Darček - degustácia vína
baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?
@marcelik88 Jaj jasne, dobre kludne ti to poslem a potom ti napisem. Len rataj s tym, ze to bude chvilu trvat lebo som to uz chcela posielat inej kamoske a prisla som na to, ze proste tne mail mi to tiez moc nechce brat, tak som pisala tej co to fotila, ze to teda pozmensuje niekedy ked bude mat cas, takze to je zasa na dlho :D :D
@marcelik88 To je pravda :D :D Teraz tam musí byť fakt super. My keď sme tam boli tak ešte nebolo také strašné teplo takže sme si to tak ani nevnímali. Keby ste šli teraz tak sa tam aspoň schladíte dobre keď budete vnútri :D
@bubalea To máš v podstate asi jedno si myslím. Ja som tam písala ale tuto kde na stránke majú čísla aké potrebuješ https://www.elesko.sk/kontakty/ aj do reštiky, aj priamo tam, aj maily proste všetko tak niekde už len zavolaj alebo napíš a isto sa dohodnete. Oni sú tam zase zlatí takže to rýchlo dohodnete. Len aby si už vtedy vedela počet ľudí, koľko vás tam príde nech si to môžu zapísať a nachystať to tak 🙂
@joja101 Aha :D :D Dobre tak sa na to nebudem moc tesit teda :D Ale isto mi ich posli aj keby to malo trvat dlho, pozriem si to. Aj ked neviem, mozno tam uz medzi tym aj pojdeme ak budeme na to cakat tak dlho ako na to kym si pridala tie fotky sem :D :D
@svettii Ani nehovoor, to by som nevahala :D Ale chystame sa na to no. Uplne ste ma tak na to navnadili. Pred tym som akoze nad takymito vecami moc nepremyslala. Akoze by som sa nikdy takto nevybrala na degustaciu vina ale vyzera, ze je to fakt zaujimavy zazitok
@marcelik88 Samozrejme, nemusis sa bat. Ked ich budem mat tak ti ich hned poslem 🙂 A vy ste tam chceli ist vlastne ako? Ja uz v tom uplne stracam prehlad, lebo niekto s rodinou, niekto s kolegami a uz neviem kto je kto poriadne
@marcelik88 Paradoxne ani ja, tiež som akože náhodou na to tak narazila, vlastne veď tu tiež tak ako ty, ale veď na to to tu podľa mňa je aby sme sa takto pekne navzájom inšpirovali 🙂 Ja to môžem fakt ako zážitok isto odporučiť
@joja101 Dakujem 🙂 No ja som to chcela povodne navrhnut ako vianocny vecierok pre firmu, v ktorej som robila pred tym ako som sla na matersku, kedze ma chceli tiez pozvat. To sa nakoniec zrusilo ale dohodli sme sa, ze by sme tam sli mozno niekedy v lete vsetci spolu
@svettii To je pravda, mali by sme si tu odovzdavat skusenosti najviac ako sa to da. Akoze tieto fotky sa mi pacia, co sem pridala joja, dufam teda, ze mi este doposle teda ten zvysok ale vyzera to tam fakt krasne, ja by som tam hrozne rada sla
@marcelik88 Tak to už neodkladajte 🙂 Veď leto je už tu. Podľa mňa sa tam všetci pôjde veľmi radiť schladiť ;) Minimálne by bolo dobré keby ste si aspoň termín zajednali aby ste sa tam ešte v lete dostali. Lebo my keď sme tam boli tak vraveli, že sa im to akurát začína celé dosť zapĺňať
@marcelik88 Ahaaaa, uz si spominam. Prepac fakt uz sa tu v tom niekedy neviem vyznat :D A idete teda na to? Lebo ste to akoze na dost neskoro odlozili, mozno by nebolo na skodu keby ste isli uz az na jesen, ked sa bude hrozno zbierat, to moze byt podla mna pekny zazitok
@joja101 Pošlem ti mail do ipečky dobre, nech mi tam potom nechodia nejaké veci iné :D A tam mi to prosím pošli. Budem ti fakt hrozne vďačná lebo už máme aj ten termín tak si to tam prepíšem a oslava je vlastne budúci víkend takže už aby som to tam dala. Ešte to chcem dať potom niekde zalaminovať
@svettii Fakt to uz mali tak skoro zaplnene? No tak to teraz neviem ci to este stihame. Napisem sefovi mail ci to teda mam zajednat alebo co. Som zvedava co mi na to odpise :D Dufam, ze bude este nieco volne
@joja101 No akurat som pisala, ze napisem sefovi mail ci to mam zajednat. Ja by som to radsej absolvovala v lete, nebudu mat potom na jesen prilis vela prace?
@marcelik88 Aha tak ty to musis este pred tym vybavit s nim :D Drzim palce nech sa tam dostanete teda. A nie, to si nemyslim, podla mna sa im tam praveze na jesen tlaci najviac ludi lebo prakticky vtedy toho najviac aj uvidis, z toho procesu vyrobi hlavne

@galioska Akoze mavate taku dedinsku degustaciu? To je zaujimave, o tom som este nepocula. To tam mate akoze nejaku miestnu znacku vina ci vam pridu normalne nejake predviest od inakadial?