Darček - degustácia vína
baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?
@marcelik88 Čím skôr tým lepšie 🙂 Aj si písala tomu šéfovi?
@joja101 V pohode, nič sa nedeje, v pohode to stíhame takže sa nemusíš platiť. Ja som ti práveže vďačná, že si mi ochotná to poslať lebo vieš tak vytvárali ste to pre vašu kamošku a keby mi to nepošleš tak buď to musíme my nejako neprofesionálne spraviť alebo za to ešte niekomu navyše zaplatiť. Takže mi tým fakt dosť pomôžeš
@joja101 Ved sa snazim :D Teda pisali sme si maily, mam sa tam buduci tyzden zastavit tak som zvedava co mi povie :D Len som premyslala, ze by som sa aspon spytala, teda by som tam aspon mail napisala, ze ci tam este nejake volne terminy su
@svettii Ano pisala 🙂 Uz to vybavujem, navrhla som mu to, mam tam za nim este ist sa dohodnut, neviem teda uplne presne preco ja, ked som doma na materskej ale tak asi preto, ze som to navrhla tak uvidim, ze co mi povie 🙂
@svettii :D :D :D Ja tiez akoze mam rada vino ale moc o tom ako sa robi a o tych procesoch neviem, moze to byt zaujimave. Ked som bola mladsia tak mi stacilo, ze bolo vino lacne, ostatne mi bolo jedno a teraz uz len ochutnavam hladam, ake by bolo dobre, uz mi je jedno kolko bude stat :D
@marcelik88 Ved akoze ja nevravim nic take, koniec koncov je to na tebe, ked pojdete tak pojdete, ked nie tak nie 🙂 Teda viem, ze to nie je na tebe ale na sefovi :D Ale vies ako to myslim. Daj potom teda aspon vediet ako to vlastne dopadlo
@sisulia Vies co ak si presne spominam tak nas to vyslo na noc nejak okolo 30 eur, plus sme si este doplacali 5 eur za ranajky ale nebol to akoze nejaky velky luxus, len proste aby sme mali kde spat a mohli ochutnavat vsetci ale toho ubytovania tam nebolo malo, takze si myslim, ze mate z coho vyberat, uvidis co bude vam vyhovovat 🙂
@marcelik88 Už keď si to načala tak by si to asi teda mala ty dokončiť. Veď ty vieš aspoň čo sa tam bude diať, čo to stojí a všetko tak podľa mňa je logické, že to budeš vybavovať. Oprav ma ak sa mýlim 🙂 A už je teda nejaká odpoveď?
@svettii Na to sa hrozne tesim. A akoze popisu vam cely proces a maju tam nejake zvlastnosti, ktore robia akoze len oni ked vyrabaju elesko alebo je to iba take vseobecne? Mna vzdy hrozne zaujimalo, ze ako je to mozne, ze proste kazde to vino chuti inak aj ked je to napriklad aj ta ista odroda hrozna
@joja101 Jasne ja rozumiem 🙂 Uz sme to prebrali, pytal sa ostatnych bab, co vlastne teraz este robia a vsetky suhlasili takze to vyzera, ze pojdeme. Ale az koncom septembra lebo u nas je takto v lete najviac prace takze budeme musiet este chvilku vydrzat 🙂
@svettii Prakticky mas pravdu, malo by to byt na mne ale tak ked si vezmes, ze ja som na materskej. Ja som to navrhla est eminuly rok ako vianocny vecierok lebo aj napriek tomu, ze som doma, tak ma zavolali s nimi lebo mame dobre vztahy. Ale uz som to zobrala na seba, co uz :D A pojdeme, dohodli sme sa 🙂
@marcelik88 Fakt? No tam praveze budete v tom najlepsom case :D Mozno aj nejake vynobranie vychytate, to byvaju v hentych koncinach najlepsie akcie :D :D
@bubalea Tak to máte super, lebo my keď ideme napríklad ako rodina niekam tak tí mladší, ich proste od mobilu neodtrhneš a mňa to tak mrzí, že oni potom prakticky z toho nič nemajú. Mrzí ma to aj za nich, lebo teraz je im to jedno ale potom keď budú starší tak si myslím, že prídu na to, že radšej sa mali viac zaujímať a vnímať svoje okolie
@marcelik88 Potom si asi zodpovedná, sa všetci na teba spoliehajú 🙂 A kedy pôjdete?

@sisulia Z kazdej uplne nie, lebo neberie vsade ten fotak, iba ked ideme na taketo nejake specialne miesto 🙂 Vies co mi sme tam boli potom kusok v takom penzione, vies to na jednu noc je par eur a mali sme to aj s ranajkami 🙂 Nam slo hlavne o to aby sme boli co najblizsie aby sme nemuseli vela platit za odvoz