icon

Darček - degustácia vína

joja101
10. dec 2018

baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?

sisulia
4. apr 2019

@svettii aha, tak ved ak mate taku moznost, ze mate viaceri auto v rodine alebo, ze si vybavite nejaky odvoz tak by ste mohli ist akoze aj ako taka sirsia rodina nie? ved pozvi z ocinovej strany napriklad surodencov alebo rodicov ak je este tak amoznost a tak. to podla mna nebude taky problem zohnat trosku viac ludi nie? 🙂

sisulia
4. apr 2019

@joja101 Super potom, kiezby som ja mala taketo kamosky co by sa so mnou vydali na takyto vylet. My mame kazda taky svoj svet a svoj stereotyp a v tom sme. Malokedy sa nam podari sa niekam aspon vecer vybrat a nie este takto na viac dni. To ti fakt zavidim. No budem ti vdacna za tie fotky ak by si teda nejake nasla 🙂

sisulia
4. apr 2019

@marcelik88 To tak uplne neviem :D Nevim ci by to prave tam nedoslo do takeho stadia, ze by sme tam uz vsetci vybuchli :D Takto mame aspon kazdy svoj stol, svoje miesto, kto chce sa medzi sebou bavi a kto nie, nie. Asi je to takto fajn koniec koncov ked si kazdy moze byt s tym kto mu vyhovuje 🙂 Tolko ludi a hlavne nie zien, si proste nikdy nesadne tak, ze kazdy s kazdym. Aspon to je moj nazor

svettii
11. apr 2019

@joja101 Ánoooo prepáč, som bola nejaká úplne mimo alebo čo. NIekedy keď píšem moje príspevky tak si čítam aj cudzie ešte pomedzi to a potom nedávam pozor. Ale v každom prípade ďakujem, budem to ešte riešiť, nakoniec nás ešte bude asi aj oveľa viac lebo keď som sa začala pýtať tak zrazu chcel ísť každý :D

svettii
11. apr 2019

@marcelik88 Aha, tak hlavne, že sa viete takto dohodnúť a že ste taký dobrý kolektív 🙂 Myslím, že keď zavolali pred tým tak ťa zavolajú aj teraz 🙂

svettii
11. apr 2019

@sisulia Jo jo, vyzerá to, že nakoniec pôjdeme asi až štyri autá čo som bola fakt prekvapená, že sa toľko ľudí na to podujalo. Samozrejme sme si zajednali aj ubytovanie blízko aby sme mohli všetci ochutnávať a nemuseli sa šoféri obetovať. Už sa na to začínam celkom tešiť

joja101
autor
22. apr 2019

@sisulia Furt na to zabuda :D Kazdy den jej pisem nech mi to posle ale ze to ma v pocitaci, ze mi to posle na mail ale tak poznas to. Prides domov, deti, manzel a vsetko ostatne a zrazu ani nevies ako a uz je 10 hodin vecer a si rada, ze si padla do postele. Tak ked sa jej to konecne podari tak ti to poslem 🙂 A ved kupte to tiez takto niektorej kamoske na narodeniny a nebude ina moznost len sa nejako zorganizovat ;)

joja101
autor
22. apr 2019

@svettii V pohode, mne sa to tiez niekedy stane 🙂 Tiez su niekedy ruky rychlejsie ako hlava :D Ale to mas dobre, aspon sa nemusis trapit, ze kolko vas bude a ci to bude dost, proste pojdu vsetci co chcu

marcelik88
23. apr 2019

@sisulia Ved jasne, ked to inak nejde tak aspon takyto stav je celkom vyhra 🙂 Hlavne, ze tam nie si sama a predsa si mozete spravit aj taku svoju "firemnu" akciu, kde budete iba tie baby co spolu vychadzate a hotovo 🙂

marcelik88
23. apr 2019

@svettii Ja dufam, rada by som s nimi sla aj na takuto akciu. Aj ked teda kojim takze by som si fakt mohla dat tak len trosicku vinka ale ved na ochutnavke sa da aj vypluvat vino, ze ho vlastne nepijes, tak by to malo byt takze aspon takto na kostovku by to hadam nevadilo ani :D

sisulia
29. apr 2019

@svettii V niektorych ubytovaniach poskytuju aj dopravu, mozno by sa vam to dalo vybavit,skuske sa na to opytat 🙂 A uz tam mate aj nejaky termin zajednany? Nakoniec z toho budete mat riadne velku akciu :D

sisulia
29. apr 2019

@joja101 Jaj, skoda no :/ No ja to akoze chapem, tiez mam niekedy take dni, ze to proste nejde, neviem co je volny cas, nemam si ani kedy maily precitat, vlastne keby ho nemam v mobile tak s ami to asi podari raz za mesiac :D :D :D To mas asi pravdu, to by sme asi nenechali prepadnut, predsa len by v tom boli peniaze

sisulia
29. apr 2019

@marcelik88 Take si robievame aj castejsie, ved chodime k sebe normalne aj na navstevy vsetko, s tymto nie je ziadny problem. Len keby to tak chcelo byt proste so vsetkymi

svettii
30. apr 2019

@joja101 Hej? Reku som sama ale asi som aj taká dosť roztržitá, už som proste raz taká, mám to odmalička, musia ma všetci mať radi aj takú :D :D To si aj ja hovorím, že radšej nech je nás viac ako menej, nakoniec z toho asi bude aj celkom pekná rodinná akcia 🙂

svettii
30. apr 2019

@marcelik88 Veď tak by to malo fungovať aj normálne nie? Aspoň teda som bola v tom, že je to normálne. Keď ochutnávaš ja neviem 10 druhov alebo viac tak to by si sa podľa mňa akože dosť dobre opila a potom už ani tú chuť moc nevnímaš takže s tým ja tak celkom rátam :D A mali by ťa pozvať už len kvôli tomu, že si to vymyslela nie?

svettii
30. apr 2019

@sisulia Neviem či v tom v penzióne kd ezostávame niečo také ponúkajú ale prinajhoršom sa dá vždycky aj taxík objednať takže to nie je žiaden problém. Hlavne aby nemusel nikto šoférovať potom až domov 🙂 Vlastne áno no. Majú tam z nás celkom radosť, že sme sa toľkí nazbierali a termín máme na polovicu mája 🙂

marcelik88
1. máj 2019

@sisulia Neboj sa, mozno aj to raz bude ale treba si hlavne zapamatat, ze sa proste nikdy nezavdacis vsetkym a nie s kazdym si musis aj sadnut vies 🙂 Kazdy sme prose iny takze je nemozne aby si sa zhodla so vsetkymi

marcelik88
1. máj 2019

@svettii Vlastne mas pravdu asi. Vies co ja som akoze nebola este na takej degustacii, preto som to aj chcela vyskusat, ze by sme tam sli, mam rada ked proste skusam nieco nove. Ale je to logicke, uz by si potom po prvych par ochutnavkach ani necitila ako chutia tie ostatne :D :D

marcelik88
1. máj 2019

@joja101 Prosim ta, ak budes uz mat tie fotky, mohla by si ich poslat aj mne?

joja101
autor
13. máj 2019

@sisulia Skoda no, uz som jej to tolko krat pripominala. Uz je je aj kolkokrat na tom internete a povie, ze posle a potom nic. Ja uz neviem. Ale ze jej to nejde cez fb poslat lebo su tie fotky prilis velke, ze musi proste poslat cez mail no :/ A uz ste nieco vymysleli?

joja101
autor
13. máj 2019

@svettii A kolky teda ste? Uz mate aspon nejaky termin zarezervovany? Vies lebo cim skor tym lepsie, aby ste mali potom nejaky co sa vam bude hodit lebo predpokladam, ze nie vsetci co ste sa dohodli mozete stale, uz je teraz bezne, ze sa chodit do roboty aj cez vikend

joja101
autor
13. máj 2019

@marcelik88 Samozrejme, ak sa k nim este dopracujem niekedy :D :D Lebo takymto stylom neviem neviem no

sisulia
16. máj 2019

@svettii To uz mate teraz niekedy nie? 🙂 Ci uz to mate aj za sebou? Aj ste si zistili ako to budete mat s tym odvozom?

sisulia
16. máj 2019

@joja101 To vazne ich este nemas? Boze, ja som tu nebola tak dlho a som dufala, ze uz ked pridem tak to budem mat aspon v sprave ak nie tu alebo naopak a furt nic :/ To uz asi tam aj pojdeme kym to sem nahodis. Coze ma taky problem s tym?

svettii
20. máj 2019

@marcelik88 Veď to, má to byť ochutnávka. Akože neviem síce ako to robia tam ale normálne je to myslím takto. Veď keď tam pôjdeme tak ti potom dám vedieť, že v akom stave sme odtiaľ išli :D :D Ak teda chceš. A vy ešte ani termín nemáte?

svettii
20. máj 2019

@joja101 Nakoniec je nás 16 🙂 To si myslím, že budú aj celkom radi. Aj keď najviac sa im to asi oplatí pre tie veľké skupiny, čo som pozerala teraz aj na internete tak už robia aj také veľké firemné degustácie ale podľa mňa práve tieto menšie budú mať také svoje čaro 🙂 Potom zreferujem. Vy to už aj máte za sebou takže vieš o tom svoje. A my máme termín dohodnutý tento víkend 🙂

svettii
20. máj 2019

@sisulia Nie, nemáme to za sebou, tento víkend tam ideme 🙂 Už sa strašne všetci tešíme na to, 16 sa nás nazbieralo takže to bude taká milá rodinná akcia pre veľkáčov 🙂 Len sme museli dať deti postrážiť kamoškám keďže babka s dedom inú s nami :D :D

marcelik88
21. máj 2019

@joja101 Aha, ja som myslela, ze ty mas nejake fotky ked ste sa tu o nich bavili :D Tak asi som potom slepa alebo neviem citat, len som zachytila, ze fotky si nieco mate posielat tak reku aj ja by som rada videla ko to tam vyzera 🙂

marcelik88
21. máj 2019

@svettii Nie, my zatial este nie este to ma trosku cas 🙂 Ja by som ale rada vedela, ze kolko to tam napriklad trva a ze kde sa to vlastne aj odohrava, ci sa chodi do "pivnice" alebo tam maju na to nejaky specialny priestor alebo co. Lebo vies vsade to robia inak

joja101
autor
24. máj 2019

@sisulia Neviem co mala, furt sa volako vyhovarala, ze nema cas, je unavena, musi ich najprv dat z fotaka do pocitaca a pretriedit, vymazat a poupravovat, neviem akoze na co. Ja som chcela len akoze pre vas fotky, ze co ste chceli vediet ako to tam vyzera ale ona sa furt tvarila ako keby mi mala odovzdat fotky zo svadby alebo co :D V kazdom pripade mi ich uz poslala, teda nejaka aspon, len neviem poslem ti ich alebo ti ich pridam sem radsej?