icon

Darček - degustácia vína

joja101
10. dec 2018

baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?

joja101
autor
24. máj 2019

@svettii Coze? Az tolko? 😲 To si kde tolko ludi prosim ta zohnala? To budete normalne mega velka skupina :D Ale tym lepsie pre vas, ono to ma potom taku inu atmosku, podla mna sa aj viac nasmejete. Akoze nie, ze by sme sa tam nudili alebo co, len my sme take poblaznene :D A inak uzite si to teda

joja101
autor
24. máj 2019

@marcelik88 Mam aj nemam :D :D Teda teraz uz mam ale nemala som. No proste dlho trvalo kym sa ku mne dostali 🙂 Neviem ved spytam sa aj teba teda, ze ci ti ich radsej poslem do IP alebo radsej tu? 🙂

sisulia
29. máj 2019

@svettii No coooo? Si tu nebola odvtedy, co ste tam este teraz ci co ? :D Ja som uz tak strasne zvedava na to ako to prebiehalo a vyzeralo 🙂 Dufam, ze ta neotravujem ale proste ma to zaujima

sisulia
29. máj 2019

@joja101 Mne je to jedno tak chcem ich viacere vidiet tak kludne ich daj aj sem nech to nemusis posielat kazdej zvlast. Uz som si myslela, ze sa fakt nedockame a budem to vidiet az ked tam my konecne pojdeme niekedy :D

svettii
30. máj 2019

@marcelik88 Tak neviem či vieš ako to tam vyzerá ale tam je normálne tá vináreň hej, v okolí sú vinice a ešte je tam aj tá reštaurácia Elesko 🙂 Takže normálne sme to prešli celé, boli sme pozrieť aj ako to vlastne celé tam vyzerá, ako sa vyrába to vínko, boli sme dokonca pozrieť aj v tých viniciach takže pre mňa skvelý zážitok fakt, samozrejme pomedzi sme dostali okoštovať aj tie vínka 🙂

svettii
30. máj 2019

@joja101 Ďakujem 🙂 Užili sme si to celé fakt strašne. Vieš čo babka obvolala normálne skoro celú rodinu ale takú tú bližšiu a každého sa pýtala či by nechceli ísť a som si myslela, že ich budeme musieť presviedčať ale nakoniec to bolo tak, že šli skoro všetci, ktorím zavolala :D :D Skvelé to bolo ale fakt, strašne sme sa tam nasmiali, víno bolo skvelé a bolo hrozne zaujímavé vidieť ako vlastne vzniká

svettii
30. máj 2019

@sisulia Nieee ale veď tam sme strávili sobotu takže potom sme ešte v nedeľu mal inejaký program a teraz som si riešila zanedbané veci doma :D Nejako som proste nemala čas a vlastne ani chuť ísť sem, mne to takto vôbec nechýba. No ale musím teda povedať, že to bol skvelý zážitok, veď čítaj čo som aj babám písala 🙂

marcelik88
31. máj 2019

@joja101 No osobne som tiez radsej za to aby si ich dala sem 🙂 Tu ich uvidime vsetky a hotovo. Lebo vies mozno to bude niekoho zaujimat aj neskor tak nech si to moze pozriet kazdy a hotovo 🙂 Budem vdacna teda

marcelik88
31. máj 2019

@svettii Praveze vobec neviem ako to tam vyzera :D Vobec som netusila, ze je tam aj nejaka restika a tak. Fakt to tam cele prejdeme takto? Ja som myslela, ze to budeme iba v nejakej pivnicke zavrety a tak to bude prebiehat. To si ma celkom potesila teraz

joja101
autor
4. jún 2019

@sisulia Nie, mam ich uz ved takze ked chces tak ich pridam sem 🙂 Nech ich teda vidite vsetky. Len on mi teraz poslala asi miliardu fotiek, co fotila vlastne vsetko kde sme sa tam boli pozriet a to sem predsa len davat nebude takze pridam nejake dve fotky co sa mne tak najviac a pacili a ked tak potom vam mozem teda poslat zvysok aj do ipecky 🙂

joja101
autor
4. jún 2019

@svettii Fakt? Tak to mate super :D :D Tak som rada tiez, ze sa vam pacilo. My sme z toho tiez mali velky zazitok 🙂 Mna to tiez inak prekvapilo, ze sme to vlastne presli cele, vratane proste aj vinic a toho vsetkeho, bolo to hrozne zaujimave a tiez sme sa ale pritom aj riadne nasmiali, aj ti ludia tam boli taki mega pohodovi

joja101
autor
4. jún 2019

@marcelik88 Jasne, chapem ved uz som ich aj pridala tuto vyssie tak si kludne pozri potom tiez keby si chcela ti mozem poslat zvysok normalne do sukromnej spravy. Ja som si myslela, ze ona len tak par fotiek porobila a nakoniec sa ukazalo, ze fotilo fakt uplne kazdu vec takze to sem nebudem dat vsetko len pre predstavu som dala aby ste vedeli trosicku, ze ako to tam vyzera a ze je to vlastne take na urovni

svettii
5. jún 2019

@marcelik88 Ale kdeže veď vidíš, že to aj joja písala, že sa tam vlastne prejdeš po celom tom areáli ešte aj po viniciach. Preto je to podľa mňa aj také odlišné od ostatných takých ochutnávok a je to oveľa záživnejšie. Že vidíš vlastne skoro celý ten proces 🙂

svettii
5. jún 2019

@joja101 Áno to aj mňa celkom prekvapilo, že tam vlastne boli všetci taký v pohode a tak zapadli, ako keby boli z našej partie alebo teda rodiny :D Hneď sa na nás naladili, aj vycítili, že kedy nás čo zaujalo koľko povedať a tak, proste jedinú zlú vec nemôžem povedať fakt

sisulia
11. jún 2019

@svettii Wow tak to je skvele 🙂 Pre mna je celkom prekvapenie, ze ste sa boli pozriet aj do tych vinic a tak po okoli. Ja som si myslela, ze to bude cele prebiehat len akoze tak vnutri 🙂

sisulia
11. jún 2019

@joja101 Krasne fotky, to ma nejaky dobry fotak nie? Ona foti nejako profesionalne? Vyzera to tam inak super. Je to tam asi dost velke vsak? A tiez ste boli aj v tych viniaciach co spominala aj sveta?

marcelik88
12. jún 2019

@joja101 Jasnacka, posli mi ich ak sa ti bude dat, ja si ich rada pozriem vsetky. Kolko ich vlastne je?

marcelik88
12. jún 2019

@svettii Je to uplne, tiez som si to pred tym predstavovala tak, ze mas proste tie vina, nejakych par druhov a tie postupne ochutnavas a proste potom koniec, maximalne si este nejake co ti chutia kupis. Ale takto vidis fakt vsetko a to, ze tam maju napriklad aj restauraciu som vobec netusila

joja101
autor
13. jún 2019

@svettii Toto som ja prave nevedela pomenovat, ze preco nam tam bolo tak strasne dobre ale bolo to isto z velkej casti aj vdaka tomuto, ze proste je tam taka atmosfera, ze ste tam vitani a su radi, ze ste tam

joja101
autor
13. jún 2019

@sisulia No mala taky vacsi fotak, aj s takym vacsim objektivom ale neviem ci to ma akoze nejaky brutalne dobry, ona viem, ze foti ale iba tak pre radost, skor v prirode ako takto ludi alebo co. Ale zobrala to, ze ked ideme na vylet, nech mame pamiatku 🙂

joja101
autor
13. jún 2019

@marcelik88 Fu no dost ich mam :D Ratat som ich neratala ale dost :D Ked budem mat cas ti to teda poslem 🙂 Ale neviem ci mi pojdu ked su take vacsie tak mozno by bolo lepsie keby si mi poslala do Ipecky mail a ja by som ti ich poslala tam

bubalea
14. jún 2019

@joja101 Prosím ťa akým štýlom ste to dali tej kamarátke ako darček? Len ste jej povedali, že ste to kúpili a šli ste, alebo ste jej urobili nejaký poukaz alebo vám oni niečo také urobili a poslali? Mohla by si inak prosím ťa poslať tie fotky aj mne?

bubalea
14. jún 2019

@svettii Vy ste boli teraz niekedy nedávno? Koľko to prosím ťa trvalo? Dá sa to vybaviť iba cez víkend alebo sa tam dá ísť aj cez týždeň? Ja premýšľam, že by som to vybavila akože ako darček pre nášho šéfa, ktorý má radá ich víno s tým, že by sme tam šli všetci spolu

svettii
17. jún 2019

@sisulia To asi pre každého :D Akože pravdupovediac ja som vedela keď som to zajednávala, že akože prejdeme sa tam po tej budove, že pôjdeme vlastne aj sudy s vínom pozrieť a tak, takže toto bolo aj pre mňa prekvapenie ale samozrejme príjemné 🙂

svettii
17. jún 2019

@marcelik88 Nie? To som akože ja vedela, že reštiku tam majú ale nevedela som ako vyzerá a že je to tam také krásne. Môžeš si tam dať aj kávičku na terase, samozrejme víno, jedlo je tiež fakto dobré, to musím povedať a hlavne je to tam krásne moderné, celá tá budova, úžasné fakt

galioska
17. jún 2019

@joja101 my tiež chodíme každý rok u nás v dedine, pár ľudí chodí a je to fajn

svettii
17. jún 2019

@bubalea Áno, boli sme nedávno, vlastne asi dva týždne dozadu alebo tri. Či sa tam dá ísť aj cez týždeň ti neviem povedať lebo to som ani nezisťovala keďže mi sme tam chceli ísť cez víkend ale veď sú tam normálne takže si myslím, že nebude problém sa s nimi dohodnúť 🙂

marcelik88
18. jún 2019

@joja101 Hej? Tak cim viac tym lepsie :D Rada si to pozriem. Kludne, poslem ti ten mail a potom mi to poposielaj ked budes moct, len mi tu potom napis, ze si to poslala, lebo ja moc nevyuzivam mail, neprihlasujem sa nan kazdy den tak aby som tam potom sla 🙂

marcelik88
18. jún 2019

@svettii Och ked to opisujes tak by som tam chcela byt teraz :D Tam kde su sudy musi byt teraz este aj prijemna teplota :D Ja som teraz zabednena doma furt, nechodim von, iba ked fakt musim, je tam fakt neznesitelne

joja101
autor
19. jún 2019

@bubalea Vies co my sme nejako nevymyslali, proste sme to zajednali a potom jedna kamoska je taka zdatna v tych grafickych veciach tak jej ona spravila taky poukaz, sme to vytlacili a to jej dali normalne v obalke. Ich sme tym nejako nezatazovali, nejakym poukazom, to sme proste my vymysleli 🙂