icon

Darček - degustácia vína

joja101
10. dec 2018

baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?

joja101
autor
11. júl 2019

@sisulia Z kazdej uplne nie, lebo neberie vsade ten fotak, iba ked ideme na taketo nejake specialne miesto 🙂 Vies co mi sme tam boli potom kusok v takom penzione, vies to na jednu noc je par eur a mali sme to aj s ranajkami 🙂 Nam slo hlavne o to aby sme boli co najblizsie aby sme nemuseli vela platit za odvoz

svettii
12. júl 2019

@bubalea Je to super darček, uvidíš ako si to užijete, ja by som sa tam kedykoľvek vrátila a kľudne tam strávila aj celý deň, Veľmi dobre som sa tam cítila. Kedy tam idete?

svettii
12. júl 2019

@marcelik88 Čím skôr tým lepšie 🙂 Aj si písala tomu šéfovi?

svettii
12. júl 2019

@sisulia Odborníčka teda isto nie 😂😂😂😂 Ale máš pravdu, že som sa tam aj niečo naučila o víne, aj o tej výrobe, to bolo dosť zaujímavé lebo dovtedy som si to moc ani nevedela predstaviť takže hej malo aj taký edukatívny efekt ale nebolo to ako v škole, to sa báť nemusíš 😀

bubalea
16. júl 2019

@svettii Áno, akože tá komunikácie prebehla úplne v pohode, prispôsobili sa najviac ako to šlo takže dúfam, že to takto bude aj keď tam prídeme. Začínam sa na to ešte viac tešiť, len dúfam, že budeme mať aspoň ako tak dobré počasie

bubalea
16. júl 2019

@joja101 V pohode, nič sa nedeje, v pohode to stíhame takže sa nemusíš platiť. Ja som ti práveže vďačná, že si mi ochotná to poslať lebo vieš tak vytvárali ste to pre vašu kamošku a keby mi to nepošleš tak buď to musíme my nejako neprofesionálne spraviť alebo za to ešte niekomu navyše zaplatiť. Takže mi tým fakt dosť pomôžeš

bubalea
16. júl 2019

@svettii Dúfam, že áno 🙂 Teda vlastne verím tomu, lebo fakt sú na to len dobré ohlasy zatiaľ. Dali sme termín na začiatok augusta 🙂 Teraz to vlastne dávam ako darček takže aby sme sa stihli dovtedy v kľude zorganizovať 🙂

marcelik88
19. júl 2019

@joja101 Ved sa snazim :D Teda pisali sme si maily, mam sa tam buduci tyzden zastavit tak som zvedava co mi povie :D Len som premyslala, ze by som sa aspon spytala, teda by som tam aspon mail napisala, ze ci tam este nejake volne terminy su

marcelik88
19. júl 2019

@svettii Ano pisala 🙂 Uz to vybavujem, navrhla som mu to, mam tam za nim este ist sa dohodnut, neviem teda uplne presne preco ja, ked som doma na materskej ale tak asi preto, ze som to navrhla tak uvidim, ze co mi povie 🙂

sisulia
20. júl 2019

@joja101 Tak aspon z takychto miest mate fotky 🙂 No to mi je jasne ale chcela som vediet, ze kde aby sme tam potom popripade mohli ist aj my vies 🙂 Kolko ste tam nechali za noc. A na odvoz ste mali koho potom?

sisulia
20. júl 2019

@svettii :D :D :D Ja tiez akoze mam rada vino ale moc o tom ako sa robi a o tych procesoch neviem, moze to byt zaujimave. Ked som bola mladsia tak mi stacilo, ze bolo vino lacne, ostatne mi bolo jedno a teraz uz len ochutnavam hladam, ake by bolo dobre, uz mi je jedno kolko bude stat :D

joja101
autor
22. júl 2019

@bubalea To je podla mna najmenej co som mohla urobit 🙂 Hej vytvarali sme to pre kamosku ale tak ked to moze spravit radost aj niekomu inemu tak preco nie? 🙂 A kedy idete vlastne?

joja101
autor
22. júl 2019

@marcelik88 Ved akoze ja nevravim nic take, koniec koncov je to na tebe, ked pojdete tak pojdete, ked nie tak nie 🙂 Teda viem, ze to nie je na tebe ale na sefovi :D Ale vies ako to myslim. Daj potom teda aspon vediet ako to vlastne dopadlo

joja101
autor
22. júl 2019

@sisulia Vies co ak si presne spominam tak nas to vyslo na noc nejak okolo 30 eur, plus sme si este doplacali 5 eur za ranajky ale nebol to akoze nejaky velky luxus, len proste aby sme mali kde spat a mohli ochutnavat vsetci ale toho ubytovania tam nebolo malo, takze si myslim, ze mate z coho vyberat, uvidis co bude vam vyhovovat 🙂

svettii
23. júl 2019

@bubalea Super tak si to teda užite, porobte si fotky ale hlavne to prežívajte v ten moment, lebo je pekné mať fotky na pamiatku ale nie na úkor toho, že nebudete na plno vnímať tú chvíľu. Je to pekný zážitok

svettii
23. júl 2019

@marcelik88 Už keď si to načala tak by si to asi teda mala ty dokončiť. Veď ty vieš aspoň čo sa tam bude diať, čo to stojí a všetko tak podľa mňa je logické, že to budeš vybavovať. Oprav ma ak sa mýlim 🙂 A už je teda nejaká odpoveď?

svettii
23. júl 2019

@sisulia Veď práve tam sa o tom dozvieš všetko čo chceš. Môžeš sa kľudne pýtať ale väčšinou nám akože povedali všetko čo nás zaujímalo takže sme mali len pár doplňujúcich otázok 🙂 Tak to aj ja som bola taká, že som kedysi vypila hocijaké víno ale teraz si už veľmi vyberám :D

bubalea
24. júl 2019

@joja101 Ďakujem inak krásne, super to vyzerá a kopec času si mi tým ušetrila, že si mi to poslala 🙂 Vieš čo dohodli sme si s nimi termín tak na koniec augusta, tam mali tak prázdnejšie vlastne tak tam to vedeli hodiť aj cez týždeň

bubalea
24. júl 2019

@svettii Joj to sa neboj, zase keď my ideme takto všetci spolu tak ani nevieme, že máme voľaké mobily so sebou :D Akože fotky isto nejaké budú ale my sa skôr tak, že spolu odfotíme aby sme mali pamiatku, že áno boli sme a potom nás to už moc ani nenapadne

sisulia
29. júl 2019

@joja101 Tolko vas vyslo to ubytovanie na osobu alebo nejako na izbu? Aby som si to vedela tiez aj preratat. Ono to akoze na hentu oblast vobec nie je zla cena, idem to pozriet tiez, ze co tam je tak v okoli, kde by sme mohli ist aby nas aj odvoz nevysiel vela

sisulia
29. júl 2019

@svettii Na to sa hrozne tesim. A akoze popisu vam cely proces a maju tam nejake zvlastnosti, ktore robia akoze len oni ked vyrabaju elesko alebo je to iba take vseobecne? Mna vzdy hrozne zaujimalo, ze ako je to mozne, ze proste kazde to vino chuti inak aj ked je to napriklad aj ta ista odroda hrozna

marcelik88
30. júl 2019

@joja101 Jasne ja rozumiem 🙂 Uz sme to prebrali, pytal sa ostatnych bab, co vlastne teraz este robia a vsetky suhlasili takze to vyzera, ze pojdeme. Ale az koncom septembra lebo u nas je takto v lete najviac prace takze budeme musiet este chvilku vydrzat 🙂

marcelik88
30. júl 2019

@svettii Prakticky mas pravdu, malo by to byt na mne ale tak ked si vezmes, ze ja som na materskej. Ja som to navrhla est eminuly rok ako vianocny vecierok lebo aj napriek tomu, ze som doma, tak ma zavolali s nimi lebo mame dobre vztahy. Ale uz som to zobrala na seba, co uz :D A pojdeme, dohodli sme sa 🙂

joja101
autor
31. júl 2019

@bubalea Fakt nie je za co 🙂 Som rada, ze som pomohla a kamoska co to robila tiez. Minule som jej to hovorila tak bola rada, ze sa netrapila s tym len kvoli jednemu cloveku. Uzite si to, je to super zazitok

joja101
autor
31. júl 2019

@sisulia Myslim, ze to bolo na osobu ale ved vy si mozete najst aj uplne ine ubytovanie ak ste z vacsej dialky, vies, ze tam nepojdete iba na jednu noc ale, ze si to spojite aj s nejakym vacsim vyletom ale to uz je teda na vas 🙂

joja101
autor
31. júl 2019

@marcelik88 Fakt? No tam praveze budete v tom najlepsom case :D Mozno aj nejake vynobranie vychytate, to byvaju v hentych koncinach najlepsie akcie :D :D

svettii
2. aug 2019

@bubalea Tak to máte super, lebo my keď ideme napríklad ako rodina niekam tak tí mladší, ich proste od mobilu neodtrhneš a mňa to tak mrzí, že oni potom prakticky z toho nič nemajú. Mrzí ma to aj za nich, lebo teraz je im to jedno ale potom keď budú starší tak si myslím, že prídu na to, že radšej sa mali viac zaujímať a vnímať svoje okolie

svettii
2. aug 2019

@sisulia Keď sa budete pýtať, že vás bude zaujímať nejaký detail alebo čo tak vám povedia, oni akože čím viac sa budete pýtať tým viac vám povedia 🙂 Oni keď vidia, že vás to zaujíma tak vám budú rozprávať stále 🙂

svettii
2. aug 2019

@marcelik88 Potom si asi zodpovedná, sa všetci na teba spoliehajú 🙂 A kedy pôjdete?

bubalea
6. aug 2019

@joja101 Ďakujeme krásne 🙂 Ešte som chcela, keby sme ich chceli akože dať niečo tak navyše za ochotu alebo tak, myslíš, že im to máme dať akože pred tým alebo až potom? Zoberú to vôbec?