dalej do toho wellnessu, pride nas tam jedna nasa znama vyzdvihnut :D a najlepsie ked je vas tak aspon okolo 5 - 6 ludi 🙂 ale cim viac tym lepsie samozrejme

joja101
autor
5. mar 2019

@marcelik88 ozaj vy ste to uz v tej vase firme uz zacali riesit alebo nie? ci ste nakoniec nieco ine vymysleli? az hej tak daj tip lebo v aprili ma zase kamoska dalsia narodeniny takze budem rada za kazdu inspiraciu :D

svettii
6. mar 2019

@marcelik88 Aha no to je tiež dobrý nápad, to by sa vás nazbieralo aj viac 🙂 Ja nad tým premýšľam teda ako nad darčekom tiež ale neviem či pôjde toľko ľudí aby sa im to oplatilo u nás urobiť :( Ach musím sa ešte popýtať aj kamarátov jeho či by nešli náhodou s nami

svettii
6. mar 2019

@sisulia No ako som písala som chcela dať niečo takéto zážitkové môjmu ocinovi na narodeniny lebo on je taký vínkar tak som myslela, že to by mohlo byť pre neho ako dobrý darček 🙂 Len musím zohnať toľko ľudí aby to kvôli nám vôbec robili vieš :D

svettii
6. mar 2019

@joja101 Joj tak to vám teda závidím taký víkend :D My sme kamošky také dosť rozlezené po slovensku aj po svete takže sa stretneme len raz za čas a skĺbiť všetky to je ako za trest :D Tak si to teda užite 🙂 A dali vám aj na výber časy nejaké či to ste si vy povedali?

marcelik88
25. mar 2019

@sisulia To si isto chcela napisat mne? Lebo pozeram, ze my sme sa asi o niecom trosku inom bavili tak reku ci si sa nepomylila tak trochu. Az hej tak neva ved stane sa len neviem ci som ja iba nepochopila co si pisala alebo nie

marcelik88
25. mar 2019

@joja101 Praveze sme nic take ine nenasli, co by bolo asi lepsie tak som to navrhla, vsetci suhlasili tak teraz uz iba cakame kym to sef vybavi, zarezervuje termin a pojdeme si to tam aj my uzit konecne :D Tesim na to riadne uz

marcelik88
25. mar 2019

@svettii Ved ako darcek je to podla mna v pohode, no neviem kolko by si nahovorila ludi z rodiny ale tak bolo by podla mna lepsie keby vas je tak viac 🙂 Ale viem, ze minimum je tych 6 tusim takze tolko vas musi byt. Skus si tam aj napisat hned, ze ake maju volne terminy este a tak 🙂

sisulia
27. mar 2019

@svettii v pohode, ved tak som ti povedala svoj nazor tak to uz je na vas potom ako sa rozhodnete ci sa vam to bude pacit alebo nie 🙂 aj ste sa uz o tom rozpravali trosku ci nie este?

sisulia
27. mar 2019

@marcelik88 Ved to som si aj ja hovorila, ze esteze sa tu nebijeme. Vies ako to bolo v tych mean girls, ze sa tam v tej jednej scene na seba akoze hodili ako zvieratka v afrike tak to mam furt pred ocami, ze keby sa nevieme kontrolovat tak to tu asi tiez tak nejako vyzera :D :D

sisulia
27. mar 2019

@joja101 Ach tak to ste potom museli mat super mega vylet 😍😍 Na taky by som hned aj ja isla. a ako dopadla ta degustacia? Bolo to take ako si si predstavovala? Nemas nahodou nejake fotky ako to tam vyzeralo?

svettii
28. mar 2019

@marcelik88 Aha, tak to som si nevšimla sorry, nabudúce budem teda asi trochu pozornejšie čítať aby som tu potom nebola za nejakú blondínu alebo čo - bez urážky blondíny :D No a navrhla si to? idete to riešiť?

svettii
28. mar 2019

@sisulia Už som to písala pred tým, že som to chcela ako zážitkový darček k narodeninám pre môjho ocina ;) Len proste mám problém s tým, že koľko ľudí by tam muselo byť aby sa to dalo zajednať vieš. Ja som chcela aby sme šli len my ako rodina ale to bude asi málo ako to tu tak čítam

svettii
28. mar 2019

@marcelik88 Aha takže 6 by nás malo byť byť? TAk to by ešte nebola taká katastrofa, by sme išli mamina, ocino, ja so sestrou a pozvala by som ešte ocinu sestru s mužom a to by nás bolo tak akurát. Ďakujem za radu, teda, napíšem jej a keď povieš, že by šla tak to hneď aj zajednám. To v tom Elesku hej? Aby sme sa pochopili, nie, že ja budem volať a potom sa budú na mňa tam pozerať, že odkiaľ mám takéto informácie :D :D To sa mi už neraz stalo keď som takto zisťovala cez iných ľudí

joja101
autor
2. apr 2019

@sisulia To teda bol super vylet, hrozne sme si to uzili fakt 🙂 Vsetko nam vyslo tak ako sme chceli aj casovo sme sa vobec nemuseli nahanat ani nic podobne, ja by som si to kludne zopakovala aj znova :D Vies co ja fotky nemam ale kamoska fotila na jej fotak tak ked mi to posle tak ti mozem nejake poslat 🙂

joja101
autor
2. apr 2019

@svettii to bolo asi mienene mne nie? tak ano to by kludne stacilo keby vas je aspon tych 6 no. ono treba si tam ale aspon napisat, zavolat, ci to teda staci je to okay, kedy mozete prist, ake maju volne terminy a tak sa proste dohodnut 🙂

marcelik88
3. apr 2019

@sisulia To by uz ale bolo poriadne za hranice :D TAk chodte na takuto nejaku akcsiu vsetci spolu, mozno na takuto ochutnavku alebo take nieco, mozno by sa vam tie vztahy zlepsili. Ved vies ako to byva, ze ked ma clovek trosku vypite tak je zrazu so vsetkymi kamarat :D Teda vacsina ludi to tak ma, niektori sa idu prave bit ale treba dufat, ze vy ako zeny to mate prave naopak :D :D

marcelik88
3. apr 2019

@svettii Navrhla ale nakoniec sme sli len tak posediet ale dohodli sme sa, ze v lete to zrealizujeme 🙂 Lebo v lete mavame trosku viac take akcie spolu takze potom, ze to bude. Neviem teda ci znova zavolaju aj mna ked ja som teda doma ale hadam ano ked som s tym prisla ja :D :D