icon

Darček - degustácia vína

joja101
10. dec 2018

baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?

joja101
autor
19. jún 2019

@galioska Akoze mavate taku dedinsku degustaciu? To je zaujimave, o tom som este nepocula. To tam mate akoze nejaku miestnu znacku vina ci vam pridu normalne nejake predviest od inakadial?

joja101
autor
19. jún 2019

@marcelik88 Jaj jasne, dobre kludne ti to poslem a potom ti napisem. Len rataj s tym, ze to bude chvilu trvat lebo som to uz chcela posielat inej kamoske a prisla som na to, ze proste tne mail mi to tiez moc nechce brat, tak som pisala tej co to fotila, ze to teda pozmensuje niekedy ked bude mat cas, takze to je zasa na dlho :D :D

galioska
19. jún 2019

@joja101 áno už roky, pár fliaš dajú výrobcovia a kostujeme, zaplatíš vstupné dostaneš pohár a kopec vín😅

bubalea
20. jún 2019

@svettii A kde im môžem zavolať? Alebo im môžem aj napísať?

bubalea
20. jún 2019

@joja101 Aha, no dobre. Len som chcela vedieť, že či si to máme nejako sami alebo majú oni nejakú šablónku kde vpíšu meno a tak. A nemohla by si to poslať aj mne, že by sme si tam iba prepísali meno? :D

svettii
21. jún 2019

@marcelik88 To je pravda :D :D Teraz tam musí byť fakt super. My keď sme tam boli tak ešte nebolo také strašné teplo takže sme si to tak ani nevnímali. Keby ste šli teraz tak sa tam aspoň schladíte dobre keď budete vnútri :D

svettii
21. jún 2019

@bubalea To máš v podstate asi jedno si myslím. Ja som tam písala ale tuto kde na stránke majú čísla aké potrebuješ https://www.elesko.sk/kontakty/ aj do reštiky, aj priamo tam, aj maily proste všetko tak niekde už len zavolaj alebo napíš a isto sa dohodnete. Oni sú tam zase zlatí takže to rýchlo dohodnete. Len aby si už vtedy vedela počet ľudí, koľko vás tam príde nech si to môžu zapísať a nachystať to tak 🙂

marcelik88
24. jún 2019

@joja101 Aha :D :D Dobre tak sa na to nebudem moc tesit teda :D Ale isto mi ich posli aj keby to malo trvat dlho, pozriem si to. Aj ked neviem, mozno tam uz medzi tym aj pojdeme ak budeme na to cakat tak dlho ako na to kym si pridala tie fotky sem :D :D

marcelik88
24. jún 2019

@svettii Ani nehovoor, to by som nevahala :D Ale chystame sa na to no. Uplne ste ma tak na to navnadili. Pred tym som akoze nad takymito vecami moc nepremyslala. Akoze by som sa nikdy takto nevybrala na degustaciu vina ale vyzera, ze je to fakt zaujimavy zazitok

joja101
autor
25. jún 2019

@galioska Joj tak to uz hej 😂😂😂 Musim take nieco navrhnut aj u nasich, oni maju taku celkom v pohode starostku a myslim, ze by sa to u nich aj uchytilo 😀

joja101
autor
25. jún 2019

@bubalea Jaj jasne, akoze mozem ti to skusit dat do wordu, ze by si tam len meno prepisala ale neviem ci to pojde. Normalne powerpoint prezentacia by ti sla otvorit? A uz to mate aj vybavene? Datum zarezervovany? 🙂

joja101
autor
25. jún 2019

@marcelik88 Samozrejme, nemusis sa bat. Ked ich budem mat tak ti ich hned poslem 🙂 A vy ste tam chceli ist vlastne ako? Ja uz v tom uplne stracam prehlad, lebo niekto s rodinou, niekto s kolegami a uz neviem kto je kto poriadne

bubalea
26. jún 2019

@svettii Aha, dobre super ďakujem ti. Asi tam najskôr skúsim na niektorú tú adresu poslať mail a keby sa mi do konca týždňa neozvali tak im tam potom zavolám 🙂 Dúfam, že budú mať ešte voľný ten termín čo by sme chceli, aj keď je to cez týždeň

bubalea
26. jún 2019

@joja101 Jasné, otvorilo by mi to. Veď skús mi to poslať aj tak aj tak a uvidíme, ktoré z toho bude lepšie, v podstate je to asi aj jedno, veď aj z prezentácie by to malo ísť normálne vytlačiť nie? Nie ešte. Akurát sa chystám im tam napísať mail ako som písala vyššie 🙂

svettii
27. jún 2019

@marcelik88 Paradoxne ani ja, tiež som akože náhodou na to tak narazila, vlastne veď tu tiež tak ako ty, ale veď na to to tu podľa mňa je aby sme sa takto pekne navzájom inšpirovali 🙂 Ja to môžem fakt ako zážitok isto odporučiť

svettii
27. jún 2019

@bubalea No vravím, že akože oni sú tam dosť taký ochotný takže sa nemusíš báť, že by ste sa nedohodli na termíne alebo čo 🙂 Podľa toho ako sa správali celú tú dobu ich to aj baví, proste majú evidentne radí ľudí a ľudí čo sa zaujímajú o víno takže odporúčam, bude to zážitok

marcelik88
2. júl 2019

@joja101 Dakujem 🙂 No ja som to chcela povodne navrhnut ako vianocny vecierok pre firmu, v ktorej som robila pred tym ako som sla na matersku, kedze ma chceli tiez pozvat. To sa nakoniec zrusilo ale dohodli sme sa, ze by sme tam sli mozno niekedy v lete vsetci spolu

marcelik88
2. júl 2019

@svettii To je pravda, mali by sme si tu odovzdavat skusenosti najviac ako sa to da. Akoze tieto fotky sa mi pacia, co sem pridala joja, dufam teda, ze mi este doposle teda ten zvysok ale vyzera to tam fakt krasne, ja by som tam hrozne rada sla

svettii
3. júl 2019

@bubalea Ešte mi napadlo či vieš koľko ľudí tam minimálne musí byť v skupinke aby sa to dalo zajednať?

svettii
3. júl 2019

@marcelik88 Tak to už neodkladajte 🙂 Veď leto je už tu. Podľa mňa sa tam všetci pôjde veľmi radiť schladiť ;) Minimálne by bolo dobré keby ste si aspoň termín zajednali aby ste sa tam ešte v lete dostali. Lebo my keď sme tam boli tak vraveli, že sa im to akurát začína celé dosť zapĺňať

joja101
autor
4. júl 2019

@bubalea Jasne, ved to funguje na rovnakom principe ako word, ze si tam mozes aj strany zvlast vytlacit takze s tym by si nemala mat problem 🙂 Tak ti to teda poslem, posli mi ten mail este nech viem kam. A aky mate teda termin? Uz ti podla mna museli odpisat

joja101
autor
4. júl 2019

@marcelik88 Ahaaaa, uz si spominam. Prepac fakt uz sa tu v tom niekedy neviem vyznat :D A idete teda na to? Lebo ste to akoze na dost neskoro odlozili, mozno by nebolo na skodu keby ste isli uz az na jesen, ked sa bude hrozno zbierat, to moze byt podla mna pekny zazitok

bubalea
8. júl 2019

@svettii Mala si pravdu. Úplne v pohodičke sme sa dohodli, nájdu si na nás čas aj počas týždňa takže som rada, už je to všetko dohodnuté. Som zvedavá čo na to povie :D Podľa mňa je to ako darček dobré nie?

bubalea
8. júl 2019

@joja101 Pošlem ti mail do ipečky dobre, nech mi tam potom nechodia nejaké veci iné :D A tam mi to prosím pošli. Budem ti fakt hrozne vďačná lebo už máme aj ten termín tak si to tam prepíšem a oslava je vlastne budúci víkend takže už aby som to tam dala. Ešte to chcem dať potom niekde zalaminovať

marcelik88
9. júl 2019

@svettii Fakt to uz mali tak skoro zaplnene? No tak to teraz neviem ci to este stihame. Napisem sefovi mail ci to teda mam zajednat alebo co. Som zvedava co mi na to odpise :D Dufam, ze bude este nieco volne

marcelik88
9. júl 2019

@joja101 No akurat som pisala, ze napisem sefovi mail ci to mam zajednat. Ja by som to radsej absolvovala v lete, nebudu mat potom na jesen prilis vela prace?

sisulia
10. júl 2019

@joja101 To mate teda super, ze mate v partii takuto dobru fotografku, to musite mat z kazdej akcie take super fotky :D Fakt to ale vyzera krasne, tam, hned by som tam sla. Kde ste tam inak potom spali?

sisulia
10. júl 2019

@svettii Mne to praveze pride o to lepsie, nie je to len ako ostatne degustacie, ze ochutnas vino a ides ale vlastne aj vidis ako sa robi, ako to tam vyzera, no podla mna ovela lepsie. Aspon teda mne to pride, ze ta to o dost viac zaujme. Teraz si odbornicka na vina aj nie? :D

joja101
autor
11. júl 2019

@bubalea Jasne, hned ti to poslem 🙂 Dufam, ze to este stihas spravit, ospravedlnujem sa, ze mi to tak trosku trvalo. A nech vam to teda dobre dopadne a oslavenec sa darceku potesi 🙂

joja101
autor
11. júl 2019

@marcelik88 Aha tak ty to musis este pred tym vybavit s nim :D Drzim palce nech sa tam dostanete teda. A nie, to si nemyslim, podla mna sa im tam praveze na jesen tlaci najviac ludi lebo prakticky vtedy toho najviac aj uvidis, z toho procesu vyrobi hlavne